Hirdetés
- iPhone topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moco22
aktív tag
-
moco22
aktív tag
.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Az ujjlenyomat olvasónál elég ha ráhelyezem az ujjam vagy meg is kell nyomni? Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez olyan mint a Note4-nél ugyan ez a helyzet annak idején.. Ott is ezt 1 valaki megnézte, aztán mindenki azon kattogott, hogy megáll a jegyzetcetli a kijelző és a keret között.
Persze, ott van, de a kérdés, hogy ez most akkor mióta ilyen? Mert simán lehet, hogy a kezdetek óta ilyen, csak most néztél rá, és hopp, ez ilyen..
Én is csak ezért mondtam, hogy kicsit érezd az iróniát a másik oldalról, hogy lehet, hogy csak sokkal rosszabb lesz, ha beadod, mert ehhez innentől ígyis-úgyis muszáj szétszedni a telefont, ami ezeknél sajnos nem épp a legjobb. Bár már kiderült, hogy szerviz után is általában vízálló marad a telefon, de akkor is..
-
Keem1
veterán
válasz
hackeeeee #32888 üzenetére
Hát ez az... nyilván se nekem nem lenne jó egy felesleges kör, se nekik. De azért mégis ott van az árnyoldal, ha beázik emiatt, vagy fokozatosan enged majd el a ragasztás, én meg nem látom.
Bár ilyenkor nem tudom, nekem, mint átlag felhasználónak (aki lehetnék özv. Kis Jánosné Rózsika néni, akinek az unokák vették a készüléket) mennyire kellene tudnom megállapítani, hogy belül nem klappol valami úgy, hogy külső nyoma nincs. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, őszintén szólva, helyben nem tudom mit szólnának hozzá, ha bevinnéd, és ledemóznád, hogy:
"hát figyu már, itt eddig megy be a papírlap, itt meg csak eddig, de amúgy semmi gond, nem ázik be.."
Szal érted.. Most ha be is viszed, ha most jó, szétszedés után benne van a pakliban, hogy lehet, hogy rosszabb lesz.. Én nem bántanám.
-
Keem1
veterán
Srácok, mennyire kell homogénnek lennie a ragasztásnak? Kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyire lehet betolni egy papírlap sarkát a kijelző alatt. Nem az a meglepő, hogy bemegy 4-5 mm-t is (hiszen nem tudhatom, milyen mélyen van belül a ragasztás), inkább az, hogy ez nem egységes. Van ahol csak max 1 mm-t megy be. Egyelőre a vízállóság nem szenvedett csorbát, de nem szeretném, hogy az elengedett ragasztás miatt beázzon (az egy dolog, hogy úgyis leverném a Samsungon, de erre most nem lenne időm). Ha ez hiba, természetesen elviszem szervizbe, de azt se szeretném, hogy feleslegesen birizgálják, mert mondjuk a ragasztás pipa, csak épp nem egységesen mélyen található.
Szerintetek?
-
moco22
aktív tag
Annyira ügyes vagyok.
Ma újraindítottam a telefont és ennyi is. Nem kapcsol be, hanem kiírja, hogy FAP lock/ on.
Valamit nagyon elkotyvasztottam.
Van valami lehetőség életet lehelni heteskébe? Még szerencse, hogy a melóban van másik telefon, úgyhogy a melós sim kártyát legalább bele tudtam tenni, hogy azon elérjenek.
Segítsen valaki nekem...légyszilégyszi -
NandorHUN
addikt
válasz
bandi0000 #32881 üzenetére
Pedig sajnos jó rég volt annyi.
Anno előző gépemet még akkor raktam össze csúcs alkatrészekből mikor 177Ft volt a dollár 2011-ben. Aztán évekkel később csodálkoztam is , hogy milyen jól tartotta az árát. Utána rájöttem, hogy azóta már majdnem 300 Ft egy dollár.Pedig az akkori árfolyamon még S8 árával is ki lennék békülve (~150 ezer Ft).
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bandi0000 #32881 üzenetére
Hát, mint mondtam korábban, ez lassú töltő, szal sokat nem kell tőle várni. Nekem 1A-s fejre van rátéve, így szépen lassan eltöltögeti.
Kábelen gyorsabb, még gyorstöltés nélkül is. De mondjuk Én nem is arra vettem, csak néha praktikusabb erre tenni, mint pakolgatni a kábelt.
-
_ak_
addikt
válasz
bandi0000 #32879 üzenetére
Én ezen a Tronsmart Chocolate töltőn gondolóidon már egy jó ideje, de még nem szántam el magam. Mondjuk szállítással együtt nem lesz olcsóbb és a gyorstippedhez is kell még egy QC-s töltő.
Álló Samsung töltő már van, igazából tök jó mindén szempontból, igaz a Nexus7-es tabletet nem lehet ráállítani.
-
bandi0000
nagyúr
köszi csak láttam hogy 14font mondom az egész jó ár, de itthon már 6k körül van
-
gerner1
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Aryon87
félisten
válasz
Yogibear974 #32870 üzenetére
Koszi
A kepek a sorozatfelvetelbol lettek kiragadva, a tobbit toroltem.
Kb 2000 kep kozul ez a 3 sikerult. Fel lercen belul 100 kepet kepes csinalni.
Amugy igen, allvannyal sokkal szebben is kivitelezhetobb, nyaron lesz ra lehetoseg. Tavaly G5-el egesz jokat csinaltamHackeeee: sebaj, nem ezen fog mulni a meglete.
Ejszakara boven eleg a lassu toltes. -
Yogibear974
senior tag
válasz
Aryon87 #32860 üzenetére
Grat! Villámot baromira nehéz fényképezni! Min. állvány kell hozzá. Hosszú záridő. (jó lenne manuálba B-ring). Nagy blende nyílás. Az exif-ben azt látom, hogy f1.7 a rekeszérték és 1/50 az expozíció. ISO 200. Ez jó is, hogy ne legyen zajos a kép vagy kromatikus abberráció (bár ez villámnál pont nem jelentős)! Szóval vártad a villámot, vagy kattinthattál találomra.Sorozatfelvételre utaló jelet sem látok. Mert direktbe legalább 0.5-8s záridő kellene. Bocs, akit untattam!
-
Aryon87
félisten
-
Mantin
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek az online GSM-boltokban található új S7 EDGE telefonok 150ezer ft környékén említésre érdemesek? Ér bármit ezek garanciája?
Köszi!
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok! Régebben olvastam, de most nem találom, hogy bekapcsolt kijelző mellett max 1 amperrel megy a töltés. Ez tényleg így van? Mert 1 amperes autós töltöm van, de akkor felesleges quickchargeost venni
-
noxon
őstag
Sziasztok. S8 kameraja még mindig nem jó?
A lassított felvétel készítéskor miért vibrál a kép? -
-
moco22
aktív tag
Ó hogy az a....hát..vért izzadtam, de sikerült.
A gond az volt, hogy mivel 2 simes, ezért nincs memóriakártya benne (még) és nem bootolt be. Leizzadtam. Aztán olvastam, hogy külső agy kell, úgyhogy otg pendrivera tettem rá a superSU-t, onnan telepítettem és most már jó. Koppkopp. Na, az elkövetkezendő 2 évben tuti, hogy nem fogok rootolni. Huhhh.
Kösz fiúk a segítséget. (reszket kezem-lábam)
-
Loboda
senior tag
válasz
moco22 #32849 üzenetére
Ez alapján csinálod?
-
moco22
aktív tag
Khmmm.... kellene egy kis segítség....valami nem stimmel.
-
moco22
aktív tag
Rootolok. Ez a fájl mire való?
no verity opt encrypt.zip -
gerner1
nagyúr
válasz
NandorHUN #32840 üzenetére
Multi-CSC a ROM. XEO a default benne. Ezért, ha olyan készülékre rakod fel, amely nem XEH volt eredetileg, akkor XEO lesz az aktív CSC, és az első indításkor Lengyel nyelv fogad.
Ebben a multi-CSC -ben van egy csomó ország (BGL, CYO, MET, ORX, ROM, SEB, SEE, SIO, TOP, TWO, VIM, XEH, XEO). Hogy az OTA -t kiszolgáló szerverek ne egyszerre terhelődjenek, ezen összes CSC -ből irányuló letöltési kérelmekkel, ezért a Samu, eltolt dátumozással adja ki, a benne lévő CSC-k egy-egy csoportjára bontva.
-
sergio81
tag
válasz
szabosasito #32799 üzenetére
Az én telóm is Német dbt csc-s! A sammobile-n volt fent egy februári bizt. frissítésű rom 3. hó 14én lett kiadva ha jól emlékszem! Nekem az volt fent, néhány napja áprilisi bizt. frissítéssel a német o2 rom van fent! De kipróbáltam a vodásat is! :-) Az eredeti csc mezőben továbbra sincs semmi! Ha kijön a dbt-s megy fel az! :-) Az o2-s ben van 1-2 szemét app de el lehetett távolítani mindet simán! :-)
-
balintka
addikt
válasz
vadászcsiga #32830 üzenetére
Egyszer nekem is volt ugyanez, semmilyen hang nem szólt. Újraindítás után helyrejött.
Mint írtam, nekem a problémám, hiába van rajta wi-fi, csak akkor szinkronizál a Messenger ha belelépek a kontaktlistába. S5-ön azonnal jöttek az üzik, ha rátettem a wi-fi-t. Erre van megoldás?
-
vacs
veterán
Helló.
Az mitől lehet, hogy a telefon olyan helyeken eldobálja a gsm hálózatot (Telekom HU), ahol más telefonok simán működnek (HTC M8 és Nexus 5), képek?
A hálózat mindegy mire van állítva, rendszeresen eldobálja!
A sim kártya pár hónapja lett cserélve.
Készülék hiba, vagy a Telekom szívat?#32800 Sorgette: nekem másik telefon akkor produkált ilyen hangyás képet, mikor az alaplapot a kijelzővel összekötő flex kábel kezdett tönkre menni!
-
vadászcsiga
félisten
Messenger még mindig elveszi a hangot a telóról. Megoldást nem tud valaki? Nem a lite verzióra gondolok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Jack Oneill #32825 üzenetére
Hát, a Note 4-ben nagyjából 3 éve 24/7 be van kapcsolva a wifi. Nálam ment 1-1,5 évet, tesómnál is lassan több mint 1 éve van.
-
Jack Oneill
veterán
Lenne egy buta kerdesem. Tegnap olvastam egy masik topikban,hogy a telefonban levo wifi meghatarozott uzemidore van tervezve. Ez tenyleg igy van? Magyaran hamarabb tonkremegy,ha egesz nap be van kapcsolva? Vagy ez arra vonatkozik,ha csatlakozast keres?
-
-
Nemigen követtem az eseményeket az elmúlt pár hónapban (elégedett vagyok a telóval), egy kérdés: van-e már Knox+garibarát root?
-
Loboda
senior tag
Ha a multit felteszitek home CSC-vel akkor se mászik el a CSC!
-
szabosasito
aktív tag
gerner1
hroberto - köszönöm a választ akkkor várjuk a frissítést.
-
gerner1
nagyúr
Most, hogy néztem a képet (#32807) eszembe jutott, hogy a Samu adott ki frissítést az SEE CSC-re, 05.01 -én, 11104523 changelist számmal. 04.01 biztonsági szint dátummal. Remélem, hogy hamarosan érkezik nekünk is ...
-
Aryon87
félisten
válasz
enginev3.0 #32803 üzenetére
Nem tudom mit kell nezni, kep megmondja
-
-
hroberto
veterán
válasz
Nálam is csak két napja frissült. Svájci telefon.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Nincs még. Nem gondolom, hogy a németeken múlna. Samunál jelentősen lelassult a frissítés kiadás, a korábbi gyakorlathoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Autóhifi
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gyorsabban viszi ki a gyártást Kínából az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Samsung Galaxy Watch Ultra fehér + Spigen Modern Fit 316L fém szíj - beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest