- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Zsolty20 #5957 üzenetére
Ha ujjlenyomat volt beállítva, akkor kellett mellé PIN is márpedig ezekkel nem fog nyitni zsebben. Feltételezve, hogy nem 11111 volt a kód, a következő beállításokra tippelek:
a, Beállítások - Zárolt képernyő - Biztonságos zárolás alatt az Azonnali zár ki van kapcsolva és/vagy a Auto lezárás nagyon magas érték (több mint 1 perc)
b, Beállítások - Zárolt képernyő - Smart Lock - itt van valami bluetooth eszköz beállítva vagy viselésérzékelés ami nyitva tartja a képernyőzárat.
-
MadMancs
veterán
válasz
Zsolty20 #5440 üzenetére
Értesítés mentes messengeren (vagy épp használhatatlan "chat fej" en , átvariált értesíteseken kívül nincs túl sok változás. Akksi jobban bírja valamennyivel, bár ezt nem tudom 11 nek köszönhető, vagy csak simán közben megtanulta teló szokásaimat (másfél hetet használtam 2.5 el, meg 1 hete frissült 11re).
-
krazo
csendes tag
válasz
Zsolty20 #4934 üzenetére
Látom kiragadtátok a lényeget.
Elnézést, egy rosszul átfogalmazott mondat lett. "semmit különbséget" helyett 'semmi nagy különbséget' akartam írni. Valóban gond van velem, a fogalmazásommal biztos. Azért nem kizárt, hogy a szememmel is, pedig rendszeresen járok szemészetre(munkaalkalmassági miatt) nem mondták hogy gond lenne.
Biztosan szuper élmény a 120Hz kár hogy én csak 50Hz-ig észlelem a változást....
Csak azért nem választanám ezt a készüléket mert 120Hz-es. Annak biztosan jó aki egésznap a kijelzőjét nézi, mert nem fárasztja annyira a szemét. De aki egész nap használja az biztosan visszaveszi 60Hz-re, hogy tovább bírja az aksi, hacsak nem köti maga után Paksot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest