- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djzolko
tag
válasz
Rocker1 #8643 üzenetére
Az segített végül, hogy áramtalanítottam a wifi routert, a tv boxot, a telefonnal elfejtettettem a wifi hálózatot, majd amikor visszakapcsolás után minden összeállt, akkor újracsatlakoztam. "Imádom" az IT-ban, hogy ez a kiszállunk a kocsiból, majd visszaülünk dolog néha megoldja a problémát. Rejtély, de végülis már működik.
-
szevassag
tag
válasz
Rocker1 #7857 üzenetére
Én is ezt a dupla vezetéknélküli töltőpadot vettem az emagon, de nekem csak sárgán villogott a led mint a kukás autó, tölteni nem töltött semmit. Végül visszaküldtem és vettem egy xiaomi power bankot ami vezeték nélkül is tölt, de csak 9w, ami annyira lassúnak tűnik, hogy azt is elengedtem. Plusz melegedett is tőle. Nem tudom ki hogy van vele de én bármivel töltöm ami nem a gyári töltője, melegedik mint állat.
-
-
patyi1989
tag
válasz
Rocker1 #6009 üzenetére
Igen, köszi a segítséget. Nem hiszem, hogy teló oldalról van a probléma, mert van egy xiaomi vezeték nélküli power bankom is, ami 9 w-al tölti a telefont, és gyorstöltesnek írja, illetve az idő is kB a fele egy teljes töltésnek. Ez így kB 5w lehet, ami elég lassú, majdnem 4 óra kell egy teljes feltöltéshez. Igazából arra lettem volna kíváncsi hogy az s20 as szériával használja e valaki ezt a töltőt, és nála is ugyanez e a helyzet, mert akkor lehet valahogy nem támogatja a kettő egymást,vagy elképzelésem sincs mi lehet a baj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest