Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScourgeA
tag
válasz
gerner1 #33099 üzenetére
Ugyanazt kapta meg, de nem ugyanarra a ROM-ra!
Az volt az üzenet lényege, hogy az áprilisi frissítés, amit most terít a SAMSUNG (nyilván ugyanazt), már a független magyart is tartalmazó OXX-re is megjött. (Egyébként OTA-n jött, nem csak weben érhető el)
Ha most a német Telekomosra kijönne a 7.1, és én megírnám másnap, hogy már az angol BTU-ra is kint van, Ti beírnátok, hogy az ugyanaz? -
Anulu79
addikt
Ha lett volna coral blue akkor ebből azt hozom el. De sajna nem volt így maradt a fekete. Kó árban kaptam is hozzá valami clear hátlapvédőt. Az arany nekem egyszerűen nem jön be.
-
Gabmami
tag
válasz
nagyj74 #33074 üzenetére
Az animált téma működik? .. mert ha annál se működik az animáció akkor más gond van. akkor le kell törölnöd a háttérkép beállító appot. Utána a témaáruház frissítését is el kell távolítani, újraindítani a telót és ha így működik az animált téma akkor az animált háttér is menni fog a zárolt képernyőn. Ha működik akkor egyelőre ne rakd vissza a mozgó háttér választó appot. Frissítsd újra a témaáruházat, próbáld ki az animált témát és utána megpróbálhatod újra visszatenni az appot is. Nálam is volt ilyen gond és saját káromon tapasztaltam meg 3 hard reset után.. Ha a háttérkép választó törlése után sem megy az animáció akkor csak a HR segít! Sajna!
Valószínű a háttérkép választó és a témaáruház háttér választója akad össze! Egyébként háttérkép választónak csak azt használd amit linkeltek neked, mert az jobb mint az APK mirroros! -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Megannyi hozzászólás és teszt olvasgatás, összehasonlító videó nézés után most cammogok haza fele egy fekete edge készülékkel. Igaz sima S7-et akartam de az csak árány színben volt. És mivel már "nem tudtam" várni így eljöttem az edgevel. -
NandorHUN
addikt
válasz
alcapone386 #33089 üzenetére
Szerintem ilyen skinnél még egy tok is szebb.
-
alcapone386
őstag
válasz
alcapone386 #33088 üzenetére
-
Mantin
aktív tag
válasz
alcapone386 #33081 üzenetére
Értem, köszi!
Többiek: Szép és jó de még mindig 45-50ezerrel drágábbak ezek az opciók. :/ Egyben fizetném, hitel nem játszik.
-
Aryon87
félisten
válasz
alcapone386 #33077 üzenetére
Nalam is ugyanez, sajnos minden ujrainditasnal ujra kell jatszani a kort.
Viszont nagyon bejon a tema, az alkamazasgomb eltunese meg orom nekem. -
Mantin
aktív tag
válasz
alcapone386 #33079 üzenetére
Tudom arról sajnos lecsúsztam, mobilcorner gyári gari a háztól- házig Samsung féle?
-
Mantin
aktív tag
Hali!
Ilyen telefont szeretnék vásárolni, tud valaki viszonylag megbízható forrást Győrben? Elsősorban GSM-bolt, Media, edigital nem játszik ár miatt. GSM meg mindig necces tudom, de hátha van valamelyikkel jó tapasztalat.
Köszi!
-
alcapone386
őstag
Na játszadozok egy ideje s8 témázással, de mindig visszáll a próba után. Hiába tiltottam le package disabler pro-val nem segít
Valakinek sikerült root nélkül s8 témát felrakni? S8 TW az fent van.
-
lalakov
senior tag
A következő héten veszünk egy ilyen telefont. Mi a hivatalos, legújabb, független verzió a telefonra? Érdemes rá váltani az eredeti verzióról? Le lehet tiltani a frissítést?
-
Leslie1966
senior tag
Én OXA CSC-t tettem a DQD7 mellé Odinnal, nem várok a BTU frissítésre. Szerintem az akkuidő jobb lett egy picit, mint a DQC4-essel.
-
Gabmami
tag
válasz
nagyj74 #33066 üzenetére
Azt a kis appocskát amit linkeltek neked azt simán telepítsd fel. Akkor lesz egy új ikonod "élő háttérképek" néven. Ezt az ikont ha elindítod megjelenik, hogy "kezdőképernyő" és alatta, hogy "Kezdő és zárolt képernyő".
Alatta pedig megjelennek az élő háttérképek amik a telefonon vannak. Nem a témaáruházból letöltött, hanem a play-ről letöltött élő hátterek. Kiválasztod a megfelelőt és még akkor is rákérdez, hogy minek szeretnéd beállítani csak kezdő képernyőnek vagy mindkettőnek. -
Gabmami
tag
válasz
nagyj74 #33047 üzenetére
A témaáruházban letölthető animált hátteret csak zárolt képernyő hátterének tudod beállítani.
Sima élő hátteret tudsz azzal az appal beállítani amit linkeltek neked,, itt viszont ezt az élő hátteret be tudod állítani zárolt képernyő hátterének is! Akkor animált lesz a háttér és a zárolt képernyő háttere is. -
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #33061 üzenetére
Ilyet en is nyeltem mar be.
-
enemi
senior tag
válasz
vadászcsiga #33061 üzenetére
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Nem sokára én is benevezek egy ilyen telefonra, nyugtassatok meg, hogy a Home gomb ha normálisan használja az ember nem fog kopni!? Köszi!
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #33055 üzenetére
XEH-re jött nem T-re
-
spawn21
veterán
válasz
vadászcsiga #33055 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
T-s szoftverfrissites értesítés, rányomok, semmi
-
Unying
tag
Érdekes, vagyis inkább dühítő dologra lettem figyelmes. A lényeg az, hogy ha a közelség érzékelő előtt van valami, akkor random elkezd villogni a telefon. Pár másodpercre felvillan a kijelző, majd kialszik, és ezt addig, míg van előtte valami. Ti tapasztaltatok már ilyet? Mi a fene okozhatja?
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
A témaáruházban letölthető élő háttérképet miért nem lehet beállítani háttérképnek? -
balintka
addikt
válasz
gerner1 #33044 üzenetére
Nálatok is fenn áll az a hiba, h kikapcsolás után elfelejti a telefon az akkumulátor használati adatoknál a korábbiakat?
Ezt most vettem észre 7.0 alatt. Kikapcsolom, aztán bekapcsolás utánra törlődik minden.
Ebben a frissítésben volt valami lényegesebb is sztem, mert a changelog szám ugrott felfelé.
-
Zsolaf
addikt
Megjött a XEH frissítés ma hajnalban. Más lett az animáció a menüben lépkedve. Ezt vettem eszre kapásból.
-
NandorHUN
addikt
válasz
vadászcsiga #33039 üzenetére
Nekem leírt appoknal így sincs semmi reklám a telón, VPN-es notification t pedig nem tudom megszokni sehogy.
-
qfm
őstag
Túl vagyok az első nem túl intenzív lemerítésen. Döbbenetesen jól bírja az akkumulátor, pedig ha jól vettem ki a szavaitokból ez még javulni fog. (második feltöltés) 4.5 nap üzemidő után (energiatakarékos mód nélkül) 4%-on az akku, ~2.5 nap wifivel, ~5.5 óra kijelző idővel (böngésző és kamera használat, playstore telepítések, beállítgatások), folyamatos cella készenléttel, ~15 perc telefonálással. A régi s2-esem már reggel lemerült (egyszerre lettek töltve), pedig az végig csak készenlétben volt egy-két email íráson kívül..
-
taranis
addikt
Megcsináltam mindent amit mondtál, azóta eltelt egy hét, és sajnos semmi változás. 2 és fél nap, kb. 1 óra kijelzőidő, és 10%-on a teló. A gyári statból semmi sem látszik, ami ezt indokolná, egyenletes a merülés, és nincs app, ami ébren tartaná. Csak hát fele annyit bír, mint kb. egy hónapja, és nem tettem fel semmilyen új appot, csak a frissítések érkeztek. Ezek közül akadhat be valami, de esélyem sincs kideríteni. Amíg fenn volt a wakelock detector, az sem mutatott semmit amúgy, ami ezt indokolná. (Facebook nincs.)
-
NandorHUN
addikt
Arra van valami app vagy mod, hogy Fingerprint sezonzorhoz csak hozza kelljen érni feloldáshoz, ne kelljen benyomni a gombot?
-
Gabes13
tag
Koszonom a valaszokat!!!
-
gatto_
senior tag
válasz
NandorHUN #33029 üzenetére
Nem vándorol semmilyen gépen. Az Adguard helyi VPN-t hoz létre, azaz csak a telefonodon van.
Local VPN mode
If you are using this mode, Adguard does not need ROOT privileges to carry out filtering. At the same time, a VPN-server is located on your device, so that there is no need to pass your traffic through a remote server in order to filter it.
-
sergio81
tag
válasz
Gabes13 #33026 üzenetére
[link]
Nekem ez az egy vált be próbáltam 3félét köztük azt a bizonyos gyárit is! Volt amelyik fel se tapadt, volt merev ilyen üvegnek mondott prémium 30Euróért a MediMax-ból ez csak a szélein tapad de ott körbe aláragad minden sz.r meg a gombnál és a hangszórónál kivágott résznél is alámegy minden ráadásul a kijelző érzékenységét is jelentősen rontja! A gyári se volt tökéletes az első pillanattól!
A linkeltből 2db-ot rendeltem mindkettő tökéletes az egyik az asszonyén a másik az enyémen!A samsungosból az egyik megmaradt vésztartaléknak, bár a linkeltből rendelek még tarcsiba!
-
NandorHUN
addikt
válasz
Varszegig #33028 üzenetére
Én nem tudom orosz e vagy sem. De nekem se nagyon tetszik, hogy minden adatom keresztülvándorol valaki más gépén.
Bár engem leginkább a notification zavart.Legjobb egy hosfile mokoló lenne, illetve MinMinGuard + Adaway, de ezekhez root kell.
így marad az Adhell + Disconnect Pro. -
Varszegig
veterán
válasz
vadászcsiga #33022 üzenetére
Nem tudom, vpn-t csak sajátot használok inkább. De oroszt biztos nem. A vpn-ben az a szar, hogy a csőben biztonságosan utaznak az adatok, de a cső 2 vége ...
-
Gabes13
tag
Udv! Honnan lehet rendelni gyari foliat, amit nem gyur fel a tok? Van valami atlatszo szilikon tok ami jol mukodik a gyari foliaval? Koszonom
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok!
DBT Német régiós a telefonom, várom a frissítést, főleg az android biztonsági javítás miatt 2017 január havi jelenleg. Már kb ötödszörre kinálja fel a frissítést, megjelenik a kezdőképernyőn a frissítés szokásos szövege. Frissítés most vagy későbbi időpontban stb--- De amikor ráokézok, hogy frissítsen, behozza a szoftver frissítés ablakot és kiírja, hogy már telepítve vannak a legújabb frissítések.
Ilyet még nem láttam. Szerintetek ez mi lehet?Előre is köszönöm.
-
NandorHUN
addikt
-
sergio81
tag
válasz
NandorHUN #32987 üzenetére
Nálam nem áruházas téma van de az áruház fizetősként kezeli tehát csak kipróbálni lehet 5percre! Ezért gondolom a fizetőssel is ugyanez a helyzet!
1. letöltöd a témát , majd kipróbálás!
2. Fejlesztői beállítások (ha még nincs aktiválva: Beállítások: Az eszköz névjegye: szoftveradatok ! Itt addig böködsz a build számára amíg nem írja hogy fejlesztő lettél! Innentől a beállítások legalsó pontja a fejlesztői beállítások!) Itt a futó szolgáltatásokon belül a témákat kikapcsolod!
3. Beállítások: alkalmazások, itt a témaáruház adatait törlöd!
Nekem így működik! Újraindításkor lehet hogy újra kell csinálni ezt nem próbáltam! Nem szoktam újraindítgatni a telót úgyhogy ez a része nem mozgat, ha meg igen 1perc visszaállítani!
A package disabler pro-t! Letöltöttem én is hirtelen felindulásból de a tiltás után ugyanúgy visszaált az eredeti téma! Azóta látom hogy még valami mókolás kell neki és műkszik! Én kidobottnak érzem azt a 2€-t :-( !
Ez a módszer ingyenes! :-)Huhh! Látom közben jött egy pár válasz!
-
Gabmami
tag
válasz
NandorHUN #33018 üzenetére
Pont ez a lényege. Ezt mondtam az előbb. Azért éri meg a témát megvenni, mert akkor a tied és tudod cserélgetni, újat letölteni, tehát a témaáruházat használni. (ehhez kell a tunnelbear)
Ha nem akarod megvenni akkor kell a package disabler mert az letiltja a témaáruházat és nem tudja ellenőrizni, hogy a téma honnan való ezért tudod használni 5 perc után is. DE! Akkor nincs használható témaáruház! Csak ha feloldod a tiltást a package disablerrel! Csak az ingyenes témákat tudod használni a package disabler nélkül és azokat amiket megvettél. -
Gabmami
tag
válasz
NandorHUN #33013 üzenetére
Vagy a package disabler, vagy pedig a tunnelbear. Egyszerre a kettő nem használható!
A package disablerrel teljesen kiiktatod a témaáruházat mint app-ot. Ezért nem jelenik meg. Engedélyezd és utána indiítsd újra a telód akkor helyreáll.
A tunnelbeart pedig amikor rendesen működőképes a témaáruház tehát nem tiltja a package disabler akkor tudod használni értelemszerűen. Ahogy leírtam. -
Gabmami
tag
válasz
enginev3.0 #33004 üzenetére
Szerintem pedig izlés dolga. Aki naponta akarja váltogatni az váltogassa naponta. Egyébként Megvettem egy jó pár témát és az eladó direkt az izlésemnek megfelelő témát csinált NEKEM! Szóval én is váltogatom, mikor milyen kedvem van. Ha nagyon süt a nap akkor világos témát használok amikor esik akkor sötétet. Ez pont olyan, hogy ahhoz sincs senkinek semmi köze, ha naponta 5-ször öltözök át!
Az, hogy neked egy téma kielégíti az igényeidet az a te dolgod -
NandorHUN
addikt
válasz
Gabmami #32918 üzenetére
Töröltem a samsung theme store adatait, de az egész app eltűnt. Megnyitni se tudom. Package disableler Pro-ban megtaláltam, de sötéten van megjelnítve a "Run" is, azaz nem tudom sehogyse megnyitni...
Ilyenkor mi van ?
Ja és ha frissítést telepítek rá (apkmirrorról), se tudom megnyitni, csak a "kész"-re tudok kattintani.
-
Varszegig
veterán
válasz
vadászcsiga #33009 üzenetére
Csak az adguard folyamatosan fenntart egy vpn kapcsolatot. Ráadásul ha jól tudom, egy orosz szerverre. Én ettől nem lennék nyugodt...
-
alcapone386
őstag
Én facebook helyett Friendly-t használok. Nekem tökéletesen megfelel és nem szipkázza az akksit sem...
-
NandorHUN
addikt
válasz
vadászcsiga #33009 üzenetére
Csak azt elfelejted, hogy állandóan ott figyel az ronda Notification. Szóval nálam már ettől kiesik.
-
NandorHUN
addikt
válasz
vadászcsiga #33007 üzenetére
Én ezért használok Disconnect Pro + Adhell-t.
Bőngészőre meg tettem még + 1 adblockolót. -
vadászcsiga
félisten
Adhell nem szűri a reklámokat olyan hatásosan mint az Adguard. Plusz valamikor, valamiért kikapcsolt. Most állítottam on-ra.
NandorHUN
Eltakarós mutatvány nem javított a messengeren, illetve a hangon. Továbbra sincs. -
NandorHUN
addikt
válasz
vadászcsiga #33003 üzenetére
XDA-rol feltettem S8 Dark témat, de igy is csak a probat engedi meg.
Fizetés opcio ott van, de hibat ír ki.
1-1 ilyen téma egyébként mennyibe kerülne? -
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #32995 üzenetére
Ezt a mai napig nem ertem. Mindig frissitem, de soha nem volt benne napom funkcio nekem
Sot, a paromnak sem,pedig o is frissiti. Nekem jala az egnek semmi bajom vele. Semmi hang nemitas es semmi napom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4103
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest