- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Ujjlenyomat valóban ultrahangos. Működik rendesen AOD alatt is (ki kapcsolva grafika) ahol aztán semmi fény. Hangminőségről végképp nem tudok nyilatkozni, hisz valószínűleg nem ugyanaz a két modem már csak sub6/mmVawe támogatás miatt sem. Egyebként nem tudom mikor kezték gyártani, enyém 2020.03.21 készült.
Egy próbát megér, hátha szoftveres valóban a gond nálad, és 11 javította, ha nem akkor marad a szerviz. Megértem csalódottságod hogy nem erre számít az ember egy felsőkategóriás telónál. -
-
patyi1989
tag
Én itt is, arukeresőn is nagyon lehúztam a telefont az elején, aztán abszolút átbillent pozitívba a mérleg. Először a Swift key is szaggatott, úgy merült az akksi, hogy én ilyet még nem láttam ezelőtt, melegedett, szóval szar volt. Vissza is akartam küldeni.
Aztán beállítottam mindent, amiket itt írtak(bixby routinok használata, alkalmazások mélyalvása, éjszakai ütemezett repülőgépes üzemmód, helyadatok csak alkalmazás közbeni engedélyezése egy két kivételt eltekintve, offline keresés kikapcsolása, android 11 is hozott rajta sokat szerintem). Jelenleg 96 Hz es beállítással használom, így bír nálam úgy egy napot, hogy este 9 körül veszem le 100 %kal a telefont, fél 11 től reggel 6ig repülőgépes üzemmód, utána este 6 körül szokott lenni 20%-on úgy, hogy 3 óra a kijelző idő és minimum egy órát hallgatok rajta saját hangszórón rádiót. Dual sim, WiFi, mobil net vegyesen. KB 20 perc beszélgetés is van benne.
A 96 Hz nálam nem is kompromisszum, nem látok különbséget a 120 Hz hez képest.
Nem a legacélosabb persze, vannak ennél jobbak üzemidőben, de én meg vagyok vele elégedve. Vettem hozzá egy xiaomi vezeték nélkül is töltő power bankot arra az egy két kivételes alkalomra, ha mégis kellene a szufla, ezt leszámítva egy átlag napon teljesen mindegy, hogy 20 % marad az akksiban vagy 40, úgyis rátölt az ember este /reggel. De az egy nap nálam mindig kijön. -
Rinocerosz
őstag
A One Ui 3.0-val megint javult az üzemidő. Érdemes lehet rápróbálni megint, hogy most kielégítő-e a telefon.
Az ujjlenyomat olvasónál már írtam pár dolgot amit érdemes lehet kipróbápnod. [link] feletted írtam 2 hszel.Az üzemidőnnél javíthatsz azzal, hogy a nem használt alkalmazásokat beteszed Mély alvásba vagy amikre nem mindig van szükség altatod.
Nekem a sima s20 most 120hz-n 4 órát hoz... nyilván ennél lehetne jobb is, de ha beéred a 60hz-el akkor lehet 5 óra is.
Talán egy Gyári adatok visszaálítást csináljál és akkor a tuti. -
MadMancs
veterán
Értem.
Nekem nem áll szándékomban meggyőzni, nekem S20+ van, nincs tapasztalatom S20 al. Itt is, illetve máshol is olvastam, hogy S20 és S20+ között jelentős különbségek adódhatnak, első körben üzemidőben. Most hiába mondom hogy nekem tökéletesen működik S20+, ha neked S20 nem. Azt se elképzelhetetlen hogy valami gyári nyavajája van neked. Bár nem ismerem a történeted teljesen hogy honnan indult és mi is a baj vele.
(Mate 20 pedig bitang jól sikerült teló)
-
MadMancs
veterán
De Jacis-nak S20+ van. Nem szeretet kérdése, félig meddig samsung fan ként én is megmondom ha sza.r. volt már rá példa. De jelen esetben S20+ ra egy rossz szó nem lehet. Akksi jól bírja, és szépen teszi a dolgát. Nem összehasonlítandó S20-al, mert pl az akksi se ugyanakkora. 500mAh nagyon is sokat számít. Nekem is + van, de hiába is írnám le kérdéseidre a választ hogy minden tökéletes, nem lenne releváns.
Dani46, Igen, de ez nem teló hiba. Egyszerűen Facebook app hulladék.
-
jacis
nagyúr
"Leírod, hogy minden nap lemerült állapotban rakod töltőre. Akkor neked sem bír ki biztonsággal egy napot." - leírom a megoldást hogy értsd.
Napközben nincs egész nap a qi töltőn. Ki be rohangálok az irodából. Van olyan nap amikor 50-60%-ra sikerül feltölteni. Amikor haza megyek megnézem a híreket. Leszedek egy-két filmet, youtube stb...
Így estére már bőven 50% alatt vagyok. Reggelig még merül picit és ez újra kezdődik másnap. -
jacis
nagyúr
Nem kell Paks a telefon mellé. Erős túlzásokba esel többedjére. Nekem napközben a telefon egy qi töltön hever mivel minden nap lemerült telefonnal érkezem az irodába és nap végére feltöltött telefonnal megyek haza.
Hétvégén meg éjjel töltőre kerül és napközben meg használom. Minden telefonomat így használtam tehát soha nem volt gond az akksi kérdés. Az autómban is van qi töltő így mikor utazom és megy a youtube-ról a zene vagy épp ami érdkeel ott is qi töltőn hever. El kell fogadni hogy sokat várunk a telefonoktól aminek energia igénye is van.
Tudom van a Huawei ami ebben jobb de akkor azt kell venni és nincs gond. Persze azért ott is vannak kompromisszumok de arról nem szokás beszélni... -
ADAM1337
nagyúr
Én is sima s20-at vettem p20 pro után.
És nagyon megbántam 1hónapig bírtam, most p40 pro-m van meg kipróbáláson egy note20ultra, de ott se combos az üzemidő.
(2sim-el optimalizált aksival, 2gmail fiók, közösségi dolgok)
p40 pro-n 6-7,5 óra Sot, míg a samsungokon 3 óra volt az átlag, a note20ultra-t még tesztelem, de ez meg annyira melegszik, hogy borzalom, ráadásként közelébe sincs a p40 pro-nak a kamerája.összehasonlítás -
ClioRS
őstag
Én Mate 10 Pro-ról váltottam, az S20-nál a 2.5 előtt borzalmas volt az akkuidő, azóta kb egy órával több kijelzőidőt tud, de még kicsit elmarad a Mate-től. Nálam tényleg nagy javulás volt a frissítés. Ugyanez igaz az ujjlenyomat azonosításra is, viszont nekem az is javított, hogy kétszer vettem fel az ujjlenyomatot, viszont ez sincs egy nem képernyő alatti azonosító szintjén.
-
Teal'C
veterán
Fontos hogy hagyd pihenni előtte pl ha használod böngészel navigálsz előtte alapból meleg a proci. Én úgy szoktam tesztelni hogy újraindítom és hagyom kb 10 percig. Ma is csi áltam egy tesztet a szobában 26 fok volt ez is sokat számít az aug1 update-el 515e. De mint azt írtam is ez nem pontvadászat hanem ebből kiderül hogy az update hibátlanul települt.
-
SeatZola
őstag
Nekem a sima S20 melegedett, de a mostani S20+ nem melegszik. Mondjuk volt közben egy frissítés is. De ez talán inkább a méret miatt van.
Akkuban meg a sima S20 1,5-2 napot ment el egy full töltéssel az S20+ meg 2,5-3 napot.
Ja még az is játszik nálam, hogy soha nem veszem meg hivatalos bolti teli áron a telefont. Az S20-at (Telekomos volt) itteni topictárstól vettem bontatlanul 200-ért, az S20+-t meg, ami Euronicsos, 2 év törés garos, elől hátul gyári fóliás, talán ha ment pár napot 215-ért. Így ennyiért az sem zavarna nagyon ha olyan lenne, mint amit páran írnak/írtok róla, de nekem komolyan mondom ezek a jelenséget egyáltalán nem jelentkeznek. Ehhez képest dehogy vennék 160-170-ért Oppo-t vagy más, szintén kompromisszumos telefont. Mert olyan nincs, amelyik nem kompromisszumos. Még az Iphone 11 Pro-sem. Volt, használtam, ezért is mondom.
-
modd3r
őstag
Március közepe, vagyis a vásárlás óta szenvedek a túlmelegedéssel.... Tegnap délután kivettem a zsebemből, és tűzforró volt, le is vette a fényerőt és a 120 Hz-et 60-ra.... Alig vannak alkalmazások a telón. Minden frissítéssel várom, hogy javuljon a helyzet, de hetente többször előfordul az indokolatlan túlmelegedés. Csalódott vagyok.
-
TODI1111
veterán
Én arra gondoltam, hogy a régebbi rendszereken meg tudtad nézni, töltéstől-töltésig az aktuális kijelzőidőt.
Most ha ráböksz egy napra akkor azt a napot látod. Tehát ha mondjuk egy adott napon délben feltöltöd akkor az adott nap 0 órától mutatja a sot-ot nem déltől amikor feltöltötted 100-ra.
Például erről a képről nem tudod megmondani mennyi volt a sot töltés előtt és után. -
Resike
tag
Szerintem ti komolyan nem tudjátok hogyan kell egy ujjlenyomatot felvenni, pedig csak azt a részt kell a képernyőhöz érinteni ami még hiányzik a zöld részből. Egy férfi hüvelykujja elég nagy, a felemelgetések között az ujjbegy végétől egészen az első ujjperc alatti részig végig be kell olvasni és akkor telejesen mindegy hogy hogyan érinted meg fel fogja ismerni.
-
Tökéletesen egyetértek. Mondjuk most nálam 88% és reggel 4-kor húztam le a töltőről, tehát alapvetően elégedett vagyok. Mondjuk debloat előtt kritikán aluli volt az akku teljesítmény, de valószínűleg ha ennyi szemét lenne bármely másik flagshipen, az se villant nagyobbat.
-
MCs88
aktív tag
Nekem az tűnik fel, hogy 3 napon is az van, hogy 50% körül visszatöltöd, utána pedig 50%nál véget ér a nap, vagyis gyakorlatilag ezek a napok meglennének 1 töltéssel (de tudom, jobb a biztonság én se szeretek 0%-al beesni a töltöre)
Nekem most 1nap/5óra SOT vagy 2nap/4óra SOT-ra van beállva az S20+, de ez inkább böngészés/FB/YT-al érhető el. Egy 1 óras Waze navigálással (amit én is nagyon szeretek, de kb a legnagyobb akkugyilkos navigációs szoftver ami jelenleg kapható) ezt lehetetlen hozni.
Szóval nem benned van a hiba, ezt tudja az S20 széria, de nálam ugyan ennyit tudott az S9 meg az S6 is, szóval nekem nem okozott ez meglepetést. -
polonic
félisten
Az ujjlenyomat olvasást lehet gyorsítani, pontosítani.
Egy ujjlenyomaton belül két ujjadat add hozzá és úgy, hogy forgatod a telefont. Én a két hüvelykujjamat adtam hozzá egy ujjlenyomathoz. Így gyakorlatilag szinte mindig pontos.
Úgy kezdtem, hogy kettőször a jobb kéz ujja, utána kettőször a bal kéz ujja, után egyszer egyszer és közben forgattam is a telefont, fejjel lefelé is beolvastattam.
Itt a videóban is látszik, hogy kell elképzelni. Csak ő hüvelyk és mutató ujjat adott hozzá.Itt vannak a képek. Én, mint említettem, 85%-ig töltöm és 10-20 % között megy a töltőre attól függően hogy jön ki a lépés.
Nyilván, hogy most rákattantam a CoD-ra, így nem bír ki azért két napot. De CoD nélkül össze szokott jönni. Egy SIM-mel használom. És igen, van okosóra, egy Galaxy Watch Active 2 állandó BT kapcsolattal. Annyi mondjuk, hogy a telefont és az órát is repülő módba teszem éjszakára. Plusz az akkukímélő Bixby rutin is fut éjszaka. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Autós topik
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest