- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
A winrar a tar-t csak olvasni, kicsomagolni tudja, tar fájlt nem lehet vele létre hozni (ellenben a 7-zip-pel).
Viszont az odinban használt tar-nak, és a recoveryben lévő zip-nek más a fájlrendszer struktúrája. Szóval nem annyiból áll, hogy kicsomagolom, becsomagolom és a fájl formátum kész van és akkor már jó is.
Az odinban használt fájlok így néznek ki:
aboot.mbn,
boot.img,
chache.img.ext4,
hidden.img.ext4,
modem.bin,
non-hlos.bin,
recovery.img,
rpm.mbn,
sbl1.mbn,
sdi.mbn,
systemimg.ext4,
tz.mbn
Az mbn fájlok a bootlader részei, bin fájlok a kommunikációért felelősek (modem-mobil kommunikáció, non-hlos-wifi, bluetooth, infra, 4g, az img-k megy egyértelműek.
Itt mindegyik fájl kb egy-egy partíció szerintem.A recovery-ben flashelhető zip fájloknál, meg van install, metainf és system mappa, boot.img.... (ezt nem ismerem annyira).
-
törölt tag
Hát én nem kockáztatnék ott valami nem stimmel. Samfirm progival kaptál 1 darab fájlt. Ezt kellett előbb kicsomagolni. Ekkor kaptál 4 darab fájlt. Ezután winrar-t megnyitottad kikerested a 4-ből a CSC fájlt és ebben van benne a PIT fájl, ezt is kikellett csomagolni.
Szerintem töröld le az egész romot a gépről. Winrarból használd a legfrissebbet v.5.40. Aztán gépet indítsd újra és kezd előlről samfirmel...
-
törölt tag
Ezt a hozzászólást tegnap neked írtam. Ha nem olvasod el rendesen amit írnak neked akkor ne fogj bele ilyenekbe mert hazavágod a telódat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest