- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Google Pixel topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #26495 üzenetére
A kolléga által mutatott kép nem a gmail, hanem a gyári Samsung email alkalmazás.
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #26491 üzenetére
Nem adtam hozzá, simán az alapállapot van: nincs hozzáadva sehova kivételnek (se az altatott, se a nem altatott, illetve a nem optimalizált listához sem), így a háttérbeli adatkapcsolat is engedélyezve van.
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként poén... a hőképződés miatt a legnagyobb ellenállója voltam a Qi-nek most meg a legfontosabb szempont ~3 év múlva az lesz, hogy az utódja is tudja.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
manka66
csendes tag
Szép estét.. Valószínű buta kérdés lesz.. A WiFi kapcsolatoknál miért csak a saját hálózatomat látom, a többit nem? Eddigi telefonjaimon volt egy hosszú lista, amire lehet csatlakozni, most meg csak ez az egy... Köszönöm..
-
Micsurin
nagyúr
válasz UfoZoli #26494 üzenetére
Nem akartam rá napokat várni mivel már most is zavaró, hogy csak egy helyen van Qi töltő.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
vohanyi
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz UfoZoli #26490 üzenetére
Westendbe fixen nem akarok menni a következő 1,5 évben.
Csak méretesebb üzleti egységből tudok ott hármat amit hosszabb időre lezártak fertőtlenítés miatt covidos alkalmazott/ak miatt.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Spigen töltők(Qi) és autós töltők vannak olyan jók mint a tokok minőségre? Mehetnek nyugodtan?
Eddig Blitzwolfot vagy Baseust használtam de most nincs türelmem kivárni amíg megjönnének.
-
Isaac76
tag
Valaki kérdezte,a dual simes telefonok fogalmazzunk úgy csak jogilag függőek, vagyis nincs hardveres avagy szoftveres korlátozás, de elméletileg ha szolgáltatótól veszed az egyik sim foglalatot az ő kártyájukkal használod (legalábbis ,ha aláírsz rabigát ) ... persze ezt még nem hallottam számon kérték volna valakin Nekem telenoros van XEH és egyik foglalat sem korlátozott.
-
MikeWazowski
veterán
Akkor más trükk nincs is? Mert korán reggel semmit nem jelzett, azóta meg igen. Olyan mintha mégis alvó módba tenné a rendszer...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
roti86
őstag
válasz MikeWazowski #26478 üzenetére
Meguntam én is a gmail bugjait, pár napja átmentem Outlookra, eddig jól működik. Jönnek a levelek szépen: 2 gmail fiók, 1 hotmail, 1 céges email.
-
vg
addikt
Mióta telefonom van és mióta van gmail app, azóta soha nem működött rendesen, hogy mindig jelezne ha jött levél. Viszont van itt akinek meg semmi probléma nincs vele.
-
zzola
titán
Persze, alapban tartalmazza a rendszer.
-
MikeWazowski
veterán
Valaki használja itt a gmail appot? Tegnap felraktam és mikor az exchange fiókot felvettem beállításánál push-ra raktam a fogadást akkor fel is hozta, hogy nem lesz optimalizálva az alkalmazás. És ennek ellenére sem jelzi a leveleket, csak ha megnyitom az appot. Mit lehet tenni?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
dkess
őstag
válasz redbiro #26463 üzenetére
Szia,
Amennyiben frissen "elkapod" az érintett értesítést, akkor van a legkönnyebb dolgod:
- Beállítások/Értesítések - és középtájon ott lesz az utolsó 3 alkalmazás ami értesítést küldött ('Legutóbb küldött' rész).
Itt is két lehetőség van:
- itt rögtön az összes értesítését tiltod a kapcsolóval az adott alkalmazásnak,
- avagy a sorába kattintva feljön, hogy milyen értesítéseit szeretnéd állítani az adott alkalmazásnak (pl. a Google -nak rengeteg opciója van, de ez app függő) és külön is lehet állítani.Avagy alatta az 'Összes megjelenítésére' kattintasz, kikeresed az adott app -ot és ugyanez a logika, mint fentebb. Itt vigyázz, mert alapból van szűrve az app lista felül. A szűrést tudod variálni avagy kivenni és ez utóbbi esetben minden programot mutat ...
-
stefi68
addikt
válasz csorbajeno #26470 üzenetére
Köszi, de nem jutottunk el odáig, hogy független-e...
Megnéztem élőben és az új állapotúnak mondott telefon kijelzője úgy nézett ki, hogy kb. 10 forintos nagyságú több helyen is mattosra volt koptatva.
Mikor elővettem egy (száraz) szemüveg törlőt, akkor esett majdnem hanyatt az eladó.
Miután letöröltem a mocskot róla, kiderült hogy rettenetesen kopott.
A nedves kendőt már elő sem vettem. Nem tudom arra mit szól volna...
Nem is értette mi van. Szerinte ez újszerű állapot.Én nem is tudom hogy lehet személyes megtekintés nélkül telefont venni?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
TTomax
félisten
-
stefi68
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Telenor által forgalmazott S10+ -ok függőek v. függetlenek?
olyan lehet, hogy a sim1 függő, a sim2 pedig független?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Exelsior
senior tag
válasz migabi24 #26452 üzenetére
MI8,MI Mi 3,MI9, MI9T PRO, amik hiányoztak: szebb jobb kijelző, magas fényerő akár 1000nit vagy több, IP védelem, jobb elülső kamera, jobb hangzás,Stereo hangszórók, jobb ujjlenyomat olvasó, QI töltés, okos Tok vezérlés, egyéb szoftveres megoldások, plus otthon minden samsung szinte. Most hirtelen ennyi. Ami jobb volt az AOD, rengeteg téma. 24 órás AOD változó képpel.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #26466 üzenetére
Dehogy merül annyit, hiszen nem használja az akksit. Jól néznénk ki, ha a semmitől ennyit merülne. Feltöltötte az akksit és tápon van, nem fogja azt fogyasztani.
A laptop sem kezdi el tölteni, ha mondjuk épp 98%-os töltöttségi állapottal kapja meg a tápot, direkt erre hagynak egy hiszterézist. Simán marad annyin órákig. (Mondjuk ez lehet gyártó függő is, hogy beteszi-e ezt a hiszterézist.De nézzük a másik oldalról: mitől jobb levenni, meríteni, majd újra feltölteni ahhoz képest, hogy inkább a töltőn hagyjuk. Minden elektronikának a halála a hő. Ha töltöd az akksit, akkor melegszik. Ha fent hagyod 100%-kal, nem melegszik. Ráadásul a tudomány mai állása szerint (illetve amennyire én tudom vagy hallottam) a Li-ion vagy Li-polymer akksiknak jobb, ha többször töltöd kevesebbet, mint ritkábban hosszabb ideig.
De mindegy, a lényeg, hogy nem töltögeti, ha feltöltötte. Értelmes elektronika van benne, az megoldja, amit kell.Egyébként ezeknek annyira nincs a hétköznapi életben semmi jelentősége, úgyhogy szerintem az a jó, ha mindenki úgy használja, ahogy neki kényelmes. Nem lesz számottevő különbség mondjuk 2 év alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
A celláknak van egy természetes önkisülése. Merülnek, a töltő óhatatlanul újra meg újra ráfog tölteni mert 2-4 óra alatt merül ahhoz eleget az S10 idle, hogy veszítsen 2-5%-ot akár főleg 90% fölött.
Ergo szoftveresen kellene kezelni ezt de amint láttam eddig 95% fölött is lazán neki áll tölteni.
Exelsior TUF van haveromnak, lazán belenyúl az akkuba erősebb igénybevétel alatt mert a gyári adapter nem ad elég naftát, nem szívja le a telepet de fogyasztgatja adott esetben.
Ezzel nincs is baj, mezei konzumer notikról beszéltünk elsősorban, ott egyre kevésbé divat az akkuk kímélése kezvde a cserélhető telepek elhagyásával...
-
Exelsior
senior tag
válasz Micsurin #26454 üzenetére
Szia. Ahogy írták kárt tehet de nagyot nem. Ahogy a laptopoknál itt is érvényes a csepp töltés elv. Az új gamer laptopoknál de általános eljárás hogy van tárolási módja a laptopoknak ami csak 70%-ig tölti az akkumulátor ezzel elérve hogy a celláknak ne legyen bajuk. ASUS ROG STRIX laptopomnál is így van plus Lenovo is ilyen volt. Ez csak akkor jó ha folyamat töltőn van a készülék. Mobilnál nem tudom lenne-e értelme. Nálam is otthon az asztalon van vezetéknélküli tartó és oda helyezem a telefont.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
őstag
sziasztok! nincs ilyen telóm, csak megkérdezték tőlem az alábbit, hátha ti tudjátok a választ: havi 1-2x kb a feldob neki a telefon egy samsung reklám notificationt. nem mintha nem lehetne így élni, de ezt ki lehet valahogy kapcsolni?
it never gets easier, you just go faster
-
Micsurin
nagyúr
Igen azt be lehet.
De attól még folyamatosan újra és újra tölteni fogja. Jobb lenne ha az akkut lecsettintené mikor kábelen van és csak hálózatról húzná a naftát.Gamer notik esetén gyakran innen és onnan is teszi egyébként.Melyik gyári Qi töltőt vetted egyébként? Dual pad mellé agyalok egy pici 10W-oson is, jó lenne... mehetne a nappaliba a dual a kicsi meg az éjjelire.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Nézd meg az adott gépet se a régi VAIO-m se a Vivo-m de még az Aspire 315-ön se találom. Kerestem... mivel zömében itthon falról megy és a kiveszem az akkut már nem opció így jó lett volna. Így marad a B terv ha a gari lejár veszek egy gyári Panasonic akkut és kicserélem itthon, 4 csavar... 17k.
-
Micsurin
nagyúr
Egyébként ha már ez téma egy akku csere ára hivatalos helyen érdekelne...volt már tapasztalat? S8-nál anno havernak SWS valami 35k körül kért el, egész korrekt ár volt.
Egyedül az akku parám maradt, csatir 1 hónapig használtam azóta wireless így túlélem az alaplapra forrasztás tényét.
-
Micsurin
nagyúr
Notikban se látom ezt már évek óta...
Sony-Asus-Acer vonal volt az elmúlt pár évben. A Latikban látom még mint élő dolog ezt de a Dell ritkán gyárt eldobható eszközt a Lati vonalra.
-
-
bounty123
őstag
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
többféle véleményt hallottam: ha a melóhelyemen gyári Qi töltőn tartom a telefont, és egész nap tölt, amikor nem beszélek, akkor az jót / rosszat / semlegeset tesz a telefonnak?
-
szilvaspet
tag
válasz Exelsior #26450 üzenetére
Szia!
Én tudnám ajánlani a Speck Presidio Pro tokot link, nemrég ilyet rendeltem S10-re. Szépen passzol a keretre és a kijelzőív fölé ér, elvileg jól is védi, gombok is jól kezelhetők.
Itthon ezek már nem rendelhetők a mi "régebbi" készülékeinkre, de találtam eBay-en angol forrást, jó áron. ( Kb 4.500 Ft)
8 nap alatt ideért. link
YouTube-on találsz róla bemutatót.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
Hétvégén tértem vissza 2 év után egy S10+-al. S8+ volt régen. Kettő között két Xiaomi volt de sajnos egyik sem hozta azt az elvárt minőséget amit kellett volna. Cserébe viszont olcsók voltak. Viszont most az S10 nagyon bejön nem bántam meg. Még szoknom kell. De jóban leszünk.
Ami eddig is hiányzott az IP védelem és a 1000+ NIT fényerő a Xiaomi mobiloknál mindig is hiányoltam hogy hiába AMOLED napsütésben alig láttam. Itt ilyen gond nincs. Nyilván az újak már fejlődtek de árban meg elhúztak akkor inkább már veszek Samut.
Szerencsére sikerült baráti áron hozzájutnom 1 hónapos készülékhez 160K-ért.Tudtok esetleg olyan Tok-ot ajánlani ami a felső és alsó keretnél kevésbé szedi össze a port és a koszt vagy ha össze is szedi nem karcolja szét a kereteket. Esetleg valami puha a belseje vagy valami. Sajnos az előző mobilom felső része szét volt karcolódva pedig próbáltam állandóan takarítani.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #26446 üzenetére
1080P mellé nem akartam pedig jó áron mentek anno.
Ha Limited X-re lecsapnék az max egy Gears kiadás lenne mert az valami beteg jól néz ki de azt max akkor ha végül PS5-re szavazok.
Amúgy mennyire vízálló a telo ha már papíron az? Tudom ez relatív de tuti voltak már tapasztalatok. Ma konkrétan halálba áztam mert nem volt opció az autó így maradt a motor... telot meg reflexből zacskó + gumizva tettem be a táskába így az csont száraz maradt, P20 nem volt IP védett anno.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #26444 üzenetére
Hmm filozok rajta vagy LED Cover vagy Friends Coverből egy Captain America-s kintről lesz rá még ha nem is véd annyira egyik sem mint az ultra hybrid.
Csak a tokok 10-15 ezrek egy Cyber Punk meg 19. Há na.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
akooos
veterán
-
Micsurin
nagyúr
válasz akooos #26442 üzenetére
Ez nagyon felcsesz amúgy +-ra és e-re minden tok akciós Spigenek, gyári Friends Coverek simára meg a nagy ló...
1-2 ezerért szerintem a tipikus behúzós cucc még ha nem is lesz használva ezek a gyárit tokok 2-3 év után elkezdenek eltűnni én pl szeretem őket begyűjteni, sose lehet tudni milyen agymenésem lesz éppen alapon.
Led cover mennyire merít?
Qi gondolom offos benne ugye?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Konzolvilág eltolta az árazást szerintem vagy weblap hiba de ennyiért 10e-re érdemes behúzni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
Kérdés: az eszköz nevét megváltoztattam 2x is.
Laptopra/kocsira dugva viszont mind a laptop mind a kocsi először a régi névvel látja a telefont.
Aztán a kocsi is egy idő után átvált a jó névre, illetve a laptop is intézőben jó névvel hozza a telefont. Mi lehet a gond? Értelem szerint mindig ugyan abba az usb-be van bedugva mind laptopon, mind kocsiba. Faszán működik minden csak engem rohadtul zavar. A két névváltoztatás között volt egy gyári helyzetbe visszaállítás, valamint frissítés is. Szóval ezért érdekelne a dolog igazán, hogy ez így miért van.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
idkasfdaf
friss újonc
A sima S10 modellhez milyen kijelzővédő üveget érdemes felrakni, ami teljesen véd, nem buborékos és passzol is mondjuk valami nem túl vastag hátlappal? Mert ugye hajlított a kijelző széle és nem volt még ilyen telefonom. (Sry ha már feltették ezt a kérdést pár ezer hsz-al ezelőtt, nem volt kedvem végigböngésznixd)
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
s ott hol? mert lehet hogy én vagyok láma - ezek szerint biztos - de nem találtam sehol...
bigsee: az általam említett progi is tudja amit írtál, s azzal maximálisan elégedett is vagyok
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
Sziasztok!
Hülye kérdés lehet, de ugye a led me know app-hoz kell az aod. Amit be lehet úgy is állítani, hogy a sima aod óráját ne mutassa. Ugyanakkor az ujjlenyomatos feloldáshoz az ujjlenyomat akkor is ott marad.
Ezzel kapcsolatosan a kérdésem: hogyan lehet eltüntetni az AOD-ról az ujjlenyomat leolvasót?
Vagy ki milyen led értesítőt használ, ami nem az Edge Lighting+ s nem csak akkor értesít mikor valami van, hanem beállítható az is hogy meddig tegye? Legnagyobb hülyeségnek tartom hogy ha esemény van akkor 2-3 max 5 másodpercig jelzi a Nicelock-os edge lighting + is, aztán amikor nem látod, lövésed sincs mi van.HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
ShadowLac
addikt
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
Gondoltam ha vasárnap van akkor hétfőn kellene ébresszen . Ráböktem a hétfőre.!!! Ok ne jelöljék be napot.
A segedalkalmazasokba mit csináljak? Ott van a Google segéd alkalmazás, de nincs benne kikapcsolás opció?Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
Hello. Már kérdeztem de nem jött megoldás.
Kijelző jobb alján felfelé húzáskor felugró Google szarság kikapcsolására van valami lehetőség?
Másik.: Ébresztő beállít. Ok ébreszt. Felfelé húzasal leállítom. De miért nem törli az ébresztést? Köv hét ua napon ébresztene !! ???????Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
lafaty80
addikt
válasz csorbajeno #26409 üzenetére
Igen, de ezeknél is gyártói fullos specifikációkban tudsz 100%-ig biztos lenni. De ha esetleg TV alapból nem tudja, alternatívák [forrás] :
- 4K Miracast Dongle - Amazon
- Microsoft Wireless Display Adapter - Microsoft Store
- 1080P Miracast Airplay Dongle - eBayCuccaim: https://kit.co/lafaty
-
DaDa
senior tag
válasz csorbajeno #26409 üzenetére
Nekem. 46 ezres Navon okos TV-m is veszi a dex-et. Én is csak néztem. 😀
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
laci1892
őstag
Esetleg valaki?
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #26398 üzenetére
Köszi! De Azért a saccolás ellenére valamelyest lehetne hasonló a kettő legalább az alkalmazások egymáshoz viszonyított fogyasztási arányaiban, de köszönő viszonyban sincsenek egymással.
-
laci1892
őstag
Srácok egy kérdéssel fordulnék hozzátok.
A xiaomi mi stick-be, beépített Chromecast funkció elég lehet a dex kivetítéséhez egy tv-re?
Vagy a Chromecast, vagy direkt miracastra lenne szükségem erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Temu
- Lightyear - befektetési app
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest