Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisGuriga
újonc
válasz
Apooca #43533 üzenetére
Használt mobilosnál vettem, úgyhogy az esély meg van rá, de akkor viszont nagyon jól sikerült klón
Antutut lefuttattam rajta, aszerint hardveresen rendbe van a telefon. Nem hiszem, hogy klón lenne. Semmi más fennakadást nem észleltem rajta.
És mielőtt félre értenétek, nem azt mondom, hogy gagyi képet csinál, sőt. Csak az S3-al összehasonlítva gyengébb.Rakok egy képet, amit ezzel csináltam. Szerintem nem olyan rossz ez. (meg kellett vágnom, az eredeti méret 4128x3096)
-
kisGuriga
újonc
Sziasztok!
Egy elég amatőr kérdésem lenne. Nemrég vettem egy 9505-öt. Nagyon meg vagyok vele elégedve, előtte egy Core-om volt, ég és föld a kettő.
Egy dologba találtam kifogást egyedül, hogy a fényképezője messze elmarad a haverom S3-ától, mind képminőségben (főleg sötétben), mind effektekben. A fényképező kezelő felülete teljesen más.
Lehetséges, hogy ez a minőségi elmaradás csak szoftver kérdése? Elméletbe az S4 kamerája erősebb.
Ha szoftveresen megoldható, azt hogy lehet kivitelezni? Esetleg van-e aki meg tudja csinálni? Gari nincs rajta.Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest