Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Fóliából melyiket vagy milyet ajánlotok?
jelenleg a gyári van rajta. Elejére és a hátuljára is kellene. -
proly01
őstag
válasz
FireFox1996
üzenetére
-
proly01
őstag
Abban tudtok segíteni hogy nem tudom a volt telefonomról S9 atteni a hangokat S10 re. Miért? Valamiért nem jeleniti meg a sajat csengohangomat a listában.
-
kispal87
senior tag
válasz
migabi24
üzenetére
Most semmi nem történik csak beírtam, hogy nem egyedi eset.
Nekem jelenleg "üveg" van rajta amit innen apróról vettem a korábban már ajánlott eladótól illetve már megérkezett az ugyancsak itt a topikban írt Akcoo márkájú "üveg" ami a következő lesz rajta.DaDa: Így igaz, van akinek jól bírja, nekem sem vált fel és rajta is maradt volna jó ideig, csak zavarta a szememet a karcolás
-
-
zzola
titán
válasz
Tatu-1981
üzenetére
Szerintem mindegy, hogy mit írnak. Ígérnek - általában - fűt-fát, láttam én már 2+1 évet is.
Persze lehet, hogy külföldi forrásból van a készülék és ők tudják érvényesíteni a jótállást a Samsunggal szemben, de számodra ez mégis csak egy bolti garit jelent.
Ha EU-s a készülék és legalább az IMEI rajta lesz a számlán, akkor idehaza is tudsz érvényesíteni 1 évet... -
Tatu-1981
tag
Én is ezt gondoltam elsőre, de akkor általában 1 év garit szoktak írni. Esetleg plusz 1 év szoftveres garanciát. Ők viszont 24 hónapos, teljeskörű garanciát írnak.
Elvileg lehetne nem magyar forgalmazón keresztüli garancia is, ami ugyan kicsit időigényesebb, de mégis több, mint a sufnigari.
-
Tatu-1981
tag
B-tel garanciával kapcsolatban milyen tapasztalatotok van? Honlapjuk szerint 24 hónap teljeskörű garanciát adnak, de ha jól gondolom, ez nem magyar Samsung gyári garancia lesz.
-
proly01
őstag
Abban tudnátok segíteni, hogy mindenféle launcher nélkül hogyan tudom eltuntetni felülről az értesítési sávot?
S9 re volt valami program pcre aztán azzal sikerült. Itt is van ilyen opció?
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Lehiñito
üzenetére
Szia
Kijelző+érintőüveg+fém keret+akkumulátor, gyári alkatrésszel, vízállóság megtartással 89.990Ft.
Szombathelyi márkaszervizbe.
(#24977) sgeza: Sajnos nem tudom bekapcsolni illetve be tudnám de nem tudok semmit csinálni. Képeimet lementettem igazából csak azok fontosak számomra minden más megoldható szerintem legalábbis nem jut eszembe semmi olyan. -
sgeza
veterán
válasz
h_benjamin
üzenetére
A smart switch nem menti az alkalmazások adatait, és a tárhelyről is csak azt menti, amit jónak lát. Én nem használom. Simán kimásolom a szükséges adatokat (könyvtárakat, fájlokat) a belső tárhelyről, a többire pedig a Google mentést, illetve egyéb szinkronokat használok (névjegyek, stb.).
-
Lehiñito
senior tag
válasz
h_benjamin
üzenetére
Szia. Mennyit mondtak a kijelző cserére, és hova viszed?
-
kenwood
veterán
En vagyok allat, vagy az S10+-on a gyari folia csak mutatoban van ?
2 ev utan nem szokott ugy kinezni a folia,mint ezen 2 honap utan. -
FireFox1996
addikt
válasz
h_benjamin
üzenetére
Ezért fizetsz, akkor mind1, hogy van-e gari, nem? Nem hinném, hogy egy érvényes gari papír miatt olcsóbb lenne.
-
sgeza
veterán
válasz
h_benjamin
üzenetére
Addig mentsd le róla az adataid, amíg hozzáférsz!

-
h_benjamin
aktív tag
válasz
FireFox1996
üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno
üzenetére
És proly01:
Elég sok alkalmazásnak már menti normálisan az adatait a google biztonsági mentése (a samsungé nem).
De egyébként én is ezt javaslom (vagy pc-t).
Minden adat (vagyis amire szükség van) a belső tárhelyről simán átmásolni, az alkalmazások meg mehetnek Google mentésből.A fájlok másolásánál csak arra kell ügyelni, hogy pc-s mtp kapcsolódás esetén a rejtett (vagyis a ponttal kezdődő) fájlok nem kerülnek másolásra. Erre lehet alternatíva vagy kiegészítés egy ftp kapcsolódás vagy az otg, amit említettél.
Még egy dolog: a visszamásolásnál a fájlok dátumát kretén módon egyik hétköznapi módon használható másolás sem tartja meg, de erre is van megoldás.
A kolléga, aki az eredeti kérdést feltette, keressen rá, valahol írtam egy cp parancsos megoldást. Adb push-sal is meg lehet oldani, de azzal sokkal lassabb. A legjobb egy terminálban a cp parancs.
-
akooos
veterán
válasz
csorbajeno
üzenetére
A smart switch nem pont ezt csinálja?
Appok és beállításaik is? -
FireFox1996
addikt
válasz
h_benjamin
üzenetére
Garis csere vagy fizetős lesz? Mi történt vele?
-
csorbajeno
veterán
válasz
h_benjamin
üzenetére
Tőlem anno nem kérték, de ha nálad lesz az nem hátrány.
-
csorbajeno
veterán
válasz
proly01
üzenetére
Az S9-hez adtak egy OTG adaptert, amivel rádugsz a telefonra egy pendrive-ot és azzal minden fájlt át tudsz másolni az S10-re, az appokat meg tudod telepíteni a Play áruházból. Vagy csinálhatsz egy biztonsági mentést az appokról és azt felteszed az S10-re. De az appok beállításait nem fogja neked semmi sem átvinni, azokat neked kell majd újra beállítani.
-
h_benjamin
aktív tag
Szevasztok Holnap vinném az s10+om szervizbe kijelzőcserére. Kell hogy vigyem a papírjait?
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Van arra opció hogy az S9 em összes adatát lementem és atmasoljam S10 re. Appok kepek minden?
Elore is köszi!
-
meszipeti
aktív tag
Xeh-re is jelzi a frissítést.
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Telekomnál most akciós a telefon (sima S10, nem S10+), aki venni akar, az most vegyen. Rendeltem is egyet, szerdán érkezik
-
sefan67
aktív tag
Sziasztok!
Egy jótanács:
Aki VPN-t , VOLTE-t , és dual SIM üzemmódban is használja a telefont, , NE telepítse az augusztusi frissítést ( U8CTG4 ) , indított hívásoknál nem fog hallani a másik oldal, vagy nem épül fel a hívás 4G-n! -
proly01
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát és a segítséget!
-
KunEmber
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Amúgy vicc (legalábbis két hónapja még mindenkit kinevettem volna), de én is Edge-ezek, igaz, én gépen is.
Van egy csomó hibája még, de bízom bennük.
-
proly01
őstag
Sziasztok!
Úgy fest be fogok szerezni egy S10-et használtan. 1 éves.
Mire kell figyelnem tudtok segíteni? Elméletileg media markt os független összes tartozékkal.Illetve kérdésem az,hogy tudok valahogyan értesítési fényt varázsolni rá, illetve az alsó gombokat és a felső értesítési sávot root nélkül el tudom tüntetni?
Előre is köszönöm!
-
marquuard
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Jó lenne, ha a Samsung böngésző is átvenné a 85-ös Chromium motort a 64 bites támogatásért. Ha már képes rá.
-
adam432
tag
Sziasztok! Honnan erdemes S10+ megrendelni garancia/megbizhatosag/kiszallitas szempontjabol? Emag pl.?
-
TODI1111
veterán
válasz
joefasalasso
üzenetére
Tudomásom szerint számla és vagy garanciajegy nélkül nem veszik át javítására még ha lenne is rá garancia.
-
vg
veterán
válasz
joefasalasso
üzenetére
Nem hát, mert gondolom mindenhol azt hitték, hogy loptad.
-
icemad
nagyúr
válasz
joefasalasso
üzenetére
Ha szolgáltatótól lett véve, akkor nekik megkell, hogy legyen.
Ha nem, akkor a boltot érdemes lehet felhívni, ahol vették.
Ha netes rendelés volt, akkor meg az e-maileket is meglehet nézni, hátha ott van még.
-
FireFox1996
addikt
válasz
joefasalasso
üzenetére
Letöltöd a Phone info SAM alkalmazást: [link]
Megnézed a gyártási dátumot. A gari 1 év, és Ha jó régi a gyártási dátum, akkor sok garit nem lehet rá számítani. -
tibbike01
addikt
válasz
joefasalasso
üzenetére
Samsung Storeban megmondják, ha be tudod vinni, ha nem, akkor próbáld meg felhívni őket, hátha úgy is megmondják.
-
joefasalasso
aktív tag
Van olyan apk vagy weboldal ahol imei vagy sorozatszám alapján meg lehet tudni a garanciát? Örököltem egy S10 plust de elhagyták a számlát. Köszi
-
szendy69
tag
-
akooos
veterán
-
DaDa
senior tag
válasz
szendy69
üzenetére
Ez így nagyon érdekes. Bár nem tudom pontosan a körülményeket de 9 órát, hogy lehet egy nap folyamatosan nézni? Voltam 1 éve pár napot kórházban de akkor sem jött össze egy napra 7 óránál több. Nem volt annyi időm még ott sem annyit nézni. Persze extrém esetben osszejohet ez ha reggel elinditod a böngészőt és este záros be. Érdekelne, hogy hogyan jött ez össze arról nincs print screen (alkalmazások, melyik mennyit ment) ? Nem kötekedés, tényleg csak kíváncsiság. Teljesen átlagos nap nekem max 3 óra szokott lenni.
-
KZP
őstag
Jótt új firmware 08.01-es biztonsági szinttel DBT-re.
-
karicsek
aktív tag
Köszönöm a segítséget. Akkor törlök, azt várok egy újabb javításra.
-
dancsuri
veterán
-
Kleroo
veterán
Chrome mostanában sokat buzul. Párom P30Pro-ján is.
Át kéne már szokni a Samu-ra....
Más: Kipróbáltam a közepesen energiatakarékos módot, és isteni. Alig-alig lassabb, piciket gondolkodik csak (tized mp-nél rövidebb) de lényegesen jobban bírja. Lenaviztam vele 3órát és alig akart merülni, kb 40%-ot ment le. Meg úgy összességében ugyanúgy gyötörtem és nyúztam a telót, de brutálisan bírta. Szerintem a frissítések során elcseszték, túlhúzták az "optimalizált" profilt, és halál feleslegesen használja a lóerőket sokszor. -
vg
veterán
-
bandi0000
nagyúr
Én tegnap húztam le a legújabbat, azzal màr jó nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jelenleg a gyári van rajta. Elejére és a hátuljára is kellene.