Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Jó reggelt! Az Upday-be be lehet tenni/állítani olyan oldalak híreit amit én szeretnék? Pl mobilarena.hu, kuruc.info, napidroid.hu stb..?
-
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386
üzenetére
Akkor passz. Nekem az is feltelpült ( v6.5.69 ) ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386
üzenetére
Most kipróbáltam néhányat, és van, amit nekem sem enged telepíteni (plö memo, calendar). De van, amit viszont igen. Plö (csak a telepít - nem telepítet próbálva..) a Dual camera appot engedi...
Szerk.
Most nézem csak, hogy plö a jegyzet (memo) már azonos verziószámmal van fent, a telón ... -
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386
üzenetére
Igen XEH.
-
bandi0000
nagyúr
másnak működik az éjjeli óra ? mert nekem az s8 aod van fent, de az éjjeli óra nem mutat semmit
-
bandi0000
nagyúr
vészhelyzeti helyreállítást nem lehet csak úgy használni? értem ez alatt azt, hogy csak akkor tudom azt használni, ha tégla lett a telefonból?
-
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386
üzenetére
Én frissítés után raktam fel a camera app -ot az apkmirror -ról, és működik. FR nem volt.
-
mycso
veterán
válasz
bableves88
üzenetére
Öcsémnek is ezt csinálta, de nem csak egy bizonyos helyen. Viszont elég random.
Alaplap csere volt a megoldás (gari). -
Keem1
veterán
válasz
bableves88
üzenetére
Nem, ott valami nem oké. Eddig egyik Galaxy S telóm de indulgatott újra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
bableves88
üzenetére
Persze mindenkinek

-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bableves88
üzenetére
Be is b@szna,ha ujraindulgatna egy ilyen telefon..
-
noxon
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ebben mi az új? Ez nem az s8 camera app, az még mindig szar.
-
bableves88
csendes tag
Másnak is random ujraindul a telefonja? Csak bent a munkahelyemen csinálja...
-
merlin201
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem is ez van de nem engedi a telepítést.Fura sok helyen mondták hogy a patch miatt nem megy fel az apk.
-
merlin201
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem csomagütközést ír ki és nem települ. Mikori security patch van fent neked? Áprilisi vagy korábbi.
Köszi -
vadászcsiga
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi ez?
szerk: azt hittem a 6 kamerája
-
Anulu79
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ő miben jobb mint a gyári?
-
enginev3.0
félisten
Felraktam, működik
[link] -
Anulu79
addikt
Köszi az infókat!
-
Anulu79
addikt
válasz
Tarantula33
üzenetére
Hátha valaki észre veszi akinek van. Nem hiszem, hogy ennyi felhasználóból senki nem próbálta.

-
Zsolaf
addikt
Vettem egy SPIGEN tokot, sokan írták itt, hogy jó, hát nagyon jó azt tudom mondani. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek, kemény tok, de asztalon nem csúszkál olyan mintha valami csúszásgátló anyag is lenne benne, és szép marad a telefon. Ez a GUNMETAL szín nagyon szép.
-
Zsolaf
addikt
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Felejtsd el szerintem, ne próbálkozz beletuszkolni, ha nem akarsz telefont cserélni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Amennyiben végignézed a videót, láthatod, hogy a tálcán, az egyik rekeszbe lehet SIM, vagy microSD. Mindkettőt tudja olvasni. Összehozni -amit a videón is láthatsz- hogy egy microSD -t elvékonyítasz annyira, hogy a SiM chipjével sem legyen vastagabb, mint egy standard microSD -> működni tud. Így nagy valószínűséggel nem teszel kárt az olvasó részben -egy- a sztenderd méretnél vastagabb, otthoni barkács-munkával.
-
gerner1
nagyúr
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Régi, értéktelen microSD -én gyakorolva, majd élesben precízen kivitelezve, megoldható ...
-
Keem1
veterán
válasz
SamiCsillag
üzenetére
Hivatalosan nem. Csak mókolással, de ez esetben veszélyezteted a kártyák, de ami a legfontosabb, a telefon épségét is.
-
SamiCsillag
senior tag
Segítsetek, mert sehol nem találok a kérdésemre választ. Az S7 Edge dual simes változatában a 2 sim mellett külön bele tudok helyezni memóriakártyát is vagy ez esetben ugrott az egyik sim kártya?
-
*Ropi*
félisten
válasz
Aryon87
üzenetére
Ha már képek: ez ugyan nem egy S7 Edge-el lett fényképezve, viszont kellékként felhasználtam a sajátomat a fotózáshoz (ehhez a gyűrűs képhez).
Azoknak, akik telefonon nézik (mert ott kicsiben nem annyira látszik): a második képen a vőlegény látható a menyasszony szemében tükröződve - érdemes teljes képernyőn nézni! 
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Majd' 1 hete váltottam P9-ről és gondoltam megosztom a véleményem a 2 telefonról. P9 egy nagyon jó telefon. Viszont nekem a Samsung jobban tetszik, hiába mondták páran, hogy sokan mentek át S7-ről P9-re és nem bánták meg..

Ami nekem pozitívum a P9-el szemben:
-nagyobb kijelző (ízlés kérdése)
-kialakítás (nekem nagyon bejön ez a futurisztikus kialakítás)
-jobb memóriakezelés: ami tegnap bent maradt a gyorsítótárban nem tölti újra
-gyorsaság (a P9 sem volt lassú, sőt.. De ez valami bámulatos..)
-gyorsabban és erősebben talál wifi jelet
-vízállóság. Eláztatni nem fogom, de legalább ha lerakom az asztalra és ráborul egy pohár viz nem kapok szívrohamotAmi a P9 javára szól:
- Nekem hiányzik az értesítés lehúzó virtuális gomb, és mivel nagyobb az Edge, egy kézzel nem érem el a felső sávot
-vigyázni kell rá mint Krisztus koporsójára, mert a kijelző szerintem könnyebben megpattanna, ha leesik (szerencsére nem vagyok egy telefon dobálós típus)
-akkumulátor. Gondolom a felbontas miatt, de a P9-nek valamennyivel jobb az akksiideje
-Ujjlenyomatolvasó. A P9-ben egyértelműen gyorsabb, mert odarakod az ujjadat és már fel is pattan a kijelző, míg a Samsung-nál le is kell nyomni azt. Bár én nem használom, de a hátlapi megoldás szerintem jobb ötlet..A kamerát még nem tudtam normálisan összevetni,szóval nagyjából ennyi..
Mind a kettő telefon szerethető, én meguntam az EMUI rendszert, mivel volt P8-am, P9-em és újra vágytam.. Lehet hogy ha 2 Samsung telefonom lett volna mostanában, akkor meg a Huawei lenne a befutó, de így most nekem a Samsung lett a number one..

-
badmad
senior tag
Valaki használ ilyen márkájú tokot esetleg?[link]
-
Anulu79
addikt
Ilyet használ vagy használt valaki? Érdekelne pár vélemény.
-
alcapone386
őstag
válasz
Parallaxis
üzenetére
Hát ez az. Mobilos fizetést meg nem fejlesztik....inkább foglalkoznának azzal.
-
kisbodza
tag
válasz
gerner1
üzenetére
Köszönöm szépen, már jön is lefelé.
Ha home -mal rakom fel, akkor ezután sem fogom megkapni automatikusan a frissítéseket, hanem figyelnem kéne, hogy mikor jön ki, és Odinnal-home CSC-vel felrakni. Viszont ha most nem home-mal rakom fel, akkor lesz egy FR, de utána automatikusan jönnek majd a frissítések. Jól értem? 
-
norbeey
tag
7.0 óta tud olyat a teló, hogy a teljesen ismeretlen számokat is beazonosítja és már első hívásnál névvel jelenik meg akkor is ha nem közintézmény vagy vendéglátóegység publikus száma stb. Emlékszem is hogy valamikor rákérdezett hogy akarom-e és igent mondtam.
Van valakinek ötlete, hogy honnan szedi az adatokat? Mert ha publikusan elérhetőek akkor használnám máshol is.
-
Parallaxis
addikt
válasz
alcapone386
üzenetére
Amíg telekomos romban nem lehet aktiválni az "ismeretlen számok azonosítása" funkciót,
Ez számomra is érthetetlen, hogy miért kell funkciókat tiltogatni minden értelem nélkül.
Az ismeretlen szám azonosítás pl. a Note 7 Telekomos romjában benne volt, az S7 Edge-ből meg kiveszik.
De ugyanúgy az S-health pár funkcióját is kiherélik a Telekomos romban, aminek szintén nincs semmi értelme. -
neo_xperia
senior tag
Gyári beépitett böngészőbe nincs lehetőség könyvjelzőket importálni?
-
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
kisbodza
üzenetére
Akkor nagy valószínűséggel XEH készüléket vettél. A PhoneINFO -val megtudod nézni, hogy most mi a készüléked aktív CSC -je. A CSC kód fülön, az aktív CSC sornál, amit ír. Amennyiben eredetileg XEH volt, és most nem azt látod, akkor az már nem állítható vissza, mert XEO lesz.
-
clizer
tag
Sziasztok!
Vezeténélküli töltő kapcsán találkozott valaki már az alábbi típussal?
Tronsmart Quick Charge 2.0 töltőállvány
Valamivel olcsóbb, mint a Samsung féle, és pár véleményt találtam róla, meg voltak vele elégedve. -
kisbodza
tag
Sziasztok! Amikor kijött a nougat, akkor feltettem Odinnal, asszem home csc-vel. Most szeretném visszatenni az eredeti verziót, hogy a frissítéseket automatikusan megkapjam, de nem tudom mi volt az. Honnan tudom, hogy mi az eredeti verzió?
Fehérváron vettem a Samsungnál/ Mobilvilágnál, független, ezüst színű, de nem Mo-i..
Köszi előre is! -
balintka
addikt
Nilkin-ből melyik típusú tokot érdemes venni, ami olyan mint a gyári Clear Cover? És hpnnan?
Zavar h alul-felül ez a gyári tok nyitott a fém keretnél.
-
RockCNC
őstag
válasz
alcapone386
üzenetére
Köszi, a kábel nem gyári! A gyárival mindjárt jó lett

-
alcapone386
őstag
válasz
RockCNC
üzenetére
Gyári a kábel is? Mert csak adaptív töltővel fog menni, hozzávaló kábellel. Illetve egy cikk:
"A Galaxy S8 ugyanazzal gyorstöltési megoldással érkezik, mint amit az S6 és az S7 is kapott. A technológia Adaptive Fast Charging néven fut, de valójában a Quick Charge 2.0-ra épül, ami nem éppen a legfrissebb fejlesztés. Ez a kicsit lassabb sebesség mellett azzal is jár, hogy használat közben kikapcsol a gyorstöltés, hiába van töltőre téve a mobil. Persze ez nem feltétlenül akkora probléma, de azért jó tudni, hogy ha csak kevés időnk van a töltésre, akkor nem érdemes közben nyomkodni a készüléket. A Phandroid egyébként pontosan is lemérte a különbséget, 1 óra 37 perc helyett 2 óra 51 perc alatt tölt 100%-ra a Galaxy S8, ha nincs kikapcsolva a kijelző. (És ez a különbség nem csak abból adódik, hogy közben merül is a mobil.)"
-
lela
aktív tag
Azt szeretném kérdezni ha van egy DLNA képes hálózati kapcsolattal rendelkező rádiós erősítőm, akkor az S7 hangját hogy tudom ráküldeni? Tehát meg tudom e oldani hogy pl Spotify, youtube, illetve a telefonon lévő zenék és videók hangja rajta szólaljanak meg?
-
RockCNC
őstag
Lassan tölt a töltő és nem írja ki a gyorstöltést, pedig be van kapcsolva. Vajon mi lehet? Gyári töltőt használok.
-
alcapone386
őstag
válasz
szabogabor10
üzenetére
Hát meglátjuk. A magyar marketing érdekes... (nem csak a mobilszolgáltatóknál
)
Amúgy én is telekomos vagyok, újrakötöttem az előfizumat erre a "te válogatod össze a csomagod" díjcsomagra. Kifejezetten alá van írva, hogy Eu ban ingyenesen azaz a csomagban lévő tarifával netezhetek/telefonálhatok. Aztán mondom, csak rákérdezek erre a jun. 15től esedékes törvényváltozásra. Ügyfeles: "Hát...izé...én is hallottam róla, de hivatalos tájékoztatást még nem kaptunk". Addig is eladnak egy csomó drágább díjcsomagot, aztán majd idegeskedhet az ügyfél amikor rájön, hogy az "olcsóbb" is jó pl. nyaralás alatt....Másik: vodafone, telenor már rájött, hogy 1GB net semmire se elég. Telekom 1GB alap, de persze ha nem elég vegyél magadnak, vagy beszélj kevesebbet netezz többet...nem baj. 2 év és húzok a UPC hez
(addig remélem javítanak a színvonalon) -
válasz
alcapone386
üzenetére
Szerintem később ez változni fog itthon is.
-
alcapone386
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Hmmm...ha jól értem a cikket német telekom már használja. Ami érdekes, hogy S5-öt említ...itthon meg s7 és s8 tudja csak?
[link] -
Project: A
tag
Sziasztok!
Készülék rendelés közben vagyok, gyors segítségeteket szeretném kérni.
Gondolkozok két gyári tok között.
- clear view (erről olvastam rosszat, olvastam jót. Mi is az igazság?)
- flip wallet....vagy esetleg a fentiek közül egyiket sem érdemes választani?
Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
válasz
gerner1
üzenetére
Sajnos 6s-en sincs még VoLTE, pedig én is megkaptam a frissítést, és engedélyezve is van. Field test menüben látszik már az apn-je (ims), de IP-t (legalábbis IPv4-et) még nem kap. Gondolom ezért nincs VoLTE.
Valőszínűleg egyébként nem az "ims" apn-t használja a Telekom, és valamiért még nem került beállításra a helyes apn.
Amúgy engedélyeztettem manuálisan a VoLTE-t az előfizetésemen telefonon egy ügyfeles sráccal, szóval elvileg ha elérhető lesz, azonnal tudni kéne használnom. -
gerner1
nagyúr
válasz
lalakov
üzenetére
A magyar (XEH) függetlenre, már ideje elérhető. Te milyen függetlenre (CSC ?) értetted ezt ? Jelenleg csak a Tré indította el a VoLTE szolgáltatást, de csak korlátozott kör az, akik használni tudják. Domino, flottás sim -ek, stb, kizárva egyenlőre, és akkor még ott van a hálózat, mert még korántsem minden cellatorony installációja tudja ezt.
Szóval 4G -re továbbra is "fel tudsz lépni" ahogy eddig is, de azon csak NET -ezni tudsz. -
lalakov
senior tag
Jött ma egy frissítés függetlenre, olyan 190 MB-t. Feltette már valaki?
Mi kell ahhoz, hogy a telefon fellépjen 4G-re? Pesten sehol sem működik.
-
gerner1
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Egyetértek. Szifon 7 -esre, a Tré nemrég kiadott egy frissítést, amellyel megváltoztak a baseband beállítások. Ott most nem lehet beállítani, hogy 2G-3G-4G legyen, csak annyit, hogy 4G KI/BE, valamint adat - hang .. -> vagy mindkettőre kívánom állítani. VoLTE nincs. ...
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nem kell hozzá mobilnet.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Egyelore en meg azt sem ertem, hogy pl ennek a mukodesehez bekapcsolva kell lenni a mobilnetnek? Mert ha nincs bekapcsolva, akkor is a 4g halozatot hasznalom.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
De elméletileg mem véletlenül rakták bele már az első 7.0-ás frissítésbe a VoLTE kapcsolót. Gondolom ha nem működne még, nem tették volna bele. Bár ki tudja...
Wayne1 kollégánál már most is működik, szóval valaki nem mond igazat, az tuti. Én a Telekom néhány ügyintézőjére gyanakszom.

-
Jack Oneill
veterán
válasz
alcapone386
üzenetére
Egyelore csak t romban megy
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Igazabol a telekom nem tud normalisan fogalmazni
A linkelt cikkben ketertelmu a dolog. Azt irja, fokozatosan aktivaljak, ergo nincs teendo. Viszont amit nekem muattak a neten, abban az van irva, hogy szoftverfrissitest
kovetoen lesz aktiv a szolgaltatas es errol kapunk majd sms-t. Suerintem akkor ok sem tudjak
-
gerner1
nagyúr
válasz
alcapone386
üzenetére
Használod.
-
alcapone386
őstag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ezek szerint csak T-rommal fog menni vagy mi? Nem értem én ezt. Mi van ha német romban már aktiválva van?

-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Itt meg azt írják, hogy aktiválni kell a VoLTE opciót központilag. Nem nagyon lehet ezeken már kiigazodni...
Egyébként Németországban a DT-nél is külön aktiváltatni kell a VoLTE-t / VoWiFi-t az előfizetésen, úgyhogy szerintem egyszerűen csak az ügyintézők egy részének fogalma sincs az egészről, és leszarják.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabogabor10
üzenetére
Megint felhivtam oket. Nem tudnak semmit aktivalni. Kozben megneztem a weboldalukat. Ott is irjak, hogy szoftverfrissitessel fog mukodni es majd arrol lesz sms
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Szerintem a videojavito mod aktiv nalad.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen felmegy, egy két hónapja
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
valaki esetleg?vagy egyedi hibába futottam bele?

-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azért tök jó, hogy mindegyik ügyintéző mást mond.

De ha már most is működik egy központi aktiválás után, akkor tuti nem kell még egy frissítés neki. A weboldalon is az szerepel, hogy lehet kérni az opció aktiválását. Akaratosnak kell sajnos lenni az ügyintézőknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!