- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spider80 #13097 üzenetére
bár a kistesó S10e, de szerintem ugyanez a szitu: ujjlenyomat mellett is aktiválni tudja a segélyhívót (hívta már az ott megadott értesíteneő névjegyet), ha duplakopp ébresztés aktív, akkor annak a zárképernyő sarkaiba beállított alkalmazást is elindítja ha olyanja van (nálam pl. hangrögzítő és fényképező). véletlen érintés/zsebmód be van kapcsolva és mégis.
talán a másik topoc-ba írtam, de a hibásan működő közelségérzékelő a sejtésem a fura működésre, mert nálam telefonálás közben/után is sötét marad a kijelző hiába veszem el a fülemtől (néha meg aktiválja telefonálás közben a képernyőt is). ha nem tévedek, mindkét funkcióhoz ennek van köze.
szerk.: hopp, nem lapoztam közben, látom más is hasonlót írt
-
-
válasz
spider80 #13097 üzenetére
De felold akkor is sajnos!
Pont ezt nem értem én sem, hogy a picsába tud feloldani a zsebemben ha be van állítva az ujjlenyomat! Nincs okos órám tehát semmi sincs hozzárendelve, hogy ne kérje az ujjlenyomatot !
Múltkor amikor kivettem a zsebemből, már vagy 35 szám és betű volt beütve a képernyőn... -
tama2000
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest