- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
Zsolty20 #5957 üzenetére
Ha ujjlenyomat volt beállítva, akkor kellett mellé PIN is márpedig ezekkel nem fog nyitni zsebben. Feltételezve, hogy nem 11111 volt a kód, a következő beállításokra tippelek:
a, Beállítások - Zárolt képernyő - Biztonságos zárolás alatt az Azonnali zár ki van kapcsolva és/vagy a Auto lezárás nagyon magas érték (több mint 1 perc)
b, Beállítások - Zárolt képernyő - Smart Lock - itt van valami bluetooth eszköz beállítva vagy viselésérzékelés ami nyitva tartja a képernyőzárat.
-
MadMancs
veterán
válasz
Zsolty20 #5440 üzenetére
Értesítés mentes messengeren (vagy épp használhatatlan "chat fej" en , átvariált értesíteseken kívül nincs túl sok változás. Akksi jobban bírja valamennyivel, bár ezt nem tudom 11 nek köszönhető, vagy csak simán közben megtanulta teló szokásaimat (másfél hetet használtam 2.5 el, meg 1 hete frissült 11re).
-
krazo
csendes tag
válasz
Zsolty20 #4934 üzenetére
Látom kiragadtátok a lényeget.
Elnézést, egy rosszul átfogalmazott mondat lett. "semmit különbséget" helyett 'semmi nagy különbséget' akartam írni. Valóban gond van velem, a fogalmazásommal biztos. Azért nem kizárt, hogy a szememmel is, pedig rendszeresen járok szemészetre(munkaalkalmassági miatt) nem mondták hogy gond lenne.
Biztosan szuper élmény a 120Hz kár hogy én csak 50Hz-ig észlelem a változást....
Csak azért nem választanám ezt a készüléket mert 120Hz-es. Annak biztosan jó aki egésznap a kijelzőjét nézi, mert nem fárasztja annyira a szemét. De aki egész nap használja az biztosan visszaveszi 60Hz-re, hogy tovább bírja az aksi, hacsak nem köti maga után Paksot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged