Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
guriga1234 #9654 üzenetére
Nem tudom milyen vacak előfizetésed lehet, de 6 GB-om van amit külföldön is használhatok. Sőt a szállodai wifit is jó régen feltalálták már.
Az SD kártya bizony elég sérülékeny, az elmúlt 25 évben közel 30 db ment csak nálam kukába.
A vinyó meg abszolút biztonságosabb, mert egyrészt ilyenkor csak rövid ideig van használva, másrészt eleve mobil használatra tervezett 2,5"-ost használok ilyen célra. Azt meg, hogy te mennyire vagy tapasztalt a kérdésben hagyjuk, valószínű én már akkor smart eszközöket használtam, amikor te még azt sem tudtad mik azokA projektorhoz nem kell vászon, elég egy fehér, vagy világos falfelület és bizony nyaralás alatt is jól jön az esti filmnézés, ha gyerekkel utazol.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 25
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest