- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nikilauda #991 üzenetére
Szerintem ahogy az elmúlt tíz-tizenöt évben rengetegen megoldották, hogy legyen külföldi sim kártyájuk, pl ingyen sms vagy bármi miatt, ezután is meg fogják tudni oldani.
kali: franciaországban többször is vettem feltöltős simet, csak útlevél kellett hozzá. Korlátlan mobilnet volt rajta ingyen. Sima kártyás konstrukcióban, amikor még nálunk 10ft/kb áron vesztegették a netet. Nem kell feltétlenül havidíjasban gondolkodni.
-
-
tbajusz
tag
válasz
nikilauda #780 üzenetére
Köszi!
Kipróbáltam! Nem rossz. Láttam rajta, hogy a névjegyzéket is engedi szerkeszteni. Olyat már próbáltál esetleg, hogy lementetted a teljes listát és egy új telóra ezzel másoltad fel? Ilyet szeretnék kipróbálni, de még nem most veszek telefont.
Az a bajom a Gmail- os szinkronizálással, hogy össze-vissza akar minden adatot ( pl. -mail neveket is ) a telefonra küldeni. Egyszer már majdnem eldobtam az egész névjegyzéket így...
Ha van egyszerűbb megoldás arra is vevő lennék, a lényeg, hogy csak a kiválasztott neveket tudjam lementeni, amit majd könnyen át tudok másolni később... Defy+ nincs olyan lehetőség pl. hogy csak a telefonszámmal szereplő neveket másoljam és tuti gondban leszek majd az S4 minivel emiatt!( kicsit megbonyolítottam a dolgot, de remélem így is ok? ) bocsi
-
h3lios
addikt
válasz
nikilauda #118 üzenetére
Mert egyeseknek fáj elfogadni, hogy a Samsung végre egy jó kis telefont rakott össze.
Az árat is csak kezdetben tudják negatívumként emlegetni, mert az S3 mini megjelenésekor is ez volt a fő téma, aztán valahogy elhalkultak ezek a hangok.
Tény, hogy sok Samsung telefon van, amit joggal lehet fikázni (Win, Music és a kismillió túlárazott szemét), de ez nem tartozik közéjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest