- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolko
tag
válasz
Rocker1 #8643 üzenetére
Az segített végül, hogy áramtalanítottam a wifi routert, a tv boxot, a telefonnal elfejtettettem a wifi hálózatot, majd amikor visszakapcsolás után minden összeállt, akkor újracsatlakoztam. "Imádom" az IT-ban, hogy ez a kiszállunk a kocsiból, majd visszaülünk dolog néha megoldja a problémát. Rejtély, de végülis már működik.
-
szevassag
tag
válasz
Rocker1 #7857 üzenetére
Én is ezt a dupla vezetéknélküli töltőpadot vettem az emagon, de nekem csak sárgán villogott a led mint a kukás autó, tölteni nem töltött semmit. Végül visszaküldtem és vettem egy xiaomi power bankot ami vezeték nélkül is tölt, de csak 9w, ami annyira lassúnak tűnik, hogy azt is elengedtem. Plusz melegedett is tőle. Nem tudom ki hogy van vele de én bármivel töltöm ami nem a gyári töltője, melegedik mint állat.
-
-
patyi1989
tag
válasz
Rocker1 #6009 üzenetére
Igen, köszi a segítséget. Nem hiszem, hogy teló oldalról van a probléma, mert van egy xiaomi vezeték nélküli power bankom is, ami 9 w-al tölti a telefont, és gyorstöltesnek írja, illetve az idő is kB a fele egy teljes töltésnek. Ez így kB 5w lehet, ami elég lassú, majdnem 4 óra kell egy teljes feltöltéshez. Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy az s20 as szériával használja e valaki ezt a töltőt, és nála is ugyanez e a helyzet, mert akkor lehet valahogy nem támogatja a kettő egymást,vagy elképzelésem sincs mi lehet a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged