- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
Kár,és köszönöm a válaszod
Most nekem egy LG VELVET telefonom van,most vehetnék a telekomtól részletre s20 at (bár most nem látom fent,és ezekszerint nem is érdemes vele foglalkozni) meg lenne s20 fe (Sanpdagon processzor-ost szeretnék de azt megint nem látom fent) és még a note 10+-on gondolkodnék de hát az meg....nem is tudom,az lenne 7000x22 hónap,valahogy igy.
-
jpisti
senior tag
Köszi a javaslatokat.
Az autóval már próbáltam többször újra párosítani, de ez nem segített, közben újabb megfigyeléseim lettek:
- ha hívás közben ülök be az autóba, akkor a BT kapcsolat felépülése után simán átvált a kihangosítóra, szóval ez a része is jól működik.
- minden hívás elején és végén is van egy trillázó hang (az elején a kicsöngés előtt közvetlenül, és a végén meg akkor ha bomlik a vonal) na, most amíg ez a trillázó hang nincs addig a kihangosító aktív, (a kijelzőn mutatja) de amint felépül a vonal azonnal vissza vált a telefonra mint hangkimenet.Az üzenetek anomáliájában szerintem rájöttem: volt egy olvasatlan SMS-em és e-miatt vacakolhatott, valami az értesítésekben lehetett a hibás. Amióta nincs olvasatlan üzenet, azóta nem csinálja.
-
jpisti
senior tag
Köszi! az érdekes az, hogy olyankor látom amikor az akku még bőven a takarékos szintet indokló töltöttség felett van. Olyankor szokott feltűnni amikor sokat használom a telómat, mondjuk babrálom 10-20 percig, vagy játszom vele és ilyenkor jelenik meg, de van hogy ekkor még 80+%-kos a töltöttség, vagy mondjuk 4x% szóval a 15% még messze van.
A Facse gondok: a Messenger jól működik, csak a Facse app hülyéskedik, de megpróbálom újra telepíteni.
A BT anomáliára nincs ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest