- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ironizer
tag
Hát ez bíztató.
Pedig olyan frankón kitaláltam, hogy mivel úgyis beszart a cd-s fejegységem, veszek egy bt-osat, telóba egy nagy microsd-t, arra rá a zenéket, és bt-n streamelem, nem kell kábel, nem kell külön pendrive/sd a fejegységbe, jobb is ha a telón van az összes zeném, mert az mindig nálam van. Hát crap. Az usb kábeles megoldás meg szintúgy nem műxik, köszönhetően az MTP-s usb kapcsolatnak, mass storage helyett...
-
carlosca
tag
Nem tom mennyire számít vagy próbáltad e, de én tegnap éjjel, reseteltem a linkelt rommal amihez pit et is mellékeltél. azóta nincs efs mappa tartalmam, És factory módban indul a telefon. Akár hányszor állítom vissza gyári állapotra mindig oroszként indul, hiába a csc módosítás újra oroszként bootol be, volt már wipe meg minden. Üres az efs mappa, ez még nem is lenne gond de azt hittem már van mentésem, hát nincs! mert a másik s4 em é van csak meg. :-(
Van Imei számom is van netem tudok telefonálni, müxik minden csak a kikapcsoló menü/képernyőzár nem, és a factory képernyő kikészít.Hiába pit meg gyári rom. :-(
Keresek másik pit-et de eddig semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest