Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
Jack Oneill #32698 üzenetére
Mar fel evvel ezelott is szemezgettem vele, mikor a G5-el bajok voltak.
-
Aryon87
félisten
válasz
vadászcsiga #32696 üzenetére
De megtalalom, csak idegesit hogy lekapcsolja.
Gerner es kaiser: koszi ismet
Leslien
-
gerner1
nagyúr
válasz
Aryon87 #32685 üzenetére
Ahogy már kaisers írta, a Galaxy Button Lights 2 -nek talán hasznát veheted .
-
malibu
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés, de azért megpróbálom
s7 edge telefonom van. Gyakran járok természetfotózni és használok geo trackert + helyadatok rögzítését telefonos fotóknál (csak, hogy utólag emlékezzek, hogy egy jó vadetetős hely merre volt pl.)
Galériában meg tudom nézni az összes telefonos fotót térképen, de ez kevés.
Tudom valahogy szinkronizálni a google térképpel a telefonos képeimet és a geo tracker útvonalakat?
Nem nyilvános feltöltésre gondolok. Csak én lássam fiókommal belépve bármilyen eszközről bármeddig. Ne csak a telefonon még fent lévő képeket. Gondolom drivera kell feltölteni, vagy valamilyen appal lehet szinkronizálni. -
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Hat gyerekek, le vagyok nyugozve ettol a telefontol. En nem tudom mit hadakoztam eddig ellene, nagyon egybe van rakva..
Akkuido alakul, kijelzo fantasztikus, foleg az AOD tetszik, azon belul is az ejszakai mod, es hogy az AOD-nak lehet hatteret tenni. G5 erre nem volt kepes.
Fotokat eszmeletlen milyen jokat csinal, viszont az normalis-e, hogy csak max 10s zaridore kepes? G4 es G5, de a Honor 8 es Mate 9 is kepes a 30s zaridore (nem mintha Bp-en hasznat vennem).Lenne egy kerdesem is: a vissza- es taskvalto gombokat be lehet allitani, hogy allandoan vilagitson mikor hasznalom a telot, vagy az csak root-tal lehetseges?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Shooter020 #32682 üzenetére
Ez nem ellenőrzés, hanem vagy végrehajtatod a készülékkel, vagy nem.
Recovery mode elérése: Telót teljesen kikapcsolod. Utána a ->Hang Fel + HOME + Bekapcs egyszerre nyomva tart, amíg rezdül egyet a készülék, és elindul. Utána vársz, amíg beadja a Recovery menüjét. Ott kiválasztod a wipe cache -t, majd utána restart.
Mozogni a hangerő gombokkal, vagy a kijelzőt tapizva le/fel. Aktíválás a bekapcs gombbal. -
gerner1
nagyúr
válasz
Shooter020 #32679 üzenetére
Esetleg megpróbálhatod, hogy Recovery mode -ba rakod a telót, és ott wipe cache.
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Shooter020 #32679 üzenetére
Factory reset, ha úgysem jó akkor gari, de szoftveres hibának tűnik. Amennyiben nem a gyári ROM van rajta, akkor tedd vissza azt.
-
Shooter020
csendes tag
Üdv!
Olyan problémánk van hogy amikor a telefonon elkezdek youtubeozni és ki akarok lépni a telefon automatikusan újraindul. Ez ellen valakinek valami ötlet vagy tapasztalat? Két hónapos a telefon és lassan egy hónapja csinálja.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #32677 üzenetére
köszi a vlaszt. megrendeltem...
max két hetet várok rá,bízom benne,h addíg megérkezik... -
qfm
őstag
Samsung S2-ről szeretném áthozni az alkalmazásaim adatokkal együtt az S7 edge-re. A smart switch áthúzott mindent, kivéve az alkalmazás adatokat. Jegyzeteket, naptár adatok, alkalmazások, minden megvan, de az alkalmazás adatok a programokhoz nem kerültek át, így minden program úgy indul el, mintha frissen telepítettem volna. Hogyan lehetne átmenteni őket?
-
törölt tag
válasz
Fehercsoki #32673 üzenetére
köszi szépena válaszaitokat !
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
#31631410 #32671 üzenetére
Én onnan rendeltem és 1 munkanap alatt meg is érkezett. Viszont azóta már elfogyhatott, mivel mindegyikhez az van kiírva hogy "egyedi szállítási határidő", ami azt jelenti hogy nincs raktáron, de ha lesz akkor megkapod, viszont ez bármennyi idő lehet, nem tudják megmondani hogy mennyit kell rá várni.
-
törölt tag
Sziasztok !
láttam,h mediaban most 160 ez a készülék online...rendelt valaki,aki meg is kapta ? igaz lehet ?
gondoltam ennyiért eléglenne ez a készülék két évre.... egyszer már vettem ilyet,de térerő problémáim voltak vele,s visszavetettem...
szolgáltatói probléma lehetett,vagy még jelen van másnál is a 4g problema ?
előre is köszi a vlaszokat ! -
Ákkk
addikt
válasz
taranis #32665 üzenetére
Az első amit írtál annak így kell lennie.
A másik ha 7-es rendszert használsz akkor a wakelock meg az ilyen appokat szedd le mivel a gyári doze mód nem fog menni.
A 3.- ik a play services na itt azzal lessz a gond nézd meg melyik verzió van fennt a 10.2.99 et rakd fel (apk mirror) ha ez van fent akkor ezt lépést hagyd ki. Utána zárj be minden megnyitott alkalmazást kapcsold ki a google biztonsági mentést ezután telefon kikapcs recoverry és wipe cache patrition 2× ezután reboot és vissza lehet kapcsolni a biztonsági mentést. -
taranis
addikt
Sziasztok! Az normális, hogy az akksi statnál az "eszköz készenlétben" alatt ugyanannyi időt látok, mint amennyi ideje be van kapcsolva a telefon? Elég gyorsan merül, azért nézegetem, és wakelock detector alatt a világon semmi nem látszik, ami ébren tartaná a telót, a gyári statban is csak ennyi szúrt szemet. Wipe cache is volt már a biztonság kedvéért.
Korábban 4 napot bírt kb. 2 óra kijelzőidővel, ennyit használom csak, most viszont 2 napot bír 1 óra kijelzőidővel. A változás egyik napról a másikra jött, semmi új nem lett telepítve, kivéve az appok frissítései. A play services újabban néha lefagy egyes appok indításakor. -
SlayR
senior tag
Noh kérem így több , mint egy hét után és szerencsémre jó pár másik telefonnal együtt tesztelve szoftverileg, kamerailag és egyebekben nagyon maximálisan át jön az S8+ egyedül számomra ami negatívum lett az AODnál az éjjeli óra hiánya....kerestem kutattam, de semmi olyan jelentőset nem találtam ami által valami jelentőset problémásat tudnék mondani...akit érdekelt annak szól akit meg nem az meg majd átugorja a bejegyzést
-
Csocsesz75
őstag
Délelőtt vettem én is észre, ugyanez van nálam is. Fent az állapotsávban szépen nyomon lehet követni, be és kilépéskor is. Csak akkor jön elő ha a Phone alkalmazással lépsz be, ha Contatssal akkor nem.
A Contacts a hibás, ha visszaállítod a gyári verzióra akkor megszűnik a hiba.
-
noxon
őstag
Nos feltettem az apk mirror-ról a legújabb samsung contacts és samsung phone apk-t.
A contacts-ból indított hívások rensben vannak.
A phone-ból indítottnál az app induláskor elmegy a térerő aztán pár másodperc múlva vissza jön és utána tudok hívni. Érdekes... másnál nincs ez? -
gerner1
nagyúr
válasz
derrik #32659 üzenetére
SM-R322 NZWAXEH -t kaptam a készülékhez, de ez az egész szerintem nem ér annyit se, mint amennyiért használtan már hozzá lehet jutni. 3 nap újdonság varázsa, + 1-2 ismerős "vakítása" néhány alkalommal, aztán kifújt. Persze nem biztos, hogy mindenkinél azonosan ez a verdikt, de mielőtt pénzt adsz ki a gyári megoldásért, szerintem próbáld ki valahol (ha van rá lehetőséged), hogy milyen ...
-
derrik
őstag
Melyik Gear VR modellek jók az s7 Edge-hez?
-
lukoz
aktív tag
Ki hogy tudta felrakni az S8 ikonokat? Honnan szedtétek le?
-
Slash20
tag
Sziasztok! Ma érkezett AUT-ra egy 168Mb-os frissítés. Akinek volt a napokban hasonló, van tapasztalat változásról?
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni Mate 8-as mobilomat! S7 Edge és S8+ között vacilálok. S8+ már rendeltem, de rózsaszín volt a kijelző széle mindenhol, vissza is vittem egyből! MM-ben 160.000Ft most az Edge, szerintem olyan nagy különbség nincs a két készülék között, árban viszont nagy!
Szerintetek? -
Csocsesz75
őstag
-
Laurh
aktív tag
S8-as ikonpakk csere után be lehet állítani, hogy magánál az ikonnál is jelezze az értesítést? (nova launcher)
Köszi előre is még csak ismerkedem az androiddal. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Akidobos74 #32643 üzenetére
Jah, akkor bocsi!
-
Anulu79
addikt
Használ valaki univerzális autó telefontartít autóba? Olyanra gondolok amin a telefontartót úgy kell a telefon méretéhez állítani, higy "össze nyomom" és úgy rögzítem a készüléket. Az érdekekne, hogy nem birizgálja az edge kijelző részét?
-
HorviGabi
aktív tag
El akartam küldeni a telót szervízbe, mysamsungon elküldöm az igényt, de azt nem kapják meg. Állítólag. Próbáltam telóról, notebookról, tabletről, de csak nem kapják meg. Felhívom őket, azt mondják próbálkozzak. Hihetetlen komolyan. Prémium szervíz. El lehet vinni személyesen is szervízbe? Mert ha ez így megy tovább lejár a gari.
-
Aryon87
félisten
válasz
enginev3.0 #32632 üzenetére
Gonosz -
-
Aryon87
félisten
válasz
enginev3.0 #32629 üzenetére
Meg nem
De ha szeretned... -
gerner1
nagyúr
válasz
enginev3.0 #32629 üzenetére
Még nem, de ami késik ... - az még jön!
-
-
Aryon87
félisten
Kosz sracok. Sztem lesznek meg kerdeseim, mert a Samsung vilaga nem ismert szamomra, a regi Galaxy Young kutyafule ehhez kepest
-
Aryon87
félisten
válasz
Sirandrish #32614 üzenetére
En is remelem.
Ha az aidat jol ertelmezem, akkor nekem ISOCELL kameram van.Kepernyokepet hogy kell csinalni?
Power es hangero le nem muxikTibyke
-
Aryon87
félisten
válasz
Sirandrish #32612 üzenetére
Ezzel egyetertek..
-
Aryon87
félisten
válasz
Sirandrish #32607 üzenetére
Nem hat.. eladtam azt jo bukoval.. sebaj.
Lacno, latod, megis itt vagyok
Jack Oneil: dede, onnan ismersz
rlaci :
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Autóhifi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
- Apple Watch 10, Jet Black, 42mm, + Black Solo Loop, új, bontatlan, 1 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest