- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
-
-
sgeza
veterán
válasz
Lehiñito #33957 üzenetére
Nekem vannak kétségeim afelől, hogy két telefont egyszerre a gyorstöltésnek megfelelő teljesítménnyel tölt. Biztos nem vesz fel egy készülék folyamatosan 15 W-ot, de a gyorstöltés névleges értéke az ennyi. Viszont ennek a töltője csak 25 W-os (illetve nyilván magának az eszköznek a képessége is), ami nem 2x15.
A hétköznapi valóságban persze ez valószínűleg nem fog számítani.
De ha nulláról akarnál két telefont teljesen feltölteni, akkor szerintem az több idő lenne, mintha csak egyet tennél rá.
Kiírni ettől függetlenül biztosan gyorstöltést fog. -
laci1892
őstag
válasz
Lehiñito #27227 üzenetére
Nekem van. Alapvetően szeretem, de semmiképpen nem defender tok jellegű. Az oldala ( a gumi ) nem olyan vaskos, mint egy spigen. Az jobban véd a leesések ellen.
Ennek csak a hátulja kemény műanyag.
Cserébe közepén a kitámasztó két irányba nyílik. Nagyobb / kisebb szögben kitámasztható a telefon, ami szerintem praktikus.
Ráadásul nem tudom milyen műanyag ez, de nálam már volt kulcs éles tárgyak mellett zsebben és nehezen karcolódik, szóval szerintem megéri.Anno én mediamarkt-ban vettem 10-ért.
Ennyiért szerintem ez rendben van.
Ha valaki picit nagyobb védelmet szeretne a telefonjára ( de nem akarja hogy bumszli legyen a készülék ) akkor a spigen a jobb választás viszont.
-
h_benjamin
aktív tag
válasz
Lehiñito #24975 üzenetére
Szia
Kijelző+érintőüveg+fém keret+akkumulátor, gyári alkatrésszel, vízállóság megtartással 89.990Ft.
Szombathelyi márkaszervizbe.
(#24977) sgeza: Sajnos nem tudom bekapcsolni illetve be tudnám de nem tudok semmit csinálni. Képeimet lementettem igazából csak azok fontosak számomra minden más megoldható szerintem legalábbis nem jut eszembe semmi olyan. -
sgeza
veterán
válasz
Lehiñito #24437 üzenetére
A kollégához kapcsolódva, én is az AOD Notify alkalmazást használom, pont erre (is) való, amit kérdeztél.
A bixby gomb gyárilag is elég sokmindenre beállítható, ha azok között megtalálod, ami neked kell, akkor felesleges külső alkalmazás. Én például a fényképezőgépet indítom egy gombnyomással. -
trialboj
őstag
válasz
Lehiñito #24437 üzenetére
AOD notify app elég okos, próbáld ki hátha tetszik. A rutinok is rendkívül hasznosak, a bixby gomb, a bx Actions appal remappelhető 4 parancsot lehet rá állítani, és a samsung flow, vagy a mi drop (airdrop koppintás a xiaomitól) ShareMe néven fut jelenleg is megér egy misét, mert rendkívül hasznos tud lenni.
Jó kis teló, kár hogy nincs benne rendes proximity szenzor, led értesítő, és snapi proci, ez három óriási minusz, de cserébe van pár okosság ami meg néhány embert kárpótol, a többi meg eladja hamar, mert kevés az akku idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest