- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
John1994
csendes tag
válasz csorbajeno #35695 üzenetére
Dualsimes van. Érzékeli a kártyát, be is tudom állítani adatkártyának. De bármit állítok, nincs mobilnet.
-
hcs57
addikt
válasz csorbajeno #35631 üzenetére
A wifi jelszavakat pl. mind tudjátok?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
pietrrr
aktív tag
válasz csorbajeno #35614 üzenetére
Kijelző- és akksicsere kijön a kuponból vagy meghaladja a százezret?
-
Marcsello31
őstag
válasz csorbajeno #35605 üzenetére
Szia! Köszönöm az infót! Megnézem, fèlek hogy komolyabb
Gondja lehet. Az fura, hogy ha pcvel kötöm össze,
Ott telepítő módban ismeri fel a pc a telefont..de
Ilyenkor is sötét a kijelző.
Az akku 65%on volt utoljára. Gondolom kigyulladni nem fog.
Nem melegszik. Azt láttam.a neten hogy ez egy emergency
Helyzet. Lehet hogy ha újra telepitenèm ebben a módban
Újra bekapcsol rendesen. De akkor odavèsz kb 3èvnyi kèp tartalom, azt nem
Szeretném. Lètezik erre a telóra hivatalos telepitő program amúgy?!
Jövő hèten beviszem szervizbe ha semmi nem jön össze.
Utólag is előre is köszi mindent.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz csorbajeno #35581 üzenetére
Biztonsági mentéseknél szokta ezt az üzenetet kiírni, hogy nem teljes, mert nem voltak meg az általad említett feltétek. Play-ből én is manuálisan frissítek.
-
CP111
tag
Nettó b@romság amit írsz!
*** Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! *** Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz! *** A "covid" oltás és az elektromos autó olyan, mint az orosz rulett! Sosem tudod mikor döglesz meg tőle! ***
-
tibbike01
őstag
Dehogy frissül magától. Kb 2 éve volt olyan, hogy frissültek maguktól az appok a play aruhazon keresztül. Bármilyen beállítással, töltőn hagyva...stb nem frissülnek maguktól. Sőt nekem olyan is van, hogy rábökök a frissítések keresése gomba és nem hoz semmit, majd újra rábökök és kidob 2-3 frissítésre váró alkalmazást...mindezt egy 2 hetes Galaxy S24-en csinálnom.
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #35559 üzenetére
Minden hívásnál ez van sajnos. Mármint nem mindig, de gyakran. Szóval nem csak VoIP, de GSM (ha van még olyan) hívásnál is.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bwoay
nagyúr
válasz csorbajeno #35500 üzenetére
oh, köszi! nekem mondjuk eleve nem opció a gyári Samsung, mert nálam nem igazán működik vele az RCS (Note 9). és egyébként meg én is szívesen küldök így üzenetet, mert az összes többi platformon az emberek zöme kényszeresen chatelni kezd, és minden egyes mondatot külön üzenetben küld el...
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
FireFox1996
őstag
válasz csorbajeno #35500 üzenetére
Amióta olyan népszerűek az chatelő progik, ki használ még sms-eket?!
Félévente talán 1 max 2 db sms-t küldök asszonynak.
Parkolás fiztése miatt több sms-t küldök, mint asszonynak, abban meg csak kocsi rendszámot kell beleírni.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
pietrrr
aktív tag
válasz csorbajeno #35417 üzenetére
Ez elképzelhető, mert kijelző-bekapcsoláskor csinálja.
Viszont workaround-ként most működni látszik az AoD folyamatos bekapcsolása. (Ezzel kellett volna kezdenem....)
Egyébként egy kijelző- és akksicsere mennyibe fájna nagyjából, azt tudjátok?
Nem szívesen cserélném le, mert amúgy tök elégedetten használom, pláne, hogy viszonylag újabb Samsungok közt nem találtam olyat, amiben van jack kimenet és tudja a vezetéknélküli töltést -
veterán
válasz csorbajeno #35359 üzenetére
Nekem nagyon sok fényképem van rajta. Amúgy nem használom ki, de jó tudni, hogy nem fogy el. Egyhamar. Egyfajta biztonság.
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #35296 üzenetére
Az a Bixby, de tudott az S9 Google Assistant szolgáltatást is?!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #35294 üzenetére
Nem tudom, én csak beírtam a Google-ba, hogy "S10 poor voice quality" vagy valami hasonlót, aztán ott mondta a srác, hogy a Bixby is csinálhatja, meg aki használja a Google Assistant-ot, érdemes lehet azt is kikapcsolni.
Kilőttem mindkettőt, talán nyerek némi akkuidőt, de az jobban foglalkoztatott, hogy a prémium telefonomat ne úgy hallják a vonal másik végén, mintha túsz lennék, és csak suttogv beszélhetek.Nem használom, nem is tudtam, hogy az S10-en már van asszisztens. S9-en volt ilyen?! Annak nagyon jó volt a hangja, valamint a zajszűrése is.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
válasz csorbajeno #35292 üzenetére
Úgy tűnik, meglett a hiba! Google Assistant be volt kapcsolva, ezt is kilőttem, beszéltem azóta több emberrel, azt mondták jó a hang. Előtte nagyon halk voltam.
-
csaba1203
addikt
válasz csorbajeno #35287 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz csorbajeno #35252 üzenetére
Azt tudjuk már, hogy a knox számláló mennyin áll. Lehet, hogy rootolva is volt a készülék.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz csorbajeno #35252 üzenetére
ez is igaz......igen
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
osztszoroz
aktív tag
válasz csorbajeno #35250 üzenetére
miért tuti ? bármelyikre feldobhatsz odinnal XEH-t...max nem lesz benne szolgáltatói bloatware, meg boot screen...
[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
TODI1111
veterán
válasz csorbajeno #35245 üzenetére
Külföldről behozott (zug GSM bolti) átszoftverezett? Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz csak egy ötlet volt.
-
válasz csorbajeno #35230 üzenetére
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
meszipeti
aktív tag
-
grafnet
veterán
válasz csorbajeno #35162 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!Köszönöm, a Game Lancher beállításaiban van olyan, hogy a játékok ikonja csak ott legyen látható.
Átállítva: mindenhol, így már elkerült (több is).[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
MrBazsi
senior tag
válasz csorbajeno #34989 üzenetére
én nem vettem észre negatívumot az utolsó frissítés óta.
-
csaba1203
addikt
válasz csorbajeno #34989 üzenetére
-
MrBazsi
senior tag
válasz csorbajeno #34949 üzenetére
és az s21 még jóünak számít, az s22 ahhoz képest sokkal rosszabb.
-
nkmedve
őstag
válasz csorbajeno #34951 üzenetére
Az imént hasonlítottam össze az S10e-t az S22-vel. Amit észrevettem:
- az S10e-nél valamivel jobbak a mélyek, mintha az egész hang kicsit a mélyek irányába lenne EQ-zva.
- az S22-nél valamivel jobbak a magasak, kicsit erőteljesebb a közép. Összességében talán kicsit kiegyensúlyozottabb, bár lehetne minimálisan több mély.
- magas hangerőn az s22 tisztábban szól, az S10e már kezd recsegni egy kicsit (gondolom a túltolt mélyek miatt, de az is lehet, hogy a 3.5 éves hangkeltők nem bírják már annyira a strapát).
- A max. hangerő többnyire megegyezik, én nem hallottam lényeges különbséget.Mindenképp más a két telefon hangszíne, de egyértelműen jobbnak nem mondanám egyiket sem. Szerintem az évek során volt a Samsung-nál egy lassú paradigmaváltás, úgy hangilag mint képileg elindultak kicsit a természetesség irányába. Ahogy az S22 kamerájából kijövő képek már nem olyan túldolgozottak, mint az S10e esetén, úgy a hangrendszernél is kicsit mintha kiegyensúlyozottabb beállításokat használnak, nincs annyira a "mélyekre" hangolva. Ezek a változások egyeseknek érződhetnek visszalépésnek (ahogy pl. az S10 kijelzője is sokaknak gyengébbnek tűnt a korábbi modellekhez képest, mert nem volt annyira túlszaturált, még Élénk módban sem) de nekem kifejezetten szimpatikus az irány.
Amúgy az én fülemnek mindkét telefon kifejezetten gyatrán szól, menyasszonyom régi, olcsó Pixel 3A-ja mindkettőnél jobb szerintem.
A teszt konklúziója nálam, hogy ahogy a múltban nem tettem, úgy a jövőben sem fogok ilyen módon telefonról zenét hallgatni, bármilyen olcsó füles fényévekkel jobb élményt ad ennél és a környezetet sem szennyezi akkusztikusan.
[ Szerkesztve ]
-
energomatt
senior tag
válasz csorbajeno #34949 üzenetére
Az, hogy két különböző erősítő + két különböző DAC máshogy szól az teljesen természetes.
-
bwoay
nagyúr
válasz csorbajeno #34943 üzenetére
igaz és jogos!
-
bwoay
nagyúr
válasz csorbajeno #34939 üzenetére
hát azért a hátlap anyaghasználatát illetően a Samsung húzott egy merészet, amikor az S6-S7-S8-S9-S10 (és ezek változatai) után fogta magát és átállt a műanyagra, ami korábban az alsóbb kategóriára volt jellemző. praktikum szemponjából talán védhető lépés, de hogy ettől az adott készülék "prémium érzete" fokozódna, azt kétlem. mindezt úgy, hogy az S10-nél volt kerámia opció is. utána meg: glasstic tudom, hogy ez csak egy jellemző, de megértem, ha vannak, akik ezt nehezen emésztették meg.
-
herrká
senior tag
válasz csorbajeno #34924 üzenetére
Már rég megvan az utód: S22. Ez a 10-es meg most került elő a fiókból és merült fel a kérdés, hogy ezt miért nem adtuk el eddig??? :-)
-
herrká
senior tag
válasz csorbajeno #34921 üzenetére
Köszönöm a segítséget, Theodorci-nak is!
-
illjo
senior tag
válasz csorbajeno #34783 üzenetére
Sikerült most csak képernyő feloldással, app futtatás nélkül az érintéses fizetés. Én sem az engedélyek hiányára gyanakszom, inkább az app akku optimalizálással futtatásának elhagyására.
Köszönöm minkettőtöknek a törődést!https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
illjo
senior tag
válasz csorbajeno #34780 üzenetére
Igen, ott a pipa. Persze, nincs limit beállítva.
Majd nemsokára vásárolok vele, kiderül, hogy az új engedélyek, amiket megadtam,befolyásolják-e.https://logout.hu/tema/google_szolgaltatas_gms_huawei_telefonokra/friss.html
-
zsolesz967
aktív tag
válasz csorbajeno #34743 üzenetére
Remélem nem kijelzőcsere,mert az már anyagilag nem érné meg.Ha jól tudom 80 k egy cere.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
novoszath
senior tag
válasz csorbajeno #34684 üzenetére
lehet azert nem mukodik mert ezen mar droid 13 fut
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
válasz csorbajeno #34640 üzenetére
Azért érdekes, mert van még a családban egy s6 edge is, az meg működik gond nélkül, igaz kb csak 1.5-2 óra sot-ja van.
-
Kleroo
veterán
válasz csorbajeno #34556 üzenetére
Vinyót is tud. Funból dugtam már rá a 4terás külsőm. Rezzenéstelenül száguldott vele.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
zgospel
őstag
válasz csorbajeno #34556 üzenetére
Mi az a DeX? Mivel ez az első kérdés ezért még nem valószínű, hogy lett volna így használva.
https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
Kroni1
veterán
válasz csorbajeno #34524 üzenetére
S9-et én nem mertem beleírni. Nálunk T flottás hálózatban azt csinálták hogy néha nem lehetett felvenni őket, csak csörgött, és kb 10-20mp után épült fel a kapcsolat, ha azt megvárta a hívó. A céges S9ek 75%-a szenvedett ettől. Vittük őket antenna és alaplapcserére de semmi. S8 és S10 esetén nem volt ilyen bajunk..
-
Ricardo
titán
válasz csorbajeno #34509 üzenetére
Köszönöm
-
Ricardo
titán
válasz csorbajeno #34506 üzenetére
És ha jól emlékszem az OEM feloldást be kell előtte kapcsolni
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #34422 üzenetére
Azóta a TDK-ra készülök és a szakdogám írom nameg letelt a gyakorlati idővel együtt a próbaidő is.
Szóval voltak történések.
D-Phrag mi párommal nagyon sokat motorozunk (idén cirka 17k km) munkába és egyetemre is nov - feb időszakot leszámítva így járok szóval eleve a mérete lett az S10 veszte nálam. Túl nagy volt most, hogy meló miatt extra sokat megyek nagyon zavaró volt, hogy mind a kabát belsőzsebében mint a farmerben feszül.
Amire nem elég a 12 mini arra ott az 10,2-es Ipad a hátizsákban.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ledgeri
nagyúr
válasz csorbajeno #34334 üzenetére
Köszi Köszi!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
janosibaja
őstag
válasz csorbajeno #34320 üzenetére
Köszi, ez lesz. Csak attól félek, hogy ha be van neki állítva az alkalmazások mentése Google-re, akkor ne adj isten hiába telepítgetem neki vissza egyesével az appokat, nem tölti-e vissza a Google a Gmail, miegyéb beállításait is.
-
janosibaja
őstag
válasz csorbajeno #34318 üzenetére
És másodikban? Én csinálom neki.
-
MrBazsi
senior tag
válasz csorbajeno #34264 üzenetére
Telefonnal nem lehet formázni seha ntfs a pen, pont ez volt a baj. Exfatot meg a tv nem szereti, igy ntfs kell mindenképp.
Icemad: vezeték nélkül, smart view -
Mr. Morgo
junior tag
válasz csorbajeno #34240 üzenetére
4 fajta gyári töltőfej+gyári kábellel is néha normál töltéssel rendben van, néha nem. Gyorstöltéssel mindig okés.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
zsolesz967
aktív tag
-
zsolesz967
aktív tag
válasz csorbajeno #34184 üzenetére
Itt vettem már Svájcban,így gondolom az itteni régiókód szerint frissül.Még a májusi biztonsági csomag van rajta.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz csorbajeno #34181 üzenetére
Jah nekem nincs mókolva,ha arra érted.
-
Kroni1
veterán
válasz csorbajeno #34159 üzenetére
Érdekes megközelítés, hogy a te felelősséged. Ha felrakható a program és minden tőled tehetőt megtettél a jelszavaid védelméért akkor szerintem nem feltétlenül kéne, hogy a felhasználó felelőssége legyen. Ahogy Ricardo is írta, minden feltörhető, ergo nem igazán hiszem, hogy ezek a patch-ek jelentenék a különbséget biztonságos és veszélyes telefon közt, én úgy érzem ez inkább csak lelkiismeretünk megnyugtatására alkalmasak.
Nade hogy ne offoljam tovább az S10 topikot.. Az S10 fotóim a telefonon nézve gyönyörűek, de S8 után azt veszem észre, ha pl. PC monitorán vagy tévén nézem a képeket, hogy bizony túl sok részlet elveszik, és igencsak túlszaturáltak a képek a főkamerával is. Másnak nem tűnt fel ilyesmi? Imádom a széleslátószögűt, ott nyilván mégtöbb a kompromisszum, de az kárpótol a hangulatos fotókkal, szerintem jópofa nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
szukjozsef
csendes tag
válasz csorbajeno #34066 üzenetére
Persze, de agressziven csak elő jön az értesítés kb 2-3 óránként.
-
moleculez
veterán
válasz csorbajeno #33976 üzenetére
Sajnos ő nem az a fajta user aki odafigyel ilyenekre. Igazából usb debuggingot sem tudom bekapcsolni, az meg kell minden külső beavatkozáshoz. (emlékeim szerint)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
válasz csorbajeno #33973 üzenetére
Persze. Pont ezért van benne ez a fajta védelem.
-
moleculez
veterán
válasz csorbajeno #33971 üzenetére
Feltöltöttem (nálam van), tartja a töltést szépen .
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #33971 üzenetére
Az nem oldja meg.
-
laccczka
tag
válasz csorbajeno #33900 üzenetére
Köszi az infókat.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz csorbajeno #33865 üzenetére
Az is lehet. Közben frissültek alkalmazások újra és abbamaradt a melegedés, merülés.
Minden ellenállás hasztalan.
-
FireFox1996
őstag
válasz csorbajeno #33832 üzenetére
Végig 2G-n voltam, és nálam semmi gond nem volt. Egy barátom, végig volt mellettem, neki akadozott az LTE.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #33820 üzenetére
Nem zöld pöttyel, csak az ikonjával. Azt írta a kolléga, hogy korábban volt neki, most nincs. Zöld sosem volt a GPS-re, így gondolom ő is erre gondolt.
Szerk.: Ja, lehet, hogy nem írta erre, hogy volt, lehet, hogy keverem.[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
válasz csorbajeno #33770 üzenetére
Igen ő lett!
Köszönöm! -
emre33
addikt
válasz csorbajeno #33752 üzenetére
Nekem is S10+ van, nekem is 3 éves.
Én is az okotogonnál lévő szervízben akartam aksit cseréltetni.
Jelenleg nincs nekik aksi és nem is rendelhető. Készlethiány van
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
mihail38
aktív tag
-
Yogibear974
senior tag
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #33720 üzenetére
Ilyen az, csak a színe más. A kolléga szerintem sötét módban használja, vagy csak témázva van a Windows felülete.
-
Oldman2
nagyúr
válasz csorbajeno #33718 üzenetére
A képen a Frija UI-ja látható.
-
Oldman2
nagyúr
válasz csorbajeno #33716 üzenetére
Miből vontad le e következtetést?
Nem említettem sehol a SamFirm oldalt...
[ Szerkesztve ]
-
pitman
őstag
válasz csorbajeno #33689 üzenetére
Épp az a problémám, hogy az alkalmazások között nincs ott, nem tudom törölni, sem letiltani, sem kényszerleállítani mert nincs a listában. A Play viszont frissíteni akarja és a Play listájában telepítettként jelöl egy néhány kilobájtos valamit Google Duo néven. Annak már utánanéztem, hogy mire való, nekem nincsen rá szükségem, ezért szeretném ha eltűnne a frissítések közül is.
-
Oldman2
nagyúr
válasz csorbajeno #33640 üzenetére
Ezt írtam én is...
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #33619 üzenetére
Igen. Ahogy a kolléga is írja, a fejlesztőn múlik ez esetben.
A Spotify esetén szinte biztosan így van. Annak eleve pont az a lényege, hogy bárhol belépsz, használhatod a fiókoddal. Mivel pc-n is, ezért nyilván Apple-ön is. Mint akár az HBO GO stb. De mondjuk egyéb alkalmazásoknál már nem biztos, hogy minden menni fog a másik rendszeren is (mármint eleve az alkalmazáson belüli vásárlások esetén).[ Szerkesztve ]
-
válasz csorbajeno #33615 üzenetére
Programon belüli vásárlás az más téma, ott a fejlesztőn múlik, hogy engedi e ezt. Amit közvetlenül a play áruházban veszel, azt nem tudod ios-re átvinni sehogy. Mondjuk már egy ideje nem veszek semmit, totál ráfizetés. Egy rakat program nem kapott frissítést, így pl android 10 fölött el sem indul. Most azt csinálom, hogy van playpass előfizetésem, egy évre 30 euró, és azt használom, ami abban van.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #33615 üzenetére
Szerintem a play vásárlások kizárólag a Google fiókhoz kapcsolódnak, illetve a play áruházhoz.
Akkor lehetne átvinni megvásárolt tartalmat iPhone-ra, ha az alkalmazáson belüli bejelentkezéshez kapcsolódna alkalmazáson belüli vásárlás. -
addikt
válasz csorbajeno #33609 üzenetére
"Samsung egyetlen alternatívája az Apple"
Na ezt én is így gondolom, a többi androidok annyira nem jönnek már be.
-
Oldman2
nagyúr
válasz csorbajeno #33609 üzenetére
Én már 3x nekifutottam, de (vélhetően a „régi” hw-eknek, SE, 6S, SE 2020) eddig mindannyiszor visszatértem.
-
KunEmber
senior tag
válasz csorbajeno #33607 üzenetére
Én azt vettem észre, így 6 év Androidozás után, hogy meglepően nyílt a rendszer. (Pl. van rá jól működő Gboard) De ez az első Almás cuccom, beszéljünk majd róla fél év múlva!
[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
KunEmber
senior tag
-
Ricardo
titán
válasz csorbajeno #33545 üzenetére
Nem hiszem, hogy a régebbi telefonokra is egységesítene a gyártó. Bár nem lenne rossz.
-
KrAt
veterán
válasz csorbajeno #33520 üzenetére
Énis így vagyok.
-
novinyul
veterán
válasz csorbajeno #33481 üzenetére
Az is van, de kis törpe valami a QX100 mellett Igaz a QX100(RX100) csak 5*zomm tud, persze kárpótol a képek minősége.
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
*Mukeey*
addikt
válasz csorbajeno #33402 üzenetére
Kicsit gugliztam, hát, elég húzòs árakat találtam. 70k az alja kb., hivatalos Samsung 107k. Lehet nem is ér már ennyit😒
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*Mukeey*
addikt
válasz csorbajeno #33398 üzenetére
Hova érdemes vinni? Sufni gsm gondolom kilőve, inkább Samsung szerviz.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
janaman01
addikt
válasz csorbajeno #33397 üzenetére
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
chubby2o6
senior tag
válasz csorbajeno #33280 üzenetére
OTA akkor nincs, ha nyitott a bootloader. Rootoláshoz nyitni kell, ugrik a Knox, de ha eltávolítod a rootot és zárod a bootloadert, megint lesz OTA, de a Knox ugyanúgy 1-en lesz.
Ezt nem neked, de szóba került: a fejlesztői beállításokban az OEM Unlock csak engedélyezi a bootloader nyitását, de tényleg nyitni kell ahhoz, hogy ugorjon a Knox. Véletlenül nem lehet nyitni, kikapcsolás után gombkombináció, rákérdezés után engedélyezés, szóval nem egy "jaj, véletlenül megnyomtam valamit, és ugrott a Knoxom" történet. Ergo nem befolyásol semmit, ha a fejlesztőiben aktív.
[ Szerkesztve ]
-
Oldman2
nagyúr
válasz csorbajeno #33241 üzenetére
S10e készülék, Knox átbillenve (tulaj meglepve vette észre most ), root nincs.
Most tette fel rá Odinnal az utolsó Android 11-es fw-t, OTA-n szó nélkül lejött rá az Android 12 frissítés.
-
tibbike01
őstag
válasz csorbajeno #33254 üzenetére
Nekem mióta megvan a telóm be van kapcsolva az OEM feloldás, annó mindenki azt mondta hogy legyen bekapcsolva, mert kikapcsolt állapotban okozhat furcsaságokat...
-
hcs57
addikt
válasz csorbajeno #33249 üzenetére
A fejlesztői menü aktiválása piszkálja a Knoxot?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
stefi68
addikt
válasz csorbajeno #33241 üzenetére
Ez biztos?
Mert én úgy emlékszem, csak ROOT esetén nem lesz OTA Update.
Gyorsban rákeresve, több XDA topikban is azt írják, Knox ugrás esetén ha gyári módosítatlan FW van fent, nincs gond az OTA frissítéssel.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
janaman01
addikt
válasz csorbajeno #33025 üzenetére
Köszönöm! Még várok konkrét tapasztalatokra , igen elvileg meg kell maradnia , de fene tudja mit mókolnak el mindig a főverziókkal
Másik kérdésem..jut eszembe...a galériában való videóinditása a 12 ben is maradt uhyanúgy elcseszetten , hogy külön videólejátszóban kell megnyitni?
[ Szerkesztve ]
-
janaman01
addikt
válasz csorbajeno #33023 üzenetére
Esetleg aki átállt izraeli régióra még a 11 en, és frissitette 12 re . A telefonbeszélgetés rögzítése opció az megmaradt?
-
stefi68
addikt
válasz csorbajeno #32876 üzenetére
Jah, közben eszembe is jutott...
#32877rothfb
Zenénél ha mindkettő szól, lehet nem veszi úgy észre mint mikor csak az alsó működik.
Híváskor kihangosítva mindkettő szól? Nem tudom....
Mindenesetre a hangszóróteszt biztos kihozza mert majd eldobtam úgy üvölt.[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #32837 üzenetére
Ja, nem a kettőspont hiányzik. A telefonon másképp láttam.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #32835 üzenetére
https://www.urbanarmorgear.com/collections/galaxy-s10-plus
(Benne maradt egy felesleges http://)
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz csorbajeno #32824 üzenetére
Ez jó ötletnek tűnt, de nem sikerült úgy hasítanom sajnos
Egy tűzőkapocs került a kezembe, meghajlítottam és egy körömnyi szart szedtem ki belőle Most tölt, USB-ről is teljesen normális sebességgel...
Javaslom mindenkinek, hogy óvatosan pucolja ki a töltőnyílást, mert ez botrány mennyi cucc került bele.
Köszi a tippeket srácok, úgy látszik marad még egy kis ideig a telefon
-
palee69
senior tag
válasz csorbajeno #32824 üzenetére
-
palee69
senior tag
válasz csorbajeno #32645 üzenetére
Odinnal raktam fel és elsőre nekem is a szaniszlokar által megosztott XEF/XEH/XEH/TMH sikerült.
Majd ráraktam mégegyszer XEH-et és így lett XEH/XEH/XEH/TMH. -
palee69
senior tag
válasz csorbajeno #32645 üzenetére
Nem tudom
Azt mondjátok,hogy 11 után már nem lehet átállni akkor biztos 11 előtt csináltam.
lafaty80
Teljes törléssel csináltam.[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
válasz csorbajeno #32647 üzenetére
Köszönöm az infót. Akkor ha jól értem, akkor XEF, azaz független franciát rakott rá a Samsung Szerviz?
Hogy tudok XEH, független magyart csinálni belőle?
Lesz valami hátrányom, ha ez marad fent?Minden ellenállás hasztalan.
-
szami777
addikt
válasz csorbajeno #32592 üzenetére
Köszönöm, fel is vettem velük a kapcsolatot.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
veterán
válasz csorbajeno #32545 üzenetére
Pont ezt néztem én is, hogy nem értem, hogy mit vár. Ez egy viszonylag erős soc, nem fogja termelni az áramot. Mondjuk a 23 perces képernyő idő az nem valami sok, ez tény. Viszont az akksi sem egy 5-6000 mAh-s. Szóval ez még elmegy és később be fog az állni, javulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- További aktív témák...