- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Musaka
senior tag
1.Ez először nyomja meg a Hangerő le és a Bekapcsolás gombot és tartsa lenyomva 10 vagy 11 másodpercig. Ez kénytelen újraindítást tesz lehetővé, és a készülék nem kér jelszót.
2.Nem, amint a 10 másodperc fel van kapcsolva, gyorsan váltson a gazdaságra: Power, Volume up és Bixby gomb. A kijelzőnek fekete maradnia kell, ha még mindig látja a készüléket, és nem aktív az időzítés, ezért próbálkozzon az 1. lépéssel.
3.Ha helyesen végzi el, megjelenik a Samsung indítási logója, és nem hagyja el a három gombot. Amikor megjelenik a kék képernyő, az Android srác elengedte a gombokat.
4.Az itt használja a hangerőt felfelé és lefelé a navigáláshoz és a kiválasztáshoz. Ugrás: Törölje az adatokat / gyári beállításokat. Ne feledje, hogy ez törli az összes adatot a telefonról, ha az OK a másik képernyőn válassza az Igen lehetőséget a megerősítéshez, és hagyja, hogy a készülék megtörténjen.
5.Ha befejeződött, menjen előre, és indítsa újra a készüléket. ha elkészült, akkor azonnal elindul, és újra be kell állítania a készüléket. Miután befejezte a telefont, indításra kerül, és nem kell jelszót kérnie.
-
Musaka
senior tag
Kollegám járt így A6 tal 4 hónapja.
Váltig állította hogy ő nem adott neki meg jelszót csak PIN kódot de jelszót kért neki is. (érdekes egybe esés de így már hihető amit állított)
Csináltam neki recoveryből egy reset-et az megoldotta.
Arra kell figyelni hogy ha onnan csinálsz Factory Resetet akkor csak azt a google fiókot fogadja el ami a telefonon volt. -
Szerintem a SIM kártya PIN kódjával tegyél egy próbát, nekem is volt ilyen és össze vissza nyomogattam már mindent mire észre vettem,hogy a SIM kártya PIN-t kéri🤣
Mivel ugye ha azt nem lövöd ki akkor minden egyes újra induláskor be kell írni, csak úgy tudsz belépni és csinálni bármit is! Nagyon gyanús,hogy az lesz a bibi...
Nekem is írta a betűt amúgy és nekem a PIN kártya kód volt a ludas pedig az is 4db szám!
Ha azt sem fogadja el tegyél még a PUK kóddal is egy próbát, ha azzal sem jó akkor szervíz! -
marquuard
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest