- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn77
aktív tag
válasz
telefonmágus #5419 üzenetére
Az S20+ gyári töltőjével.
-
mrThomi
addikt
válasz
telefonmágus #5367 üzenetére
Köszi, ráhagytam inkább, mert fura volt az eladó(szintén külföld) meg semmi papírja nem volt hozzá. Fura egyépként hogy kerül egy franchesco olasz nevü emberhez luxemburgba egy magyar független teló ?!
-
MadMancs
veterán
válasz
telefonmágus #5343 üzenetére
Akkor Telenorhoz már gyárilag XEH tartozik, digihez meg semmi ézért kapta a "gyárit". Végülis nekem olymindegy milyen CCS-t kap, nem látok semmi különbséget köztük. Szerencsére már nem divat a szolgáltatói témázás/butítás/szolgáltatói app telepítés. Szóval ertelmét se látom minek ennyi féle. Bár most kivételesen VDH nem rossz hogy van.
-
emeron
tag
válasz
telefonmágus #5340 üzenetére
Telenortól vettem a telefont és telenoros kártya van benne azóta is. Ettől függetlenül szörnyű ez a variálás. 🙄
-
MadMancs
veterán
válasz
telefonmágus #5340 üzenetére
Szerintem nem beüzemeléstől függ hanem vásárlás helyétől. Én első 2 napban digi simmel használtam míg nem költöztem át A50ről, addig voda sim abban volt, mégis VDH. Most voda + telekom eSIM, maradt VDH.
-
emeron
tag
válasz
telefonmágus #5325 üzenetére
XEH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged