- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Nekem anno az S5-nek repedt meg magától a panelja. Nem az üveg hanem alatta az amoled panel, úgy hogy fölötte az üveg sértetlen volt. Először a vodához vittem be, mert ott vettem. Ők megvonták a garit. Mondom nekik hogy emberek, ezt mégis hogy gondolják?! Full új telefon volt, karcmentes, külső behatás nem érte, hiszen maga az üveg érintetlen volt. Mondom szerintük én lefejtettem a panelt az üvegről, megrepesztettem, majd összeragasztottam és visszaszereltem, vagy wtf? Nem, baj akkor is én voltam... Utána írtam a samunak, lefotóztam stb., és adtak egy új telefont.
-
Dzsana
senior tag
Egy ismerősömnök volt S6 Edge, magától berepedt a kijelző rajta, kicserélték neki gariban, és az is elrepedt, majd vett egy S7 Edge-et, és azon is elrepedt neki a kijelző, egyiket sem ejtette le. Ezért kérdeztem csak. A leejtés meg sajnos elkerülhetetlen, biztosan itt is ejtette már le mindenki legalább egyszer.
-
Kasya
nagyúr
Akkor mar ertem, hogy mire fel a szlogen, hogy "Magyarorszag jobban teljesit"
Mate 9 totyikban lattam, hogy fogjak.
-
SonyNex7
senior tag
Hasonlót csinált nálam is...kukáztam is egyből.
Allcast prot használom inkább.Megjött a Samsung Evo+ 64gb micro sd is.
[link]
Erdeti, made in Korea, Hollandiából származik, magyar leírás is rajta van.Tud valaki gyári álló vezeték nélküli töltőt?
Mind1 mennyi idő alatt ér ide, a lényeg hogy eredeti és olcsó legyen.
Köszi -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Én ezért jöttem vissza P9 Plus-ról, mert a nyáron csapnivaló volt az üzemideje, de persze lehet, hogy azóta ott is javítottak. Sajnos, rendszersebességben kipicsázza az s7 edge-t. Ha nem is ég és föld, de érezhetően.gyorsabb és azonnal történik minden. Emiatt is hülyeség az antutu, eltudom képzelni, hogy a samsung csal ebben valahol...
-
Ákkk
addikt
2 hónap múlva fog de már január végére is....
Nekem is van ráadásul olympic edition de én nem adtam pénzt érte ha nem kapom akkor s7 kimaradt volna ha szolgáltatónál fizetne ennyit kb 78000 ft-ba kerülne a készülék a többit elnetezi 2 év alatt.
Amúgy még 200 000at sem ér meg 2 év múlva jó lesz papírnehezéknek sajnos mert ezt 2 évre tervezték majd látni fogod pár darabot javít az üzlettársam cége ebből a tipusból is.
A másik egyben az utolsó samsungom is eddig így néz ki ha az s8 nagyobb lesz mert nem tabletett akarok hanem telefont. -
Parallaxis
addikt
A Type C-s hang azt jelenti, hogy a fülesbe (vagy az átalakítóba) kell beépíteni a DAC-t. Vagyis egy jó minőségű füles sokkal drágább lesz, mint eddig
Pontosan.
De így te döntöd el, hogy milyen minőséget választasz.
Eddig ezt behatárolta maga a készülék és ha nem tetszett, akkor csak a mobil cseréjével tudtad megoldani, most majd elég lesz egy minőségibb füles vásárlása. -
katona.jozsi
aktív tag
Szerintem sok a 1-1.5%, ennek kb. 5-6 óránként kellene lennie. De nem vitatkozni akarok, hanem tanácsokért jöttem és tőled is kaptam, ezekből jelenleg mind off-on van.
Egyébként, ha utána számolok, abban az esetben, ha hozzá sem érnék a telefonhoz, akkor egy nap alatt merülne kb. 30%-ot, ez az jelenti, hogy kb. 3 nap és le is merülne, ha semmit nem csinálnék vele, így, hogy átlagos felhasználási körülmények között használom elmegy éppen 2 napot.
-
w333
félisten
Nem lehet az ... tegyük fel hogy beég a kijelző és csinálsz róla egy képernyőfotót a telefonnal, na azon pl. nem fog látszani a beégés !
Akkor lehetne hardveres hibára gondolni ha pl. fizikailag lefotózza a kijelzőt és azon látszik, de a képernyőfotózásnál pedig nem (de javítsatok ki ha nem)
-
Burt1793
veterán
Attól függ milyenre állítja a sugarat, szerintem az enyhe sugarat kibírja. Terveztem, hogy kiszámolom. Ha azt vesszük, hogy 1 méter vízoszlopot kibír, ebből lehet számolni statikus nyomást és ki lehet számolni, hogy ennek megfelelően mekkora dinamikus nyomást bír. Bár az időkorlátot nem tudom, hogy milyen mértékben lehet/kell átszámolni.
(#19037) Zsozsoka 74: Uhh, ez az a játéktípus, amitől a mintaképek alapján elmegy a kedvem.
Melyik a legjobb autós parkolós játék?
-
jose999
senior tag
Szerintem nem említettem mobiltárca alkalmazást. Nem szolgáltató/bankfüggő független, egységes appról beszéltem. Természetesen, igazad van, máshol nem nagyon van ilyen szolgáltatás, pontosan ezt hiányoltam.
A hasonlatod így inkább úgy helyes, hogy pl a Toyota autókba csak a Shell kutakon lehet tankolni, mert velük kötött szerződést a cég...(#18861) gerner1 pontosan erről van szó, erre gondoltam!
-
gerner1
nagyúr
A vodkával is van szerződése. A vodka rendszere is megpróbál, tolakodó módon, az OTP felé tolni. Az ilyen, és hasonló magatartás, nem ez én vektorom. A balkánra viszont jellemző felfogás, és módszer.
Az viszont igaz, hogy ha nem tetszik, szabad mást választani, és ezzel a lehetőséggel, élek is. -
Parallaxis
addikt
Igazából nem tudom elképzelni, hogy egy műanyag tok karcolja a sokkal keményebb, edzett üveget.
Nem a karcolás a gond, mivel, ha nem kerül por a fedő és a kijelző közé, akkor ez nem fordul elő.
A gond az, hogy a kijelző fedőrétegeit (oleophobic réteg) koptatja le a flip tok, ami után eléggé vacak, foltos lesz. -
GEIL
addikt
Azért gondolom az eltérést árban, mert a "snapdragon820-as verzió" lassabb.......kb mint autóknál az 1,9 tdi vagy 2.0 pdti -vel szerelt egyforma kasztnis VW passat....még ha erőben kb egyforma is, de azért mégis más.
szóval nemis könnyű megmondani melyikben melyik motor van.....de vásárláskor számít.
-
Jack Oneill
veterán
A tendencia,miszerint fuggetlenre hamarabb jon update,mar megtorni latszik. S5-re a fuggetlen update mindig kesobb jott,a szolgaltatosok mar reg megkaptak. Gondolom,ez egyre tobb lesz mas tipusoknal is.
Mas:
Mire figyeljek,ha megveszem a telot? Telekomos lesz. Kamera samu vagy sony? Proci snapi vagy exy? Melyek jobbak? -
Burt1793
veterán
Szolgáltatósra is fel lehet rakni odin-nal a független android verziót. Csak gariztatás előtt érdemes visszarakni a függő verziót.
(#18468) ollie: nem tudom, azért mondtam neki, hogy tudjon róla. Annyira nem vészes egy odin-ozás, én is nulláról kezdtem az s2-vel, hozzáteszem, hogy az s7-esen most telenoros android van (augusztusi, erre nem jött ki még az októberi sem, mondjuk nem zavaró). Ha kijön a nem béta 7-es, akkor rárakom azt a régiósat, ami a leghamarabb frissül, addig nem lakom be újra a rendszert. Megjegyzem szűk fél éve nem volt factory reset, hibátlanul működik.
-
CsGábor
tag
"Menü gomb" Gondolom az "alkalmaz..." ikonra gondoltok . Az nálam is fixen jobb alsó sarok, nem mozdul . Mondjuk nekem ott is jó.
Beszédhangerő olyan ahogy beállítottam , megjegyzi. Híváskor semmi késést nem tapasztaltam. Automata hálózat választás van beállítva. Amerre jártam az elmúlt két napon ott mindenhol 4G volt.Audio minőség : Elkerülte a figyelmem hogy az a bejegyzés snapi 820 verzióra vonatkozott , köszi a felvilágosítást.
-
Kasya
nagyúr
Ugyanazt jatszak, mint a korabbi modelleknel...
(#17874) olahroberto: persze, menj az aprora.
-
bandi0000
nagyúr
ezt nem tudtam
de én a sima fóliára értettem az erős ragasztót, nekem sem feltétlen kéne üveg, csak olyan fólia ami faszám tapad, és a tok se nyomná fel , persze kiérne a széléig
ez a mostani is igénytelen, de legalább véd, meg unalmamba a sarkain nyomogathatom ki a levegőt
(#17838) Leslie1966: mobilarenás tesztre gondolsz? mert akkor a gyári téma háttérképei között van sztem
-
tjokai
senior tag
Persze, nyílvánvaló, igazat mondasz. Tipikus példa: a Suzuki papírautó, mert abban halnak meg a legtöbben....nyíván azért, mert abból van a legtöbb az utakon!
Megpróbálom most a BlackBerryt is Androiddal, aztán meglátjuk mit hoz a jövőMajd talán idővel egy S8 szóba jöhet de biztosan nem friss modellként
Várok 1 évet, had forrja ki magát minden betegsége, mégegyszer nem ugrok bele egy frissen piacra dobott modell vásárlásába sem, ez az egy ami biztos, ismét tanultam valamit!
-
motown5l
senior tag
tech21 tokot ajanlomneked.Jo kis szivos tok.Vekony,es nagyon jo minosegu. S7 edge-n hasznalom.a masik telefonomon, Note 4 ,azon ringke Fusion tok van.az is nagyon jo.Tappancsok vannak a sarkokban.nem er le az alja a toltonel dugo van.A 3.5mm csatlakozonal szinten zarhato dugo van.nagya valoszinusege hogy az S7 nel is ezt alkalmaztak.van nekem eredeti samsung tokom is,de nem jonnek be. galaxy tab s hez is vasaroltam egy eredeti tokot.KB 1 napig volt rajta.soha tobbet gyari tokot.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Erről a frissítésről jutott eszembe, hogy rányomok már, az egyébként független, de mégis a "belexarok" telenorhoz tartozó rendszerre. Csak pörög és pörgött vagy két percen keresztül, kilépni sem tudtam belőle, aztán végre kiírta, hogy minden frankó az augusztus 1 frissítéssel.
Komolyan, most felhívom az ügyfélszolgálatot, bár sok minden nem várok egy droid-tól, de talán lesz látszatja, hogy valaki szóvá tette ezt, hogy mégis mikor óhajtják végre kiengedni ennél az elqurt cégnél a következő biztonsági frissítést? Ha nem tud válaszolni rá, lepontozom őket a francba, azt nagyon nem szeretik! November van holnap...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged