-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickedez89
senior tag
Köszönöm szépen közben megoldódott, meglett a vásárló és a szolgáltató függetlenítette.
Viszont a rajta lévő szoftverrel már semmit nem lehet kezdeni, úgyhogy lehet adnék még egy esélyt a kis telefonnak egy lineageOS-el!
Ha rátenném akkor már lehetne appokat letölteni a play áruházból ugye?
-
w.miki
veterán
nagy nehezen, nyomott áron eladtam az s4 mini-t, és a plus-t is
Most egy XZ1 compactot nyúzok, méretben még éppen elfogadható... -
törölt tag
Nekem a 14 nem igazán ment flottul mintha akadt volna.
A 16 szépen ment végül csak kevés volt neki a proci ami érezhető volt.
A 15.1 használom ami szépen megy meg vagyok vele elégedve egyetlen baja volt, hogy halk volt a hang hívások során zavaróan amit orvosoltam így minden ok. -
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen, fenti hsz szerinti S4 minim van, jelenleg, még knoxtalan, 4.2.2 XXUBNB3 egy CWM Recoveryvel v6.0.4.6.
Hogy érdemes ezzel továbblépni, mi az a rendszer amit erre fel lehet tenni? Valami újabb, stabilabb ROM érdekelne, ami akár napi használatra is alkalmas.
-
Kelvin
őstag
Szia két s4 minin is használom a digis mobilnetet. Az egyik gyári a másik-on AOKP 7.1-van.
A mobilnet alatt a (hozzáférési pont) APN-t kell beállítani helyesen, vagy létrehozni ha nincsen, tök mindegy milyen s4 minid van. Pár dolgot kell csak beírni, de azt helyesen és nem kell semmit babrálni hozzá a szervíz menüben... Digin is fent van ha jól emlékszem. -
UHHH
őstag
Digi sim: Gyári 4.4-en használok 4 magosban, megy frankón. Nézd meg, hogy engedve van-e a mobilnet, továbbá saját felelősségedre egy videó, melyben bántják az LTE sávokat a szervizmenüben a 2 magoson (neked gondolom 2 magosod van, nem az i9195i verzió).
-
UHHH
őstag
Az opengapps-okat töltsd az opengapps oldaláról, az nyitja meg a kaput, ARM -ot válassz és megfelelő verziószámot! Felesleges xda-s linkeket használni, amikor van friss az opengappsnál.
Tehát a telefonra letöltöm az:
open_gapps-arm-7.1-pico-20181201.zip -et az opengappstől, és a lineage-14.1-2018xxxx-nightly-serranoltexx-signed.zip -et.
TWRP-ben felrakom a lineage -et, majd az opengapps -t és hurrá, lesz guglim is. -
UHHH
őstag
Melyiket raktad fel és melyikkel volt problémád?
LineAgeOS 14.1-et használok, az opengapps simán felmegy mellé.
OpenGAppsból az ARM pico-t javaslom felrakni, 4 magos proci esetén az ARM64 pico-t.
Utána fel lehet rakni a fontos google appsokat play store-ból.2 magosra 14.1-es LineAgeOS
2 magosra 15.1-es LineAgeOS
2 magosra 16.0 -s LineAgeOS -
w.miki
veterán
Sebességre jó, más is dícséri a Resurrection Remix-et.
Nekem a sok beállítása tetszik, nagy gyorsulást/lassulást nem vettem észre.
Van már 8.1 is, és van i9195i-re.
Nekem sima i9195 van, egyszer láttam a jofogason i9195i-t de nem válaszolt a hirdető.
Nem tudom mekkora a sebesség különbség a két típus között.
A nagy korlát a 8GB tárhely, azt hamar megtöltik az app-okHa lenne 16/32GB tárhelyű teló ekkora, vagy kisebb méretben, arra váltanék.
-
UHHH
őstag
Azon szerencsésnek, akinek netán 4 magos i9195i-je lenne:
Már reklámoztam korábban ezt az oldalt, itt van pár ínyencség,
ResurrectionOreo,DotOS,LineageOS,LineageOS_Go, TWRP, ZRAM, továbbá OpenGApps és MindTheGapps google apps csomag is megtalálható itt. Ez utóbbi kettőt a 2 magosok is tudják használni.Én 14.1 -es LineageOS-t használok, de nekem a 4 magos i9195i -m van (serrranovelte).
Fontos! A "serranovelte" az a spéci i9195, sima 2 magossal nem lesznek jók ezek a ROM-ok!
-
w.miki
veterán
Én ezt: ResurectionRemix 5.8.5-N7.1.2
-
hatragyi
tag
E szerint járj el.
Nálam működött, és rendben volt. -
Acef
addikt
Ez volt az OTA frissítés.
- Mentsd az adataidat, és tedd fel Odinnal a jelenlegi romot. (Minden adatot töröl a telefonról)
Blogomban:
1. Próba, Odin előtti driver teszt: működne a PC-men? Meg tudnám csinálni a leírt lépéseket? fejezet
2. Odin - 4.2.2 / 4.4.2 rom felrakása fejezet- Nézd át: Alapbeállítások fejezet
-
Tamás88
őstag
Wondershare azzal vissza lehet állítani a telefonszámokat, sms-t, és még jópár mindent, de programbeállításokat nem. A Playnél lehet, hogy egy kicsit várni kell, vagy nem volt térerő. A beállításokban nézted, hogy hogyan van beállítva a törlés, mert lehet, hogy csak a telefonról törlöd, a szolgáltató tárhelyén viszont megmarad.
-
[DE2JAY]
senior tag
Pár törölhető, többi root, vagy elrejted a launcserben, ha nem akarod piszkálni, ahogy én is tettem.
vpn-t nem használok.
Nocsesz1:Erre nem gondoltam
Más: mostanában előjön egy bug, hogy az értesítési sávot nem tudom lehúzni a lockscreenen, tipp?
Van valami professzionális app ami helyettesíti a facebook appot? Kivagyok tőle, csomószor fekete képernyő és gyanítom, hogy ezt is az okozza! -
tomi5244
őstag
Én ezzel az akcióval vettem meg ráadásul részletfizetési opcióval. Nekem mindenképp megérte ha nem nézzük a két év rabságot
kb 2-3 hónap múlva biztos lemegy az ára picit de ennél szerintem tuti nem lesz olcsóbb mint most.
Ha tetszik a telefon és úgy gondolod, hogy számodra megfelelő akkor javaslom, hogy még ma add le a rendelésed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest