Hirdetés
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiger71
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudja, hogy miként tudom kiíratni mind a két sim-em hívószámait?
Az "Állandó két sim" menü pontban hiába írom be, a Telefon névjegyénél mindkettőnél Ismeretlen szerepel...
Mindkét szám/sim telekomos... -
Musaka
senior tag
1.Ez először nyomja meg a Hangerő le és a Bekapcsolás gombot és tartsa lenyomva 10 vagy 11 másodpercig. Ez kénytelen újraindítást tesz lehetővé, és a készülék nem kér jelszót.
2.Nem, amint a 10 másodperc fel van kapcsolva, gyorsan váltson a gazdaságra: Power, Volume up és Bixby gomb. A kijelzőnek fekete maradnia kell, ha még mindig látja a készüléket, és nem aktív az időzítés, ezért próbálkozzon az 1. lépéssel.
3.Ha helyesen végzi el, megjelenik a Samsung indítási logója, és nem hagyja el a három gombot. Amikor megjelenik a kék képernyő, az Android srác elengedte a gombokat.
4.Az itt használja a hangerőt felfelé és lefelé a navigáláshoz és a kiválasztáshoz. Ugrás: Törölje az adatokat / gyári beállításokat. Ne feledje, hogy ez törli az összes adatot a telefonról, ha az OK a másik képernyőn válassza az Igen lehetőséget a megerősítéshez, és hagyja, hogy a készülék megtörténjen.
5.Ha befejeződött, menjen előre, és indítsa újra a készüléket. ha elkészült, akkor azonnal elindul, és újra be kell állítania a készüléket. Miután befejezte a telefont, indításra kerül, és nem kell jelszót kérnie.
-
Musaka
senior tag
Kollegám járt így A6 tal 4 hónapja.
Váltig állította hogy ő nem adott neki meg jelszót csak PIN kódot de jelszót kért neki is. (érdekes egybe esés de így már hihető amit állított)
Csináltam neki recoveryből egy reset-et az megoldotta.
Arra kell figyelni hogy ha onnan csinálsz Factory Resetet akkor csak azt a google fiókot fogadja el ami a telefonon volt. -
Bilux
veterán
Üssél be egy kódot ide betűvel
-
-
icemad
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #9281 üzenetére
Kolléga azt írta, hogy tudják hívni. Szerintem, ha sim pin kód lenne, akkor nem tudnák hívni addig, amíg be nem írja a helyes kódot.
-
ssj81
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #9281 üzenetére
De engem lehet hívni közben, meg ki van írva felül,hogy Telenor.
-
-
marquuard
veterán
válasz
N.YCityBoy #9279 üzenetére
A képernyőzár jelszót kéri tőle, ami magától nem kerül oda. Csak abban használhatsz betűt is, ahogy írja neki is.
Le kellene fotóznod a kijelzőt (mivel feloldójelszó híján exportálni sem tudsz screenshotot), hogy láthassuk is.
-
Szerintem a SIM kártya PIN kódjával tegyél egy próbát, nekem is volt ilyen és össze vissza nyomogattam már mindent mire észre vettem,hogy a SIM kártya PIN-t kéri🤣
Mivel ugye ha azt nem lövöd ki akkor minden egyes újra induláskor be kell írni, csak úgy tudsz belépni és csinálni bármit is! Nagyon gyanús,hogy az lesz a bibi...
Nekem is írta a betűt amúgy és nekem a PIN kártya kód volt a ludas pedig az is 4db szám!
Ha azt sem fogadja el tegyél még a PUK kóddal is egy próbát, ha azzal sem jó akkor szervíz! -
-
marquuard
veterán
-
ssj81
aktív tag
Tegnap vettem egy bontatlan s10+.
Ma frissitettem a szoftvert, de azóta egy jelszót kér és nem engedi semmit se állítani, még kikapcsolni se lehet kód nélkül.
Én csak az újlenyomatolvasóra adtam meg kódot (1981) ,de most azt írja minimum 4 karakter és egy betű.
Vki járt már így? -
ZavaBalazs
őstag
én pont így használom. saját előfizun a régi kontaktok által ismert számon fogadom-indítom a hívásokat, céges előfizun mindig megy a mobilnet és hívom az olyanokat, akiknek mindegy, hogy nem a saját számomat látják.
annyi a hátránya ennek az elrendezésnek, hogy amíg az elsőn folytatsz hívást, a másikon nem megy a mobilnet (illetve a két kártya miatt jobban merül) -
fhradm
csendes tag
Sziasztok!
Ha jól tudom nem dual active sim-es az S10+ ezért egy olyan kérdésem lenne, hogy ha 2 kártyával használnám a telefont amiből az egyiket csak hívásra (2g) a másikat pedig mobilnetre és hívásra, akkor abban az esetben ha éppen mobilnet használatban van a másik kártya még a hálozaton marad (ergo tudnak-e hívni stb).
Valamint, hogy származhat e bármi hátrányom ebből a setupból.Köszönöm
-
dkovizoli
addikt
Nekem ma frissült a galaxy store-ba az ACR. Szerencsére még mindig jó.
-
stewe780
őstag
válasz
hyperspace #9257 üzenetére
Tényleg nem tudom átállítani, akkor nem tudom...
Mindenesetre, amit írtál beállítottam, köszönöm szépen, legalább most már nem villan fel a kijelző minden mozdulatra -
stewe780
őstag
Sziasztok!
- Olyat lehet, hogy ne ébredjen fel minden apró mozgatástól a kijelző? AOD kikapcsolva, de ha megmozdítom a telefont, azonnal világít a zárolt képernyő, ezt ki lehet kapcsolni?
- A másik kérdés, hogy zárolt képernyőn le lehet-e tiltani a felső sáv gombjainak a használatát?Legutóbb sikerült kikapcsolnom a wifit zárolt képernyő mellett pedig szerintem csak kézben fogva vittem a telefont, de valahogy sikerült. Pár 100 mega mobiladat bánja, de elkerülném legközelebb, ha lehet.
-
Paul97
újonc
Sziasztok, nem tudom hogy jó helyre írok-e, ezért előre is bocsánat, a kérdésem az lenne hogy telefonálás közben a jobb felső sarokban az akkumulátor mellett (be van kapcsolva a százalékos kijelzés) villog egy pontban a kijelző és az lenne a kérdésem hogy ez normális vagy nem?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Jadro
veterán
válasz
tombike #9245 üzenetére
Nem lehet hogy csak nem takarod el rendesen az érzékelőt? Eléggé a telefon széle felé van, nem úgy mint az elődöknél. Én is észrevettem a szemem sarkából hogy világít a kijelző beszélgetés közben. Egyszerűen úgy tartom a fejemhez, hogy nem takarom el az érzékelőt mert túl a szélen van és emiatt éled fel a kijelző. (Ezt is lehet rosszul fogni mint az iphone-t 😀) Nálam ez szerintem a szemüvegem miatt van, emiatt nem nyomom úgy a fülemhez a telefont. Az érzékelő teljesen jó, ha pl kézzel takarom le azonnal működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest