Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mSchumi87
senior tag
Samsung Cloud no longer syncs keyboard data
[link]Ezert nincsenek meg a régi megtanult szavaitok Samsung billen

-
zzola
titán
Áh, semmi.
Egy Philips SB500M a játékos.Bluetooth verzió: 2.1 + EDR
• Bluetooth támogatott profilok: HFP
V1.6, A2DP V1.2, AVRCP V1.4De van, próbálom közben.
Nincsen másik S10.
Minden készülékkel működik, telefonok, iPad, 3 laptopon próbáltam...
Később nyomok rgy resetet a telefonon...
-
sgeza
veterán
Ha nem haragszotok meg, idelinkelem, hátha itt hallott valaki a jelenségről, és tud nekem segíteni! Esetleg S10-nél is előfordulhat ilyen:
[link] -
Edina83
friss újonc
Sziasztok, nemreg vettem egy S10-es telefont. Tudtok ajanlani olyan uzletet esetelg, ahol lehet uveg kepernyovedot venni hozza, es fel is helyezik? Meg csak par karcolast talalok a fulbevalom helyen, de szeretnem jobban megvedeni a toresektol. Elore is koszonom
-
jacis
nagyúr
Srácok,
Ezt a módszert mindenkinek ajánlom. Nagyon komoly gyorsulás érhető el vele: [link] -
zzola
titán
Korábban említettem, hogy vásároltam egy Philips BT-s hordozható hangszórót. Egy Samsung frissítés viszont hazavágta a BT-s kapcsolódást.
Itt az az info járja, hogy nem a Samsung hibája, mert a BT szabványt (?) frissítették?
Feleségem Xiaomi Mi9-én 10-es rendszer fut szintén, az Ő készülékével 10/10 rá lehet kapcsolódni a hangszóróra. Az enyémmel meg 10/1, de azt is csak szenvedéssel.
Ez egy kicsit fájó, gyakorlatilag használhatatlan lett a hangszóró a prémium kategóriás S10+-szal. A Xiaomi harmad annyiba került, mégis működik.....
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Úton van egy S10 plusz hozzám az lenne a kerdésem, hogy az ujjlenyomatolvasó miatt lehet fóliát tenni a kijelzőre? Esetleg van olyan fólia hátlapi tok kombó ami tökeletesen megfér egymás mellett?
Köszi!
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Gboard? Nekem leginkább az jött be.
-
amzso
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Amikor S7-ről váltottam, áthozta a tanult szavaimat is a Samsung biztonsági mentése.
De már nem látok erre utalást a mostani részben. Nagyon bosszantó, mert évekig tanítottam, tök jól ismerte a szóhasználatomat, erre elcseszik...
-
csemberlen
őstag
Most vásároltam S10 telefont+ gyári okostokot, az átlátszót.
Problémák: hiába állitom be a készüléken, hogy az idő+értesitések mindig látszodjanak, ha rácsukom a tokot akkor nem látszódik.
Másik gond: a gmail üzenet ha érkezik , nem mindig jelenik meg az értesitési sávban, sőt ha megnézem a képernyőt akkor az ikonon se jelenik meg az 1es szám. -
-
sgeza
veterán
válasz
Medocsabi
üzenetére
Van olyan eset is, amikor a funkciót ki/be tudod kapcsolni a szélén lévő kapcsolóval, viszont ha a szövegre nyomsz, akkor bele tudsz lépni a részletes paraméterezéshez. Az S10e nem tudom, hogy miben különbözik még azon kívül, hogy alapvetően külsőleg határozottan eltér az S10/S10+ párostól. Azok szinte azonosak a méret, akku és előlapi kamerát leszámítva. Ha nagy az S10+, akkor miért nem az S10-et nézed? Miért az S10e-t?
-
Medocsabi
addikt
Igen ezt is megtaláltam. Csak hozzá kell szoknom ahhoz hogy rá kell kattintanom arra amit módosítani akarok
Az LG-n ha csak rá kattintottam azzal tudtam ki/be kapcsolni pl az AOD-t. Maga a beállítása mellette a beállítás ikonon keresztül volt megoldható . Mondjuk a Samsung megoldása szerintem logikusabb,csak szokni kell
Amúgy az s10e is tud minden ilyet (edge panel,edge led stb)? Kicsit nagy nekem az s10+. -
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Az két külön dolog, hogy tanul-e, illetve azt, amit megtanul szinkronizálja-e valahova.
-
amzso
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Már hogyne tanulná meg a szavakat. Ez nagyon alap feature régóta. Valaki valamit félreértett szerintem.
-
Medocsabi
addikt
Ez az edge lighting valami eszméletlen jól néz ki.
Milyen appal lehet szerkeszteni, akár a színeit, vagy beállítani hogy ne csak üzeneteknél világítson? Már ha lehet egyáltalán.Illetve fura az AOD, hiába van bekapcsolva kb 10 másodperc után így is elsötétül a kijelző. Ez így normális vagy én vagyok béna? -
amzso
tag
Sziasztok! A legutóbbi nagy frissítéssel a Samsung billentyűzet is frissült és sokkal rosszabb lett. Mintha elvesztette volna a korábban tanult szavakat a predektív része és gyárilag is kevesebb szót ismer fel. Ti tapasztaltátok? Valami tipp a visszaállításra?
-
benczeb
aktív tag
TMH-ra jött egy egészen nagy, kb 1.4GB-os frissítés. Ez volt már?
-
mihione
őstag
válasz
Kitti14
üzenetére
En 182 centi vagyok atlag kezmerettel (9-es kesztyu) de egy kezzel nem lehet kenyelmelesen hasznalnin az s10+-t,alul kisujjas tamasztassal a huvelykujjam a telo kozepeig er be magassagra ott meg elerem a bal szelet is de fentebb mar biztosan nem,mondjuk nekem egy vastagabb szilikon tok van rajta.
-
szferix
tag
A legutóbbi frissítés óta nem tudom a képernyő időt 20 mp fölé vinni. Visszaáll pár mp.-en belül, akármit csinálok. A kamera alapú ébrentartás sem működik. Tapasztalat, ötlet valakinek?
-
hubertus33
tag
Szia!
https://baseusshop.hu/termek/baseus-dual-vezetek-nelkuli-tolto-fekete/
Én egy ilyennek szemezek elég jónak tűnik. Mondjuk nekem van egy Active Watch 2 őm is azért a dupla..

-
jeni
félisten
válasz
Medocsabi
üzenetére
ezt láttam feketében
nézd meg a Alle boltban mert lehet nincs felrakva akciósan -
Medocsabi
addikt
Milyen vezeték nélküli töltőt ajánlanátok egy s10+- hoz? Nem baj ha nem drága 😀
-
MikeWazowski
veterán
One ui 2.1 óta a gyári billentyűzetet használom. Kérdésem az lenne hogy tanul ez? Ha igen hova szinkronizál?
-
Lajcsika
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pl. a Bixby nem egy rossz dolog, ha beszélsz angolul.
-
akooos
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
SMS-nél, Vibernél működik
A többire meg ott vannak az extra appok amit lehet használni. -
Lajcsika
tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem sem működik ez senkinek,én helyette az aodNotify-t használom.Az jó és megbízható
-
icemad
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ne izgulj miatta, nálam s8 óta nem jó.
-
FraFer82
tag
válasz
akooos
üzenetére
Köszi (és a többieknek is)! Jó, hogy ezt mutattad.
Igazából az a bajom, hogy bár nem vagyok 199 cm (csak 185) és az S10e biztos, hogy kicsi lenne, de a kezem, tenyerem nem túl nagy. S10 méretű telefonjaim voltak eddig, kicsit tartok az S10+ méretétől, bár hajlok felé. Emiatt meg nem szívesen mennék most el egy üzletbe, főleg nem telefonokat fogdosni.
Szóval ezért a fura kérdés.
-
Farkassacred
őstag
Sziasztok. Egy s10 telefonról lenne szó, azon belül pontosabban a "Világító szélek" nevű menüpont működéséről kérdeznék. Próbálgattam ezt a beállítást hívással és email-el is tesztelgetni, de egyiknél se világított a telefon, se kikapcsolt állapotban, se bekapcsolva.. Vajon működik ez a beépített alkalmazás/menüpont egyáltalán külsős program nélkül?
Megnéztem még egy note9 készüléken is, ott se működött, de azon legalább még van értesítési led. Kellett ezeknek kivenniük.. -
icemad
nagyúr
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Mióta feltettem az ui 2.1-et a Google play szolgáltatások alkalmazás majdnem 3szor annyit eszik mint előtte (ok kB 5%át eszi az akkunak :) na de akkor is ). Ez másnál is így van?
-
FraFer82
tag
Sziasztok!
S10 vagy S10+? Van, aki használta mindkettőt? Mi az érv egyik vagy másik mellett, hasonló áron melyik a jobb vétel? Köszi!
-
jacis
nagyúr
Srácok, csak beképzelem vagy most jobb lett az ujjlenyomat érzékenysége az áprilisi frissítéssel?
-
sgeza
veterán
válasz
hubertus33
üzenetére
Nem arról. A WoWiFi-ről.
-
hubertus33
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Szia gondolom a VOLTE-ről van szó hogy sikerült elérni hogy látszódjona felirat Telekomnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem is szokott gond lenni feloldáskor.
Illetve a fülhallgató milyen minőségű, ami jár hozzá?