- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucinudli91
csendes újonc
-
mihail38
senior tag
Erről beszélek, hogy meggondolja az ember még nyugodt körűlmények közt is hát még ilyen helyzetben?
Akinek milliói vannak az most jobban fél mint akinek nincs mert minden bizonytalan lett , akinek nincs annak nincs mitől félnie mert nincs mit veszitenie ők mástól félnek....
Gazdaságilag sokkal jobb helyzetben lévő országokban omlott vagy omlik össze a gazdaság mint pl: olasz,spanyol,angol akkor a mi kis országunkat vajon nem érinti ez a veszély ahol egyébbként is gyenge lábakon áll vagy állt a gazdaság?Itt pesten már az ingatlan árak és az albérteken is érezhető akkor a telefon árak ez alól kivétel lenne? szerintem ez csak idő kérdése ami hamarosan be következik, nekem, ha millióim lennének akkor nem telefonra kőlteném mert egy milliomos embernek nem most lesz jó telefonja, ha nem annak már az volt...
-
mihail38
senior tag
Teljesen jól írod hogy elbeszélünk egymás mellett én az alkalmazásról beszélek, ha nem működik nyilván nem használom.
Minden naposan megélem ezt a helyzetet amikor valakinek szüksége van szundira és akinek nincs, az én feleségemnek szüksége van szundira nekem nincs és ez így van rendjén mint ahogy írtad is ezzel egyet is értek, különbözőek vagyunk, ennyi.
Ha nem működik egy alkalmazás akkor vagy a gyárit használom vagy nézek más alternatívát ami működik az én szokásaimnak megfelelően... van bőven választási lehetőség....és részemről off -
mihail38
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest