Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz
TTomax #25749 üzenetére
Micsoda? Ő vett egy kijelzővédő fóliát és annak a gyártója és árusítója vállalja a garanciát a termékére úgy, hogy ha tőlük vásárolsz és használod a terméküket, ennek ellenére mégis betörik a kijelződ, akkor ők javítják. A kijelzőcsere törés esetén a gyártói garanciába sem fér bele, ennek ellenére nem mondom, hogy nem a gyári szerviz csinálja meg, de nem az én költségem lesz a javítás. Így azért megéri szerintem
-
mihione
őstag
válasz
TTomax #23800 üzenetére
Nekem mar vagy 4x esett le zseb magassagbol betonra,murvara,jarolapra.Szerencsere mindig megusztam a kijelzo torest,viszont en a vodaban vettem ra cellara tokot ami a hajlitott szelnel is picit magasitott,es gumis boritas alatt van egy merevebb muanyag vaz.Neztem slim tokokat d
e nem merem bevallalni :DJa es folia nincs rajta gyari sem
-
szendy69
tag
válasz
TTomax #23810 üzenetére
Én azért választottam ezt a tokot, mert a kialakítása miatt nem igényel fóliát! A képek között van egy amin jól látható alul és felül egy magasított perem, illetve van róla pár videó a Youtube-on, ahogy dobálják bizonyos magasságból és semmi baja nem esik!
Engem meggyőzött!
link -
mihail38
aktív tag
válasz
TTomax #23797 üzenetére
Szerintem csak annyira törékeny mint bármelyik telefon, nem egyedi az S10 széria a törékenysége mert ez így nem igaz, ha valaki tud vigyázni a telefonra akkor még fólia nélkűl is karc mentes tud maradni a kijezőüveg, az hogy valaki elejt egy telefont és a kijelzőüveg bereped, eltörik... ez minden telefonra igaz, ha úgy esik le....
Mindenki a szokásaihoz mérten vigyáz a telefonjára és egyéb tulajdonára.
Nekem személy szerint több mint 1 év után is makulátlan a telefonom S10 plusz minden téren. -
thamasz
senior tag
válasz
TTomax #22228 üzenetére
Nálam szerintem nem jól működik, teljesen álló képről is csinál pár másodperces videókat (de minek), és álló képből pedig egy normál egy feketefehér és egy 1:1 arányú, de ugyanaz a kamera felvétele mind, nem használja a különböző látószögeket. Ez így egy tök felesleges fejlesztés, nem is érdekel, csak gondoltam kipróbálom mint újdonságot.
-
OPiiPO
veterán
válasz
TTomax #22228 üzenetére
40-ert cseréltek itt pár hete S9+ kijelzőt, kérdezz rá, hátha.
-
jeni
félisten
válasz
TTomax #22241 üzenetére
igazán nem ezzel van a gond,hanem lehetnek rejtett hibák,és ez az ami akár megemelheti a javítási költséget.
én már beleestem ebbe:
Xiaomi Redmi 4x
A gyerek összetörte a kijelzőt és máshol cseréltettem ki (notebookszerviz),persze mindenestül 18900Ft volt ha már teljesen felújitattom (LCD előlap,hátlap,aksi,usb panel,sím tálca). aztán kiderült,hogy a főpanelje modem hibás is egyben,magyarán belenyúltattam más szervizben és ezért a gari ugrott. nem szólt arról,hogy térerő hibás is egyben,felesleges volt megjavíttatnom ott. csak kidobott pénz lett.
ha a Gubacsi útra viszem a márkaszervizébe lehet,hogy a többi kopott burkolat rajta maradt volna és csak a LCD-t cserélik ki ,de akkor a térerő hibás főpanelt leadhattam volna arra a hibára is és így kaptam volna cserébe egy zsír újat,vagy csere utalványt.
sajnos megszívtam a dolgot. garis telót máshol javítottam ki. garancia NUKU. -
gusthy
veterán
-
gusthy
veterán
-
-
Teal'C
veterán
válasz
TTomax #10086 üzenetére
A Dome Glasst úgy reklámozták hogy ez az egyetlen üveg amivel használható és működik az ujlenyomat olvasó, az Experiens Store is ezt árulja hivatalos üvegként.
Usländer: Ha mégis kell rá valami védelem akkor a Spigen fóliát ajánlom semmit nem ront az ujlenyomat olvasón. -
Usländer
kezdő
válasz
TTomax #10084 üzenetére
Raktam a kijelzőre egy Whitestone Dome Glass nevű kijelzővédő üveget, ami plusz egy réteget jelent a leolvasónak és persze ott van még egy akadálynak ragasztó is. Ha valaki azt kérte volna, hogy mondjak negatívat a mobilról, akkor az ujjlenyomat szkenner lett volna az. Ma eltávolítottam ezt az üveget és az érzékelő hatásfoka megsokszorozódott. Most már hozza egy 2019-es csúcskészülék szintjét. Így már érthető?
-
dkovizoli
addikt
Igen, kb ilyeneket hoz nálam is két nap alatt. Ha egy nap alatt lemerítem néha, akkor pedig kicsit több a sot. Az írisz szkennert én is sajnálom, hogy nincs, de viszont a képernyőben van az ujjlenyomatolvasó. Bár nekem a 8+-nál sem gond, hogy hátul van. Néha ezen is tapicskolom a kamerákat, mire kapcsolok, hogy a képernyőt kellene. Ami egész klassz, amíg nem teszel rá tempered glasst. Mert nálam érezhetően romlott, amióta ráraktam. Viszont az arcfelismerés gyors, csak sötétben nem az igazi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest