- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
ezt írják a honlapon:
"Az akció az Apple termékek kivételével minden 4G/LTE képes eszközre vonatkozik, 4G/LTE kompatibilis lakossági díjcsomaggal, 2 év hűségidővel. Az akció 2013. július 15 - augusztus 31-ig érvényes."Van egy olyan rossz érzésem, hogy mivel a T-nél július 21-én jelent meg, és az akció július 15-től tart, így amit látunk a honlapon, az már az akciós ár.... de ne legyen igazam, mert akkor aug. 31 után nagyon elborult ára lesz...
-
Skynet258
veterán
Telenornál van előfizum, Smart Tarifa 3, meg van most -20% ha neten rendelsz (mondjuk én telefonon intéztem velük, de így is megkaptam a kedvezményt).
Ja, és még kértem kamatmentes részletet is, így lényegében holnap 24 ezeret kell csak adni a futárnak.
Aztán ha több pénz van a háznál, akkor kicsengetem a maradékot, vagy ha épp úgy van, akkor marad a részletes megoldás. Ezért szeretem a kamatmentes dolgokat, így tök rugalmas a dolog.
-
ferrari1
őstag
Szerintem ezek nem újak. Nézd meg a képeket, a fólia már biztos le volt szedve. Nem bíznék az eladóban. Nameg: " Dobozzal, tartozékokkal (125e) vagy anélkül (110e) Minden készülékre 2 év Samsung garancia !!! "
Doboz és tartozékok nélkül hogyan ad eredeti garanciát? Mindegy is, én nem vásárolnék tőle az biztos. Lehet csak én parázok ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ford topik
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest