Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
badmad #19897 üzenetére
Egy keresést erre, csináltál itt a fórumon ?
-
badmad
senior tag
Erre a fóliára kiváncsi vagyok milyen lessz....felhívom a figyelmet a videóra!!Itt is emlegetett szappanos vízes eljárás....majd kiderül.[link]..
-
csabicska
senior tag
válasz
vadászcsiga #19894 üzenetére
Milyen beállításokkal?
Mire figyeljek? -
szabyka95
őstag
Valaki használ eredeti samsung foliat a telefonon? Ha igen, milyen?
-
Kasya
nagyúr
Samsung foliat probalta valaki? Tudom, mas is kerdezte, de valaszt nem lattam meg.
-
Kasya
nagyúr
válasz
WinstonWolf #19872 üzenetére
Igy kell elni kerem
Merre keszult a kep pontosan? Ha ki nem is ugranek, Google Earth megneznem, mert eleg szepnek tunik. -
jacis
nagyúr
válasz
WinstonWolf #19872 üzenetére
Jó nektek hogy csak így kiugortok oda
Nekem amerika az egyik nagy célom pár éven belül. -
Keem1
veterán
válasz
Sabika #19863 üzenetére
Igaz, hogy már kaptál választ, de én egy alternatívát javasolni írok: Google Chromecast. A vezetéknélküli telefon-TV összekötés csak egy funkció a rengetegből, ha utánaolvasol, pláne, ha ki is próbálod, meglátod, hogy csak egy tégla egy nagy falban. Nagyon hasznos találmány.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Jack Oneill #19879 üzenetére
Mivel tiltasz?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Jack Oneill #19875 üzenetére
Te is beta 7 -esen vagy? .. -mert Ő, azzal kapcsolatos észrevételeit teszi közzé ...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
mars622 #19877 üzenetére
Drive (van másik felhőm)
Excel, world, stb (wps office-t használok)
fotók
google(ott a chrome, minek a google akkor)
google filmek, zenék, újságos.
One drive, note
samsungos dolgok (számla, print service, gear, voice, shealt)
skypeHa mégis kellene valami, csak visszakapcsolom.
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #19874 üzenetére
Ha arra gondolsz, csak úgy látod a friss emailt ha megnyitod az alkalmazást és manuálisan lefrissited akkor csatlakozom, ilyen nálam is néha előfordul.
3 Gmail fiók megy viszonylag nagy forgalommal. Az üzemidő viszont nagyon jó 6-8 óra edge-en és 5-6 óra sima s7-en. Lehet több is ha WiFi mellett sokat böngészek.Ahogy Jack Oneill irja nálam is sok gyári szar kisavazva. Nem is nagyon érdekel a Nougat, nálam minden jó így ahogy van, kivéve az agyrém messengert. Ahelyett meg most a 90-essel próbálkozom.
-
mars622
tag
válasz
Jack Oneill #19875 üzenetére
Esetleg le tudnád írni, hogy miket tiltasz le? Nekem ha 4 óra fölött van a kijelző idő, az már kirívó...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
HUTCHDB #19874 üzenetére
Nem tudom, mi lehet nálad. Az emailekre az előbbiekben adott tanács talán segít, lehet tényleg alvó módba küldi neked valami program. De kijelzőidőben nagyon kevés a 4 óra egy S7 edge-hez képest. Én nem tudok 6 óra alá menni
Ez az átlag, a kirívó pedig a 8 óra. Most hétvégén utaztam egyetemre, 2 óra oda és 2 óra vissza. Ez idő alatt folyamatos mobilnet és net, facebook, messenger, chrome, tehát oda-vissza 4 óra. Közben 20 percet ezért aludtam is, mert fáradt voltam a hajnali buszon
A lényeg, hogy este,amikor hazaértem (suliban szintén bekapcsolva a net, de békén hagyva a teló) 70%-os volt az akku. Szerintem ez nagyon brutál teljesítmény.
Nem tudom, az számít-e, hogy sok gyári szart letiltok, ami nem kell. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
RaveForce #19873 üzenetére
Ezeknek a telefonoknak az uzemidejei hogy jonnek ide, nem is ertem...?
Miert nem a hasonlo nagy kapacitasu teleppel birokat hoztad fel peldakent?
En az istennek sem tudok 4 oranal tobb sot-ot kihozni belole, ami kb. 40%- kal kevesebb, mint a kozel 4e-es akkus keszulekeke.Egyebkent bizok a frissitesben, pontosan ilyen teren szokott javulni a helyzet.
-
RaveForce
veterán
válasz
Jack Oneill #19859 üzenetére
+1! nálam is az eddigi legjobb üzemidejű készülék
bááár hozzáteszem nekem ezek szűk skálán mozognak, heavy userként napi töltésen van mind évek óta, de kollégák pl jók kontrasztnak, i5s, i6s, Z2, P8l, G3 közelébe se nyal ennek, na meg a tesztek tömkelege se véletlenül se mutatja, hogy az s7e eléggé ott van üzemidőben..
btw, durva látni a bővülést a topikban, alig győztem visszaolvasni, ennyit arról, hogy a note7 fiaskó után hozzá se szagol a szakmai userek többsége a samsunghoz..
-
WinstonWolf
senior tag
Kicsit kiruccantunk pihenni Mexikóba. Két telefont hoztam magammal a S7 Edge-m és egy tartalék LG V10-et. Lőttem az erkélyünkről két fotót:
Magukért beszélnek... Brutális mennyivel jobb és élethűbb színvisszaadása van a S7 edge-nek!
Mindkét telefon esetén full automatára volt állítva, a maximális felbontás mellett!
architect26: A Clear view alá beszoruló por össze fogja karcolni a kijelződet, a LED view meg kb 3 hónap múlva be fog szarni. Jó hír, hogy az utóbbit cserélni fogják
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek a clear view vagy a led view flip tokot erdemesebb venni?
-
Joe.36
addikt
válasz
Jack Oneill #19859 üzenetére
+1 Nálam sem....
-
Sabika
tag
a Tv-re rá akarom kötni az s7-et hdmi mini usb kábel elég vagy ne is próbálkozzak vezetékes módszerrel?
-
Kasya
nagyúr
válasz
HUTCHDB #19854 üzenetére
Az uzemido rovidsege a leggyakrabban egy Android hatterfolyamat. S6 topik osszefoglalojaban ott van par tanacs.
A problemaddal nem vagy egyedul, en megertem. Bar szerintem eddigi legjobb androidos telefon, engem is hulyenek neztek, mikor masok altal nem tapasztalt hibakat irtam le es valtottam
-
Gabmami
tag
válasz
Zsozsoka 74 #19853 üzenetére
Kapcsold ki a google fiókban a gmail szinkronizálást. Akkor csak az email progi fogja mutatni az új emaileket.
-
Jack Oneill
veterán
Kepernyo mod adaptiv vagy alapveto. Ti melyiket hasznaljatok? Ha jol latom, az alapveto kicsit szintelenebb (amoledhez kepest persze)
-
pusihusi
addikt
válasz
freezespider #19839 üzenetére
Egy kicsit nézzél szét a való világban, ne csak köztünk akik megtudjuk venni a 200000.-ft-os telefont!Igen hatalmas a szegénység Magyarországon!_Sajnos!
-
HUTCHDB
nagyúr
En nem szeretnek vitazni pl. a laggrol, de az uzemidorol eleg sok hozzaszolasban olvashato negativ kritika, igy a "max nalad..." megjegyzesed kicsit felre csuszott.
A mail-ek meg nem erkezese is teny, hiszen napi szinten tapasztalom.(#19853) Zsozsoka 74!
Ha jol ertem a kerdesedet, akkor megoldaskent javaslom, hogy kapcsold ki a gmail szinkront. -
Zsozsoka 74
senior tag
Hol tudom azt beállítani hogy az e-mail fiókomban lévő értesítések ne jelenjenek meg a Gmail fiókomban is?
-
Deck
titán
válasz
HUTCHDB #19850 üzenetére
"Az uzemido kozel sem eri el a kivant szintet (nevezhetjuk egyszeruen gyengenek is), sok helyen vannak laggok, akadasok, sokszor elofordul, hogy nem jonnek meg a mail-ek idoben, csak akkor, ha a kepernyot feloldjuk, es tobb olyan funkcio nem mukodik, ami nekem szukseges (ilyen pl. a hivasrogzito megfelelo jogszabalyok betartasaval)."
Max nálad..
Egyik főzött rom sem ér annyit, hogy ne legyen garanciám. NEKEM. Nem nagy cuccok. Tudom rengeteget romoltam régen.
De döntsön mindenki saját belátása szerint de utána ne sírjon itt.
-
Kasya
nagyúr
Semmi +t nem adnak a főzött romok
Azert van csak 2 oldalas change log alattuk
Sok kis csc tweak es tsi, amik konnyitik az eletet. Nem nagy dolgokra kell gondolni, de azert sokkal felhasznalobaratabb rendszert kaphatsz.En felaldoztam itt is es az S6-nal is a Knox-ot, megis szervizeltek oket. Ezzel nem biztatni akarok senkit sem, de na...
-
HUTCHDB
nagyúr
A helyzet nem ennyire feher es fekete, ahogyan most irtad.
A telefon nem rossz, de messze nem tokeletes.
Az uzemido kozel sem eri el a kivant szintet (nevezhetjuk egyszeruen gyengenek is), sok helyen vannak laggok, akadasok, sokszor elofordul, hogy nem jonnek meg a mail-ek idoben, csak akkor, ha a kepernyot feloldjuk, es tobb olyan funkcio nem mukodik, ami nekem szukseges (ilyen pl. a hivasrogzito megfelelo jogszabalyok betartasaval).
Akinek pl. egy gsm boltos garancias telefonja van, annak lehet erdemes elgondolkodni a custom recovery feltetelen...szerintem. -
szabyka95
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #19847 üzenetére
Igen, DTSO
-
Deck
titán
válasz
alcapone386 #19819 üzenetére
A beta rom bárkinek felrakható és ha benne vagy a béta programban frissítést is kapsz.
2 a rendszer között semmi nagy különbség nincs, aod-re lehet kattintani és új animáció kb ennyi. Ettől nem ugrott volna a knox. Elvileg pár hét és jön a végleges. Semmi +t nem adnak a főzött romok. Ez a telefon gyors, stabil, jó aksi idő stb.De, hogy valaki feláldozza a garanciát egy 200k-s telefonnál csak, hogy főzött romja lehessen vagy rootolt.. Aztán beég a kijelzője és fizethet 100at.. Eszembe se jutna..
-
szabyka95
őstag
válasz
Zsozsoka 74 #19844 üzenetére
Double tap to slepp, probald ki.
Tibi
Legrosszab esetben olloval levagok a tetejebol -
Zsozsoka 74
senior tag
Srácok van olyan képernyő kikapcsoló widget ami nem zavar be az ujjlenyomat érzékelő működésébe?
Nekem a screen off volt feltéve de tízből 4 tálati aránnyal működött... -
szabyka95
őstag
A samsung gyari folia kompstibilis tokokkal? Pl a tough armorral? Jo minosegu, ajanljatok?
-
Kasya
nagyúr
válasz
maximilian4 #19840 üzenetére
Mintha Dubaiban nem lenne szegenyseg...
En csak azt nem ertem, hogy az egesz mondandojat hogy tudta ezzel a Dubai mondattal kezdeni. Nem csak hogy nem illik ide, de nem is az also kategorias telefon topikjaban vagyunk. -
freezespider
tag
válasz
maximilian4 #19840 üzenetére
-
maximilian4
addikt
válasz
freezespider #19839 üzenetére
Elég nagy itton a szegénység. Főleg akkor válik nyilvánvalóvá ha el kell menned dolgozni vagy kiköltözöl külföldre.
Szerk.: igen, én is elég mókásnak találom...
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #19837 üzenetére
Jók persze, de ahogy Te is írtad nem mindenhol értek egyet a cicussal.
Maga a telefon egy kicsit sem érdekel. Jövőre az s8 gondolom a pixeknek is odaver. Az s7 páros azért ne feledjük el, hogy lassan 8 hónapos modell, de közel a modellciklusa végén még mindig a legkobbak között van.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
#67656192 #19833 üzenetére
Vannak olyan esetek, amikor én fordítva döntöttem volna.
A pixel kép egy sötétebb tónusú kép, ami vannak olyan esetek, amikor nekem spec. nem tetszenek, de nem kell elvitatni, hogy összességében a pixel képei jobbak.
(Volt szerencsém kipróbálni az XL-t, hát egyáltalán nem tetszett a készülék, nagy káva, nagy alsó, felső rész, olyan, mintha egy régebbi 2-3 éves modellel lett volna dolgom...) -
India
aktív tag
Pixel Xl jobb szerintetek mint a S7 edge kameraba ?
-
maximilian4
addikt
Úgy látom az oktatás nincs még a helyzet magaslatán Dubaiban. Hiába a pénz.
-
válasz
maximilian4 #19776 üzenetére
Közvetlenül a vízsugár alá nek erüljön a hangszórók, mikrofonok nyílásai, mert ott egy sima, víztaszító szövet védi a telót a beázástól. Igen, szövet. Lásd itt.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
India
aktív tag
Sziasztok!
Dubai-ba elek itt sokkal olcsobb az okostelefonok mert nincs ado adomentes minden de nem ez a lenyeg . Szamomra a legfontosabb a kamera legjobb legyen jarom a vilagot fenykepezek , eddig Nexus 6P volt tokeletes volt az elolapi kameraja es a hatso , de ti is tudjatok valtani kell eg az embernek a keze az ujra. Melyik a legjobb kamera? Legyen jo az elolapi kameraja es videoba is jo legyen. Elore is koszonom valaszotokat -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
alcapone386 #19819 üzenetére
Neked milyen garanciád van?
Ha gyűri, akkor tényleg nem biztos, hogy megéri, viszont gsm boltosnál már elgondolkodtató. -
Aryon87
félisten
válasz
szaszaboy0 #19813 üzenetére
Hasznos tapasztalatmegosztás volt.
Közben beugrott hogy ki is vagy, csak az avatarod miatt nem ismertelek fel hirtelen
Egyelőre a G5 most magához tért, de a kijelzőbeégés miatt ígyis-úgyis szervíz lesz, azzal meg csereutalvány, szal hamarosan csatlakozom ide én is, esetleg S8E-re, bár az az ára miatt még kérdőjeles.Ugye én is Samu ellenesnek vallom magam, de legfőképp a régi sztereotípia miatt hogy a TW az sz*r, meg a tömegcucc mivolta miatt (elnézést emiatt, nem akarok semmi vitát ebből). De amiért kacsintgatok e felé:
Jó akksi és vízállóság + 5.5col méret. Kamera mellékes, vetélytárs jelenleg
Jelenlegi az akksiban jobb elődjénél, de kisebb kijelző és nem vízálló. -
szaszaboy0
tag
válasz
Aryon87 #19812 üzenetére
Én egyáltalán nem bántam meg a cserét.
Sőt mondhatnám álmaim készüléke.
Pl nekem nem jön be ha virtuális gombokkal kezelem a telefont az sem ha hátul van az ujjlenyomat olvasó és az sem ha felül van a jack csati. Kijelző hibátlan, akksi über király, formára talán a legszebb (nálam az), szóval mint korábbi samu ellenes azt kell mondjam, ez betalált. -
Aryon87
félisten
válasz
szaszaboy0 #19805 üzenetére
Udv.
Meg nem vagyok topiklako, egyelore ismerkedo fazis van mint leendo tulaj -
HUTCHDB
nagyúr
-
MunezXBK
nagyúr
Közben magyar vodára ismét érkezett frissítés.
-
Man0gatya
aktív tag
sziasztok nem jelenik meg értesítés üzenetről az always on displayen, ez miért lehet?
-
lukoz
aktív tag
Elérhető valahol az új béta frissítés linkje odinhoz?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
freezespider #19791 üzenetére
Gyonyoru
Remelem, en is raerzek a mukodesre. Majd kiserletezem a manual moddal is.
-
Tybike81
őstag
A gyári samsung fóliáról mi a vélemény és a tapasztalat? Nehéz felteni, tartós? Tokok nem gyűrik fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest