- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25198 üzenetére
Igen.
Full celofános volt minden épp agyalok miért Júli 1-i bizt. csomaggal és droid 10-zel jött az IMEI-t lekérdezve meg pillázok miképp lehetne július 11-i a gyártása. Ezeket még nyomná szériában a szalagon a Samsung?!
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Jól értem, hogy a piros sávba ne húzzam fel a fényerőt tartósan mert ott betud alatt meg nem tud beégni?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Azért ezért a kijelző panelért tényleg jár a pacsi a koreaiaknak a P20-ban aránylag egy jó minőségű IPS volt és az elődjében is de ez a színmélység meghökkentő.
QC2.0 a gyári adapter ideje itt is vennem egy sima buta töltőt mint mindig nem csípem a fast chargereket a P20-at is mindig egy mezei 5V 2A-es fejjel töltöttem miután a 9V 2A töltő legyilkolt 2 akkumulátort is a Honor 8-ban.
-
Lemmy88
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek ha lerágott csont amit kérdezek, de sajnos mutekámmal történt egy kis baleset, minek folyamán az S10 -esének előlap üvegje megrepedt. Eleinte nem befojásolta a működést de az utóbbi időben - gondolom tovább repedhetett v ilyemsi, a kijelző bizonyos területén már nem érzékeli az érinéseket . Ha minden igaz egy kijelző üveg csere orvosolná a problémát, nem szükséges a komplett kijelzőt (LCD/digitizer/üveg) kicsereltétnem.
Matek szempontjából nem ugyanaz.
Illetve, tudnátok olyan szervízt ajánlani ahol cserélik külön az üveget, s korekt munkát végeznek?
https://www.galaxykijelzocsere.hu/arlista/galaxy_s10/ <--- velük kapcsolatban valakinek van tapasztalata esetleg?
Megtisztel ha elolvastátok a kérdésemet, az esetleges válaszokért pedig hálás köszönet.Have a Nice Day!"..too weird to live too rare to die..."
-
mihione
őstag
Rohogni fogtok de en a telo vasarlasakor vettem egy fekete cellara premium tokot es baromi jo,mar 3x megmentette a telot pofara esestol betonon.Neztem slim tokokat de az osszesel az a baj hogy nagyon rovidre csinaltak a kijelzo feloli eleit,legtobb a kijelzo hajtasnal veget er.Alul felul meg nem igazan nyulik tul.Ez a cellara tok vagy 3-5mm tullog a kijelzon es baromi sokat ved igy.Ha valaki tud valami jot linkeljen,en sajna meg nem talaltam :(
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Vandie
tag
válasz Micsurin #25192 üzenetére
Ez teljesen korrekt szerintem. Majd mesélj, én még most próbálom belakni meg ismerkedni vele, az extra funkciókat állítgatom. A merülése most elég gyors, de gondolom kell neki pár nap amíg az akkumulátor alkalmazkodik, illetve fogok venni powerbankot. Egyébként legjobb döntés volt és örülök, hogy nem Iphone SE 2020 lett..(egy almás barátom akart rábeszélni, mert szerinte Samu nem kap annyi támogatást és két éven belül kukázhatom )
Samsung Galaxy S21-->Iphone 13, Apple Watch SE, AirPods 4
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25191 üzenetére
Jó döntés szerintem.
Itt az egy éves Liquid-om szerintem ez sem sárgult el legalábbis nem érezhetően: [kép][kép][kép]
Megjött a telo, délután megyek érte!
-
Vandie
tag
válasz csorbajeno #25181 üzenetére
Megrendeltem közben a Spigentől az Ultra Hybrid átlátszó verziót.
-
Vandie
tag
válasz migabi24 #25186 üzenetére
Valóban nem egy kategória, félreérthetően fogalmaztam, hogy mi volt a gond. Maga a MIUI rendszer nekem picit olyan volt, mint egy kezdetlegesen összedobott, logikátlan koncepció. Ráadásul sok menürész nekem túl van bonyolítva. OneUI-hoz képest kacifántosabb a felület.
-
válasz Maelephant #25185 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy nem s10 szériás tokokat mondott... És vannak durva eltérések.
Pl a mágneses Nillkin tok teljesen jó volt s8+-nál, az s10+ verzió viszont borzalmas, lötyög az egész.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mihail38
aktív tag
Ez az én véleményem is, néha engedek a csábításnak mert hát ólcsóbbak vagy már manapság árban utól érték a samsung és iphone árakat de ennyi is, huawei, xiaomi,...stb telefonokra gondolok én is személy szerint én ezekért a telefonokért pénzt nem fogok kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Pattern case csak 10e-re van? Nem tudtok esetleg valami hasonlót?
Ez a lyukacsos citromsárga tok marha menő lenne a fekete telon.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
melan
senior tag
Van arra lehetőség, hogy a samsung böngészőt összekapcsoljam valahogy az asztali gépen a böngészővel? Az opera az okés, de gondoltam hátha mükszik a samu sajátjával is
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25168 üzenetére
Jó neked!
Rohadt Telekom...
Spigen Liquid Crystal nem színeződött komolyabban vagy koszolódott egy év alatt P20-on, az ujjlenyomatok másik tokon is ott vannak max kevésbé látod de szerintem nem vészes.
Mondom, szerintem bőven vállalható nem fog annyival koszosabbnak hatni a telefon cserében jobban látod. Az Ultra Hibrid sem rossz az is volt már, utóbbi kevésbé hajlamos a nyúlásra le fel szedegetés esetén.Tudom, hogy később rendelted... elvileg úton is van a feketém már, garijegyem is van hozzá ami alapján valóban feketét adtak csak hát na, hazai logisztika.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Megérkezett az S10 készülékem türkiz színben. Nem bántam meg a színválasztást (sem). XiaomiRedmi Note 8T-ről tértem vissza a Samsung világába és már alig vártam, hogy a Xiaomi korszakot lezárjam. S9-hez képest nem érzek olyan nagy változásokat, a szokásos S minőség. Egyébként a billentyűzetét imádom a Samsungnak, gyorsan lehet vele gépelni. Egyenlőre még állítgatom és tokot keresek rá. Spigen márkában gondolkozom de mindenhol csak feketét és átlátszót látok a neten. Türkizben szerintetek árulnak Spigen tokot? Vagy törődjek bele a feketébe? Vagy válasszak másik márkát, gyári Samsungot pl?
[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
válasz szilvaspet #25159 üzenetére
Ezt én régebben úgy orvosoltam, egyesével átírva a névjegyeknél, hogy a teljes nevet a vezetéknév sorba írom be.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
sgeza
veterán
válasz szilvaspet #25163 üzenetére
A megjelenítési módot tudod változtatni, de ha minden rendben van a helyén, és magyar sorrendben jeleníted meg, akkor vesszőt tesz a vezetéknév után.
Ja, a tárcsázóról volt szó...
[ Szerkesztve ]
-
szilvaspet
tag
válasz csorbajeno #25160 üzenetére
Kipróbáltam, ha a névjegyzékben a vezetéknévhez írom a keresztnevet , a keresztnév sorba pedig a vezetéknevet, akkor lesz a híváslistám megyaros. Ez nem logikus de nem is fogom átírni névjegyzéket.
Ha már nincs szinkronban ez a dolog a névjegyzékben/tárcsázóban, akkor legalább a régió alapjant tudnia kéne az itthon helyes sorrendet.
Végül azért annyira nem aggasz csak kicsit zavar..[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Exportálod, excelben formázod, megfordítod, visszaformázod, elmented csv-be a megfelelő formátumban, majd visszaimportálod a Google fiókba, ahonnan persze előbb törlöd, hogy ne legyenek meg kétszer.
Egyébként én személy szerint a komplett nevet a vezetéknév mezőbe írom be, is nincs gond. Ha rendesen adom meg, és magyar sorrendben jelenítem meg, akkor vesszőt tesz a vezetéknév után, ami tök béna. Ezért amíg ez így van, addig maradok az egy mezős megoldásnál.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Nincsen. Fordítva kell felvinni a kontaktokat....
-
csorbajeno
veterán
Ezt egyesével ki kell javítanod a névjegyeknél. Legalábbis nekem szoftveres megoldásról nincs infóm.
-
szilvaspet
tag
Üdv Nektek, egy kis segítséget kérnék..
Galaxy S10 gyári névjegyzéknél beállítottam a Vezetéknév, Keresztnév sorrendet és jól is mutatja (legalábbis a helyesen elmentett névjegyeket). Ezzel szemben a szintén gyári tárcsázóban angolosan forditott sorrendben mutatja a neveket. Ezt át lehet valahol állítani?
Köszi előre is.. -
Micsurin
nagyúr
válasz JoeCockBill #25157 üzenetére
Köszi, utoljára Honor 8-on használtam P20-ra gyári szilikont tettem meg Spigennek azt a szilikonját ami a saroknál kis légüreges.
Meglepően alacsony lesz akkor a kamera sziget a P20 után, de legalább nem kell rettegjek mikor a műhelyben leteszem valahova, hogy huh mit tegyek azonnal alá.
Csak hozná már a Tré.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Micsurin #25155 üzenetére
anno használtam olyat néhány telefonomon, nem volt vele bajom, mindig vastagabb volt mint a kamerasziget. meglepődnék ha s10re vékonyabb lenne, még a pitaka tokom is vastagabb mint a kamerasziget.
nillkinből a textured nylon fibert próbáltam, nekem az is tetszik. bár fiber tokokból nekem a mofik tetszenek leginkább. kéne is rendelnem.új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
Beerwolf
senior tag
válasz csorbajeno #25154 üzenetére
Köszi, ez lesz szerintem a jó megoldás!
-
Micsurin
nagyúr
válasz JoeCockBill #25127 üzenetére
Úgy néz ki a Nillkin képtelen erre a telora tokot gyártani, ha csak nem lesz valami ultra alacsony a hátsó kamera púp akkor a SuperFrosted tok konkrétan a kamera púpon fog billegni; vettem rá egyet de ez a cucc valami ultra vékony.
-
csorbajeno
veterán
válasz Beerwolf #25150 üzenetére
Amikor csatlakozol a BT eszközhöz, akkor az ahhoz beállított hangerőkre vált a telefon, szóval, amikor rácsatlakozol egyszer, akkor húzd le 0-ra az értesítések hangerejét és utána ott sem fog csipogni. Vagy állíts be egy rutint, hogy ha ez az eszköz van beállítva, akkor automatikusan némítsa az értesítéseket.
-
Beerwolf
senior tag
válasz MikeWazowski #25151 üzenetére
Nem, az le van némítva. Mondok egy példát fb messenger nem ad semmilyen hangot amikor nincs bluetooth eszközre kapcsolva, de ha igen akkor minden egyes üzenet csilingel.
-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok,
Sehol nem találom, hogy hol lehetne lenémítani a notifikációkat bluetooth eszközökre való csatlakozva. Amúgy minden noti hang nélküli, de amikor bt-s hangszóróra, fülesre kapcsolódik akkor csipog minden (ami eléggé zavar). Nem tudjátok hol lehetne ezt kikapcsolni? -
mentic18
aktív tag
válasz Micsurin #25147 üzenetére
Operát gépen nem, chromeot s10en nem használnék. :D a samsung browser alatt ott az összefoglaló. Kicsit gyorsabb is. És ha gépen a chromeban letöltöd a samsung bővítményt akkor a telon lévő samsung böngészőben benne lesznek a könyvjelzők meg a jelszavak is.
Samsung Galaxy A53 5G
-
Micsurin
nagyúr
válasz Lajcsika #25145 üzenetére
Köszi remélem fog így működni, P20-on is hiányzott ott hiába zártam, lakatoltam mindig kilőtte háttérből. Telefon mindig minden szobában adott lenne echodottal szemben.
FireFox1996 köszi rákeresek reggel! Root gondolom itt is loader nyitással indul. Erre van hivatalos gyártói álláspont?(gari)
Összefoglaló se gépen Opera alatt se mobilon Chrome alatt nem nyílt le, emiatt a sok kérdés.
-
Micsurin
nagyúr
Még egy hülye kérdés, hogy ne holnap érjen a hideg zuhi.
Van mód a bixby gombra átokosítani Alexát(sokkal hasznosabb lenne, elég nagy mennyiségű cucc van róla vezérelve ugyanis)?
-
dkovizoli
addikt
válasz h_benjamin #25139 üzenetére
Szerintem nem. Note 10 sorozatra van hasonló.
-
Micsurin
nagyúr
S10 5G és az S10 háza 1:1 megegyezik? Tok miatt.
-
h_benjamin
aktív tag
sziasztok ilyen tok létezik S10+-ra?
[link]i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
Micsurin
nagyúr
válasz JoeCockBill #25127 üzenetére
Köszi, akkor full jó lesz átmenetileg valami mj gagyi Cellect tok is amíg megjön ebayről a quadcase.
-
lasse001
senior tag
válasz MikeWazowski #25133 üzenetére
Szia. Lehet hogy én is kicsit túlreagáltam . De nagyon sok szifon és huawei fan jár be az s20 fórumba és szidják ész nélkül mert lehet (kitudja volt e nekik) 1 napig egy selejtes darab és mindenkit lebeszélnek róla. Amiket ott hibaként írnak engem mind elkerült. A kamerával voltak gondok de azt is már javították. Én ezt is és az s10+ -ot is elővételben vettem és a kamerával ott is volt gond az elején.
-
MikeWazowski
veterán
válasz lasse001 #25107 üzenetére
Butaságot nem gondolnám, hogy beszélek, hisz olvastam itt a fórumát anno is, azóta nyilván dicsérik, de az a pár ember meg aki nem volt megelégedve váltott, így most ott csak dicsérik. Volt aki s10re váltott vissza.... Valamint olvasom a redditet is naponta. Lehet kicsit erősen fogalmaztam, ezért elnézést kérek. Én jöv. ilyenkor akarok váltani majd a köv. S szériára, ha persze nem rontják el
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Gizmo94
veterán
válasz csorbajeno #25130 üzenetére
Az úgy nem autentikus. Most megtaláltam magamnak az S10e-t. A mérete miatt kifejezetten szimpatikus. De az állapotjelző led miatt marad az S9+ is. Persze egyetlen szolgáltatónál sincs már S10e, és nem is igen van használt sem jó árban. Ebayen mondjuk találtam egy versenyképest, megnézem hová megy a licit.
-
migabi24
nagyúr
válasz Maelephant #25125 üzenetére
Valószínűleg rád szállt a google
-
Micsurin
nagyúr
Nillkin Nature TPU vagy Super Frosted-et próbált már valaki?
Főleg előbbi érdekelne, átlátszóra voksolnék. Spigen féle kristály meg légzsebes csoda kilőve, extrém hamar nyúlik kihagyom.
-
Maelephant
aktív tag
Lejárt a szerkesztés:
megnéztem most összehasonlításként a céges Samu A51-et, azon is olyan, mintha folyamatosan világítana mindkét adatirányjelző nyilacska, ahhoz a telefonhoz pedig nem is nyúltam ma, illetve sohasem telepítettem rá (céges, mint írtam). Lehet, hogy normális az egész, vagy a wifi szarakszik és amiatt van vagy menjek pszichomókushoz végre?
-
Maelephant
aktív tag
Sziasztok,
segítsetek légyszi, kezdek megbolondulni .
Ma ráesett az eső a fülesem hangerőszabályzó/mikrofon részére és beőrült az egész, némított, feltolta a hangerőt, levitte, majd sokszor elindított vmi Google appot, ami közölte, hogy "Figyelés" (vagy Figyelő). Kihúztam a jacket, hazajöttem, itthon kapcsoltam wifire, a Spotify begajdult és elkezdett letölteni 270+ dalt, mintha kb. az összes letöltött albumomat újra akarta volna letölteni (lehet, hogy ennek semmi köze a problémámhoz).
A letöltés megtörtént, sőt egy full törlés majd Spotify újratelepítés is, adathasználatban nem növekszik a letöltött adatmennyiség (wifi), azonban a wifi jelerősség értesítő melletti két kis nyíl (up/downstream) szinte folyamatosan világít, mintha konstans módon forgalmazna a telefon. (Spotifyt teljesen töröltem és újratelepítettem, telefont újraindítottam, de így sem volt változás.)
Már abban sem vagyok biztos, hogy nem mindig világított-e állandóan a két nyíl csak esetleg most paráztam rá, és/vagy semmi összefüggés a Spotifyjal, és/vagy a k***** esővel. A telefon nem lett vizes (de egyébként is csepp/víz/porálló), nem ejtettem le, nem telepítettem rá semmit, ami ne lett volna rajta (kivéve a Spot. újratelepítését). (Mobilinternet esetén csak tényleges (nyilvánvaló) adatforgalmazáskor világítanak az adatirány-nyilak.)
Előre is köszönöm és elnézést, ha ostobaságot kérdezek, nem vagyok nagy/kis telefonszakértő (mint az kiderült). -
Lehiñito
senior tag
válasz Vandie #25122 üzenetére
Sokszor nézd naponta a telekom oldalát. Ha érkezik belőle akkor gyorsan meg kell rendelni, mert hamar elkapkodják. Én július elején így fogtam ki reggel 8kor egy S10+ 512Gb-os feketét a legkisebb előfizuval 172ért. Akkor az is kifutó volt, de azt írta várható még készlet. Egy szó mint száz, akár óránként nézz rá a készletre hátha találsz.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25120 üzenetére
Nem rossz de ez közelebb áll az aquamarinehoz mint az echte zöldhöz.
Mondjuk ha nem jön be, a dbrand sok mindent megold.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25116 üzenetére
Kényszer színt ne vegyél, nekem se a twilight lett volna az első választásom P20-ból hanem a kékes átmenet de addig vártam amíg nem volt sok választásom.
mod.: fél kiló tokot vettem mire megszoktam a színt. Ami persze az elején jó ötletnek tűnt, jobbnak mint másik típust keresni.Ha azt írják még jön akkor nem aggódnék különösebben, szerintem a simát még valami őszi akcióban megfejik mint haldokló tehenet aztán kivezetik elvégre tavasszal jön a 30 vagy 21. (előbbi logikusabb lenne számomra )
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Vandie #25114 üzenetére
Várj a 10+-ra én azt láttam tegnap kiírva, hogy kifutó széria. Nem az mar?
Szerintem max 120-130-ig viszik le közvetlen kivezetés előtt, várnék pár napot hátha lesz fekete de komolyabb ár lenyomásra nem várnék.
-
Vandie
tag
Sziasztok!
Telekomnál kinéztem az S10-et. Jelenleg a feketét elkapkodták, pár hete az S10+ sem kapható, azt is pont az orrom előtt vitték el. Szerintetek lehetséges-e, hogy még tovább csökkenti a Telekom az árát vagy most vegyek inkább amíg még zöldben egyáltalán kapható? Vagy ilyenkor még bőven jön belőle és lehet esik tovább az ára? Jelenleg 151 e-ért kapnám Magentásként, de csak zöld van. (fekete jobban tetszene)
[ Szerkesztve ]
-
-
lasse001
senior tag
válasz MikeWazowski #25101 üzenetére
Szerinted. Én s10+ ról váltottam. Még 1 percig sem bántam meg. Bár a 10+ az aszonynál maradt és azt is szerettem. De butaságot ne beszélj.
-
Gizmo94
veterán
válasz migabi24 #25103 üzenetére
Samsung Galaxy S4 topic volt. Jó kis botrányokkal anno. Wow, jó, hogy összefutottunk. S4 után váltottam S5-re és annál meg is ragadtam. Tökéletes volt mindere amire nekem kellett, csak orvul felpúposodott az akkuja, ami megrepesztette a kijelzőt, így sajna kuka lett szegény. Utána szereztem be egy S9+-t, ami most megint beválni látszik, csak a fentebb írtak miatt szemezgettem az S10+ modellel.
-
Gizmo94
veterán
válasz KunEmber #25100 üzenetére
Köszönöm, akkor nem mozdulok erre a váltásra, mert tulajdonképpen semmi bajom a jelenlegivel sem.
MikeWazowski:
Akkor alighanem az lesz majd, mert az S20 sorozatról nagyon sok negatív kritikát hallottam, tehát az , mint lehetóség fel sem merült.
Köszönöm a véleményeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- A Telekom is beszáll a használtpiacba
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával