- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaja, emlékszem rád
Nekem csak azért lett s7 edge-m mert rokonomtól megkaptam, mert ő a telekom-tól kapott egy s8+ -t. Elküldtem szervízbe, gyakorlatilag új telefonom van. De rá kell jönnöm nem az én világom, nem hiába nem cseréltem le eddig semmire a Note 3-at. Úgy érzem az s7 nem sokáig marad nálam, eladom a fenébe, aztán a jöhet a nagy álom végre, egy itthon is kapható, nem gyúlékony Note 8
-
-
nuri
aktív tag
-
gerner1
nagyúr
-
alcapone386
őstag
Hát ezt jócskán megcáfolnám. Ebay-es fólia van most is a telefonon. 0%bubi, széleken is tökéletesen tapad. 300-400 Ft (persze sok gyakorlás, kézügyesség, gyakorlás és megfelelő zsírmentesítés szükségeltetik. Gyakorlást azért írtam többször, mert abból kell a legtöbb
)
Mindenhol jól tapadó edzett üveg: na az tényleg ritka mint a fehérholló....
-
gerner1
nagyúr
Fólia még csak akad. Ott van plö a mobileoutfitters -es megoldások valamelyike. Az igaz, hogy ehhez, van akinek utaznia kell.
Védőüveg az viszont valóban nagyon nincs, és sok -korábban- "nagynak" számító név termékei is elvéreztek a ~10e Ft alatti kategóriában. 45-50USD/db árért pedig, már drágák azok, amelyekkkel kapcsolatban nem sok panaszos infó van. Ez is egy ilyen, plö ... -
gerner1
nagyúr
Látszik, hogy nem túl "combos" a térerő. Legalább is ott, ahol a screenshot készült, ott nem jó. Ilyenkor az optimálisnál jobban erölködik a készülék. Próbáld meg fix 3G, vagy fix 2G -re állítva, hogy úgy mennyi a térerő. Amelyiken vastagabb, azzal jobb lesz az akku időd is.
-
Mr X
veterán
A kijelzőidő mutatja meg, hogy bírja az aktív használatot, nem az, hogy mennyi ideje volt töltőn. Abban lehet összvissz 20 perc használat is, azt szép, hogy bírja.
Az autó fogyasztását is megtett kilométer alapján számoljuk. Az, hogy hó elejétől hó végéig elég egy teletank, semmit nem jelent, ha nem tudni, mennyit ment ezalatt.
-
Jack Oneill
veterán
Ott a pont,ne foglalkozzunk ezzel
De az automata wifi,mobilnet dologgal nem tudok egyet erteni. Ismeroseim,kollegaim kozul meg soha senki nem hasznalta automatan ezeket a dolgokat. Pont,hogy igy jasznalom a telefont. Tenyleg oda jutunk egyszer,hogy majd a gepek is etetnek meg,mert meg a kanalat is lustak leszunk megfogni.
-
Keem1
veterán
Valaki említett már ilyesmit, hogy bizonyos esetben módosítottnak jelez az egyébként gyári rendszer, de egy újraindítás megoldja.
-
mfranky
őstag
Nálam ugyanez volt. Csináld meg amit előbb leírtam.
Én most mindent felraktam és minden működik is rendesen.
Az AOD-nál és a launcher-nél is elengedhetetlen az alkalmazások/aod ill. launcher/ tárhely/ adat és cache törlése... ezek nélkül csak összeomlik a program... utána működik. -
Jack Oneill
veterán
Nekem egy spigen rugged armor van. A teló hátlapjára nem tetettem fóliát. Eddig (november óta) semmi por, vagy karc nem került alá, de gondolom, ez még változhat rossz irányba
A srác azt mondta, amikor fóliáztattam a kijelzőt, hogy ez jó tok, nem kerül alá szennyeződés. Legyen így
-
Erre van egy teóriám: a 7-es rendszer még nincs igazán készen. Amíg az alapokkal (stabilitás, optimalizálás) kell foglalkozniuk a fejlesztőknek, addig nincs idő olyan extrákkal foglalkozni, mint a Galaxy Labs, good lock stb. A Samsungnál jelenleg az a prioritás, hogy az S8 stratjára egy valóban kiforrott N-es rendszert készítsenek (valszeg 7.1 lesz). Lehet, hogy kell majd azután egy-két frissítés is, hogy valóban kész legyen a Nougat. Na majd azután jön újra Galaxy Labs app-drawer nélküli móddal meg Good Lockkal... addig meg lehet nyugodtan a 6-ost használni.
-
proly01
őstag
Igazából ez a funkció arra való hogy ha valaki smst küld neked akkor ha nem akarsz pötyögni vahy sürgősen hívnod kell akkor a füledhez emeled a telefont és tárcsáz.
Szóval szerintem üzenetekből próbálj valakire rábökni és emeld a füledhez tárcsáz e....
Névjegyekből 7.0 alatt értelme semmi.Pl en írok neked hogy hivj azonnal bajban vagyok.
Ekkor neked nem kell keresgélned engem a névjegyzék -ben meg még hívni hanem elég ha a füledhez emeled a telefont és tárcsáz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged