- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandeevw
tag
Először csak szépen "kértük", mondtam azt is, hogy nem szeretném ezért felmondani az előfizut stb stb...
Aztán már fenyegetőztünk, hogy akkor felmondjuk az előfizut és megyünk másik szolgáltatóhoz, le sem sz*rták...
Hát akkor most megyünk a Voda Red-be, havonta 10.000-ért, a G3-at meg megvettük kéz alól 95-ért (bármelyik szolgáltatónál drágább lett volna).
Tudom h ez nekik nem nagy pénz...de sztem ennél rosszabb, hogy vki már gyakorlatilag elkötelezi magát egy szolgáltatóhoz, aztán egy ilyen apróságon bukik az egész és átmész az ellenséghez...én is "versenyszférában" dolgozok, nincs túl sok kihívónk az iparágba, de aki van, arról tudjuk és igenis tartunk tőle, hogy átkerül a megrendelő, így aztán igyekszünk nem alátenni...
Az, hogy tévedtek, hát jólvan, ennyi, mindenhol megesik, főleg a kari dömpingben, nyilván ilyenkor adják el a legtöbb telefont stb, nincs ezzel semmi gond, ott is emberek dolgoznak. De legalább látnád a hajlandóságot, hogy kijavítsák a dolgot...nem, ehelyett még közlik, h kussoljál és így jártál...
Jelzem, a mai napig így hirdetik a telefont (ajándék tok), gondolom nem azért, mert komplett hülyék és nem veszik észre, hogy már 2 hete elfogyott, hanem mert van, tehát akkor miért is nem képesek pótolni...?
RivaulBizony elég lesújtó, hogy egy 2 éves előfizetéses kapcsolat (havonta több mint tízezer ft-os előfizu) így kezd egy "szolgáltató".
Köszönjük a jókívánságot és a gyors és hathatós segítséget a ROM-al kapcsolatban, ismét tanultam valamit
T_chrisJártam december közepe felé a Samu Europark-ba (karira vettem (illetve páromtól kaptam csak én mentem intézni) kéz alól egy használt Note 3-at), szerettem volna, hogy megnézze a Samu, hogy tényleg nem futok lukra a garival, knox, stb szinten és ha már ott jártam, rákérdeztem erre a Telenor S5 mini+ajándék S View cover esetre, a srácnak végig se kellett mondjam a szitut...mondta h nemrég egy ürge bejött hozzájuk ugyanezzel a felállással, csak ő rajtuk akarta leverni a tokot
szegény Samus mondta, hogy ez biza Telenor akció, nem Samu, úgyhogy ott kell kopogtatni...úgyhogy nem teljesen ismeretlen számukra sem a tényállás...
Mindenesetre nem rossz ötlet, majd írok nekik, hátha a Note 3-hoz meglepnek egy tokkal (ez tök életszerűen hangzik, mi?)
Bocs a neverending HSZ miatt
Mindenkinek kellemes ünnepeket, ha rövid ideig is, de örültem hogy itt lehettem -
bandeevw
tag
Hát...ott kezdődik, hogy az akcióban hozzá járó S View tokot nem küldte a Telenor, többszöri b*sztatásunk ellenére sem. Volt olyan, aki azt mondta, hogy így jártatok, adjátok vissza ha nem kell így...(ez milyen hozzáállás már...ők hirdetik hozzá az ajándék tokot...).
Aztán meg amit már az elején sem értettem, Huawei P6 helyett miért jó neki egy S5 mini...először még örült is neki, hogy milyen jó, hogy kisebb, most meg már neki sem tetszik, a tokot sem adják...Hát ennyi lényegében. De ha egy mondatban akarnám kifejezni, azt mondanám:
Azért mert nőből van
Illetve jött egy igen jó ajánlat a G3-ra...arany színű, 5 napos, hivatalos LG garival, "S View Wireless" tokkal (hogy Samu nyelven beszéljek
), +egy gyári hátlappal +akksival 95-ért.
-
bandeevw
tag
Jöttem elköszönni, visszaadjuk a Telenornak az S5 minit, egy LG G3 lett helyette asszonynak.
Köszönöm mindenkinek a segítséget
Ha felraktam rá az XEH-t, attól még nyugodtan visszatehetem a legfrissebb Telenor-os ROM-ot, ugye? -
bandeevw
tag
Én is visszajelzem:
Mióta feltettem a legújabb XEH ROM-ot, nincs gond, eltűnt a gyenge akksival újraindulás, aztán bootképernyőn lefagyás effektus ☺
Thx for all ☺ -
bandeevw
tag
gcsikosNekünk is ugyanezt csinálja (pontosabban ha kezd gyengülni az akksi, 15-20% alatt van, akkor kezdődik a rumli, kikapcsol, megfagy a boot képernyővel stb), 1 hetes, Telenor-os készülék.
Itt, a többiek azt írták, hogy számukra ismeretlen a hiba, bár sztem ők jórészt a gyári, magyar, független (XEH) ROM-ot használják, javasolták, hogy frissítsük mi is arra.
Tegnap meg is csináltam, azóta egyszer merült le 3% alá, de a hibajelenség nem jött előMás: Telenor netshop-ban vetted? Ajándék S View Cover tokot kaptál hozzá? Csak mert mi ott vettük, kaptunk is hozzá tokot, de sima Flip Cover
azóta hisztizünk a Telenor-nak...kb le se szarják, volt olyan ügyfélszolis, aki közölte h így jártunk
mondtam is neki (többek között) h azért jól kezdődik ez a 2 év...
T_chrisAkkor lehet azért nincs nálad gond...
Ahogy látom, már másnál is baj van a Telenorossal, lehet h tényleg ROM lesz? -
bandeevw
tag
válasz
pixelblondie #813 üzenetére
Van ott még más is egyébként, az biztos a tripla SIM-es
Nna, újrahúztam, rajta az XEH, meglássuk.
Majd referálok
-
bandeevw
tag
Hűha!
Nincs meg valakinek ez az XEH ROM véletlenül?
300 kB/sec a letöltési sebesség, ez lesz vagy 1 óra...
-
bandeevw
tag
válasz
#33253120 #803 üzenetére
T_chris1 hetes telefonon nem hiszem hogy nagy változást okozna egy factory reset...nem?
SD kártya nincs benne, letöltött progi is csak egynéhány.
SunfleurIgen, ez tiszta, csak nem voltam biztos a gép pontos típusában (van G800H is pl.).
Gondolom akksi mögött le vagyon írva, csak asszony aludt már tegnap este, és be volt vackolva mellé a telefon, nem akartam ezért felkelteni. -
bandeevw
tag
Közben kiigazodtam rajta, köszi
Az S3-at nem ROM-oztam, független volt gyárilag, meg nem is volt vele gond...Illetve még gondolkodunk, hogy visszaadjuk e a Telenornak...nem kaptuk meg hozzá az S View Cover tokot sem, normál Flip Cover-t adtak...és hiába hisztizünk nekik, nem történik semmi...
volt olyan válasz is részükről, hogy így jártunk...
-
bandeevw
tag
Urak!
Ismert hibajelenség, hogy gyengülő akkumulátor esetén (kb. 15-20% alatt) megkettyósodik a telefon?
Kikapcsol, újraindulgat, megfagy a Samsung boot képernyővel...
1 hetes készülék, Telenortól. -
bandeevw
tag
Sziasztok!
Kis segtséget kérnék...
Vettünk páromnak múlt héten egy S5 mini-t a Telenornál, jelenleg akciós a webshop-ban és kapsz hozzá egy S View tokot is, minden szép és jó...http://www.telenor.hu/mobiltelefon/samsung/s5-mini-flip-tok/feher?tarifa=190&gclid=CjwKEAiAqrqkBRCep-rKnt_r_lkSJAArVUBcvmRYU7XMiHVE39nTXjyoeAB6wVwjg8754JRnGpQRChoCAX7w_wcB
Kiküldték pár nap múlva, hát nem S View a tok, hanem sima....
Panasz-panasz-panasz....stb, vissza küldeni nem szeretnénk, viszont a "kivizsgálási idő" 30 nap, eddig nem szeretnénk tok nélkül se használni...
Van esetleg tippetek h hol lehetne kapni hozzá S View utángyártott, de jó minőségű tokot...?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest