-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, az normális, hogy egy éjszaka alatt, nyugalmi helyzetben, csak a wifi van rajat, 20 %-ot merül az akksi?
-
Dzsana
senior tag
Szevasztok, mostanában nem nézelődtem itt, így nem tudom, fejlődöttt-e már a technika, van-e már esetleg tempered glass kijelzővédő, ami jó az S7 edge-hez? Ha nincs, milyen fóliát ajánlanátok? Abban is van teljes kijelzős is, meg nem teljes kijelzős is.
-
Dzsana
senior tag
Gorilla glass ide vagy oda, de sajnos észrevettem ráeső napfénynél, 75 fokos betekintési szögnél, hogy vannak a kijelzőn hajszál karcok. Vigyázok rá, nem is értem, mi karcolhatta meg így. El lehet valahogy tüntetni róla? Polywatch vagy egyéb csodaszer segíthet?
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok guruk, van egy olyan gondom, hogy időnként videolejátszás közbe elnémul a hang, s vagy forgatom álló és fekvő helyzet közt a telefont, vagy elkezdem oda-vissza tekergetni a lejátszást, és egyszer csak visszajön a hang. Csinálja a youtube-nál is, a facebookba beágyazott videoknál is. Van valakinek valami ötlete, hogy mi baj lehet?
-
Dzsana
senior tag
Hali, lehet, hogy amatőr kérdés, de használatba akartam venni a fülhallgatót, viszont az aljzatban van valami fekete dugó. A jack dugóval sikerült is beljebb nyomnom az aljzatban, viszont bent is maradt. Ez normális, vagy valamit rosszul csináltam?
-
Dzsana
senior tag
Azt este jött valami új szoftverfrissítés a telóra, ma reggel feldugtam tölteni, ilyenkor ugye bekapcsol a képernyő. Elfordultam, majd mire visszafordulram, így nézett ki a kijelző:
Valaki látott már ilyet? Beléptem a telóba, de utána már a normális Always on képernyő jelent meg. Vajon mi lehetett ez a hajnali szivárvány áradat?
-
Dzsana
senior tag
válasz
tothjani81 #23509 üzenetére
Én ezt vettem, de tökéletesen illeszkedik. Ami érdekes, hogy felhelyezésnél nem ment kifelé szabad szemmel láthatóab alóla a levegő, mint amikor a sík felületű S4-re raktam fel, hanem egyszerűen csak ráraktam, és ott maradt, meg sem mozdul.
-
Dzsana
senior tag
Egyszer valamelyikőtök írta, hogy vett eg tempered glass kijelzővédőt, de csak a két széle ragadt, s aláment a por, és összekarcolta a kijelzőt. Először is kérdezném, hogy azt honnan lehet észrevenni, hogy hol ragad? Nekem ugyan is most jött meg egy, felhejeztem, egyből odacuppant, s áll rajta, mint Katiban a gyerek, stabilnak tűnik rajta. Loupe-val megnézve tele van apró pöttyökkel, gondolom az érintés átadása miatt.
-
Dzsana
senior tag
Srácok, az igaz, hogy védőtokot meg tempered glasst nem tudok együtt felhelyezni a készülékre? Az üvegtől nem fog felenni a tok?
-
Dzsana
senior tag
Srácok, az igaz, hogy védőtokot meg tempered glasst nem tudok együtt felhelyezni a készülékre? Az üvegtől nem fog felenni a tok?
-
Dzsana
senior tag
Valami ilyen brutál kellene, csak ebben meg nem lehetne szerintem használni az edge funkciót. Viszont egy ilyesmi jónak tűnik, vagy egy ilyen
-
Dzsana
senior tag
válasz
Peat76 #22490 üzenetére
Ez a tok kérdés nagyon fontos, mert én is cidrizek, nehogy leejtsem a telefont, mert akkor vége. Sajnos az ebay tele van összetört kijelzős példányokkal, most tényleg ennyire törik, vagy ilyen sok a béna?
-
Dzsana
senior tag
Egy ismerősömnök volt S6 Edge, magától berepedt a kijelző rajta, kicserélték neki gariban, és az is elrepedt, majd vett egy S7 Edge-et, és azon is elrepedt neki a kijelző, egyiket sem ejtette le. Ezért kérdeztem csak. A leejtés meg sajnos elkerülhetetlen, biztosan itt is ejtette már le mindenki legalább egyszer.
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, felkínáltak nekem elég jó áron egy S7 Edge-t, 2 év garival, erősen gondolkodom rajta. Korábban tudom, hogy repedtek ezek a gömbölyített kijelzők, így érdeklődni szeretnék, hogy most már nincs ilyen gond velük? Valamint a leejtést mennyire bírja? Sajnos néha le szoktam ejteni a telefonjaimat, most egy S4-es van, kapott az élettől, de semmi baja, persze megfelelő hard védőtokkal van ellátva. Itt a gömbölyített kijelző miatt, hogy használható is maradjon, nehezebb védeni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged