- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
Nekem az S7 sem égett be, igaz, annak csak 1 éve lett volna rá, mivel kinyírtam szegényt.
Azért is reagáltam, a hozzászólásodra, mert nem S20 specifikus a probléma, hanem a kijelzőtechnológia sajátja, így téves kép rajzolódhat ki a hozzá nem értő érdeklődőkben.
Nálam megy napi 3-5 órát a kijelző, ezért érdekelne, mik a te használati szokásaid, hogy ilyen történik a telefonjaiddal. Nagy fényerőn megy a kijelző, vagy sokat van bekapcsolva? Vagy mindkettő egyszerre?
-
belashx
senior tag
Én nem olvastam nagy S20 kijelző beégés balhéról, de bármilyen OLED-del megtörténhet; ez nagyban függ a használati szokásoktól. Más gyártónál volt a sárgulós téma, na az probléma.
Nálam S2-nél volt utoljára ilyesmi(beégés), és az is csak tesztmódban látszott. Adaptív fényerőn használom a telefonjaim, aminek nem szoktam után állítani a "tanulási időszakában".
Remélem ezzel se lesz másképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest