- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paxm
aktív tag
válasz
carlosca #1280 üzenetére
Köszönjük a választ,tanulságos lesz az eseted mindenki számára azt hiszem! Én is romolgattam eddig,főleg az SGS-t,ott semmi gondom nem volt ,mindent megtudtam oldani,természetesen az EFS mentéssel kezdtem(volt amikor elszállt) .Ennél még várok a root-al,nem merek nekiállni.Ha lesz erre is Triangleaway támogatás akkor bátrabb leszek.
-
-
gabancs
addikt
válasz
carlosca #827 üzenetére
Félreértesz! Te kevered a fakó és a csilivili dolgokat.
Ilyen erős napsütésben, kint az utcán nem számít, hogy a színek mennyivel intenzívebbek. Az a lényeg, hogy látszik e maga az információ a kijelzőn.
Amikor megjelent az Omnia 2, megvettem. Gyönyörű kijelzője volt, főleg abban az időben. Akkor volt nagy csalódás, amikor nyáron kimentem vele az utcára, és használni akartam. Semmit nem láttam, és ezt vedd szó szerint. Nem tudtam feloldani a képernyőzárat, mert nem láttam, hol kell elhúzni. Nem győztem árnyékolgatni, hogy lássak valamit. Bent a szobában még ma is gyönyörű.
Tehát nekem nem az a fontos, hogy fakó vagy nem fakó, mert ez csak akkor ennyire szembetűnő, ha mellé teszel egy másikat.
És amit írtam igaz, az Xperia L ebben a szikrázó napsütésben is használható. Pont ezért kértem el a lányomtól, hogy ezt kipróbáljam. Az is igaz, hogy a gyári "füles" fólia még rajta van, nem engedi leszedni. Azt nem tudom, hogy ha egyszer az is lekerül róla, akkor nem fog e jobban csillogni a kijelző és így kevésbé lesz látható az információ.
Az tette a bogarat a fülembe, hogy az Xperia SP topicban valaki beírta, hogy vegyem csak nyugodtan az S4 Mini-t, de ne lepődjek meg azon, ha az utcán nem fogok látni semmit.....ehhez képest a szar Sony TFT meg látható. -
aggleány
addikt
válasz
carlosca #691 üzenetére
Isten vagy!!! Na jó, angyal!
Feltettem az általad linkelt cuccokat, és így már simán felismerte a telót a gép. Most már tuti, hogy marad.
Már két szép tokot is vettem neki, mert reménykedtem, hogy lesz itt valaki, aki tud segíteni.
Már tudom, hogy miért az az avatarod, ami.
-
paxm
aktív tag
válasz
carlosca #763 üzenetére
Az S3 minivel beleszaladtam a számlálós dologba, kb. 1 hónapig rágtam a körmöm miatta, egy Samsungos ismeősöm se tudott vele mit kezdeni.Amikor a Triangle.. támogatás megjött, akkor sikerült csak. Onnantól kezdve, már bátor voltam. Állítólag ennél valahol rejtve van egy piros háromszög(nem tudom hol lehet megnézni) , lehet hogy csak avatott látja. Én óvatos vagyok, ezért inkább várok kicsit. Mindenképpen fogom rot-olni, minden telefonommal ezt tettem eddig.
-
paxm
aktív tag
válasz
carlosca #758 üzenetére
Most néztem meg a SamMobil-on:
Latest firmware infoGT-I9195 null
PDA: I9195XXUAMF5
CSC: I9195OXXAMF5
MODEM: I9195XXUAMF5
Added: 2013-06-16Hol találtad ezt?
Különben ha kernelt(főzött) nem cserélsz , elvileg nem változik a binarycounter, és oficial marad.
Szóval, miért nem csak simán rot-olod? -
-
Skynet258
veterán
válasz
carlosca #673 üzenetére
Ha meg nem kell rá az írás akkor 2000-ből megvan.
-
ferrari1
őstag
válasz
carlosca #529 üzenetére
Már megszoktam a hiányát pedig nekem is itt a nagytesó mellette. Sőt, a NoLed-et is leszedtem mert továbbra is zabálja az akksit mint régen. Minden olyan funkciót kihagytak belőle ami az S4 esetében fölöslegesek számomra ( integetés funkció ) , és benne hagytak ami nekem hasznos ( távirányító, Adapt Sound ).
-
( V )
veterán
válasz
carlosca #514 üzenetére
pedig ez azért nem újdonság: cirka egy éve jelentette be az Adobe, hogy nem lesz Flash támogatás az Android 4.1-től kezdve.
-
pampika
őstag
válasz
carlosca #514 üzenetére
a támogatás hiánya szomorú lehet, azonban a trend, h a flasht kezdik kiűzni a webről, az nagyon is helyes. teljesen feleslegesen zabálja az erőforrásokat és kb. 0,000.....1%-ban bizonyítható, hogy egy adott oldalnak annyira szüksége lenne a flash-re, mint technológiára, hogy át tudjon adni, a megfelelő minőségben információt.
-
válasz
carlosca #495 üzenetére
Szerintem ugyanúgy van flash, az ics telepítőjével lehet rá varázsolni. Vagy ki tudja, lehet a 4.2.2-n már nem működik...
ToniSoprano: jó sok ökörséget ír az s3 miniről, még hogy BLI kamera a jó minőségű éjszakai felvételekért... Nevetnem kell.
carlosca: a quick ics browser működik rajta? Az egyik legjobb böngésző amit valaha használtam. Bár kicsit bugos, ezzel együtt is a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest