- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
Roland861010 #24692 üzenetére
Talán feltelepítettél valamit, amit nem kellett volna / nem megbízható stb., és az felrakott valamit.
Esetleg megoldás lehet:
Beállítások --> Biometrikus azon. és biztonság --> Egyéb biztonsági beállítások --> Hitelesítő adatok törlése
vagy ugyanezen a Biztons. tanusítványok megtek., és itt deaktiválod a kéretlen tanúsítványt.De 0 tapasztalatom van ezzel, szóval felelősséget nem vállalok érte, mit csinál/ront esetleg el ez.
-
Krisz79
őstag
Igazán köszönöm mindenkinek a segítő gondolátokat..
Mivel újonan nem terveztem vásárolni, igy maximum maradna a gyári garanciás használt.
De mindenáron nem sos a csere opció... -
Morris
veterán
válasz
migabi24 #24695 üzenetére
Ez igaz. De gondolom egyik készülék kijelzője sincs kalibrálva.
A huaweinek meg érezhetően alapból meleg színárnyalatú az összes készített képe. Emiatt furcsa kicsit, viszont maga a képfeldolgozás szerintem jobb. Ügyesebb az automata mód.
Szép képet csinál a s10 is, de amikor gyorsan kell és nincs idő manuálisan beállítani a kamerát és a fényviszonyok sem jók, akkor automata módban elvérzik.
Nappali fénynél, napfénynél persze jó. -
migabi24
nagyúr
válasz
Morris #24690 üzenetére
Én igaz csak a MM-ba csináltam pár képet egymás mellett, de az gyorsan feltűnt, hogy az S10 képei közelebb álltak a valósághoz, a P30 pro szebbet csinált, de semmi nem olyan színű volt mint a valóságba, hogy ez kijelzőnek vagy a kamerának köszönhető azt nem tudtam eldönteni.
-
Morris
veterán
válasz
mihail38 #24691 üzenetére
Én a P30pro-ra írtam.
Az S10-nek tényleg jobb a hangszórja az s8-nál.
Viszont lehet, hogy több lencse van a s10-en, de olyan hű de jobb képet nem csinál szerintem.
Tudom, mert én is arról váltottam.Nagyon jól mondod, nem számít minőségi különbségnek a széles látószög. Csak egy lehetőség, ami nem mellesleg torzítja az összes képet.
-
mihail38
aktív tag
válasz
Roland861010 #24692 üzenetére
Én az S10 plusz-nál sem láttam még ilyet...
Kíváncsi vagyok miért vagy mitől lehet ez? -
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #24685 üzenetére
Erre valaki?
Sosem láttam még más telefonál ezt! -
mihail38
aktív tag
válasz
Krisz79 #24684 üzenetére
S8-ról váltottam én is S10 pluszra az aksi miatt és egy kicsit sem bántam meg, de ha személyesen meg nézed valahol az S10 szériát akkor te is láthatod a különbséget mert van
Ha van rá lehetőséged váltani és nem nagy anyagi áldozattal, akkor ne habozz!A kamerát nem mondanám jobbnak?
Akkor lehet hogy dísz a 3 kamera az S10 szérián ( S10, S10+)?
Vagy lehet már csinálni az S8-al is széles látószögű képet csinálni, vagy már ez nem is számít minőségi különbségnek? -
Lajcsika
tag
válasz
Krisz79 #24684 üzenetére
Én is erről váltottam. Ha játszol rajta akkor a kijelző méret növekedés az jó,de a kameralyuk bezavar. A sztereó ill.Dolby Atmos hang nagy ugrás,akksi ugyanolyan kb.
Ha van smart órád tudod tölteni a teló hátuljára helyezve és ami fontos,hogy a terméktámogatás/Android 11,stb./ plusz 2 év! Kamerára jöttek a frissítések és a gyorstöltés is erősödött.Szóval egetrengető előrelépés nincs. -
Krisz79
őstag
Sziasztok .
Eljött a váltás ideje...
S8 készülékem után gondoltam gyári garanciás S10 a kiszemelt.
Véleményetek szerint minőségi váltás elődje után ez a típus? -
Talala
senior tag
válasz
csorbajeno #24681 üzenetére
Nálam szivecske volt, majd téma váltás után futó nőci lett.
-
Kitti14
csendes tag
Kinek milyen ikon van a Samsung Health appnak? Nekem egy novemberi S10+ van, Anyáé kb. 2 hetes és ha jól láttam minden ugyanolyan verzió, mégis neki az ikon egy ilyen piros szíves cucc, az enyém meg egy zöldes-kékes háttérben futó nő. Ezek után kíváncsi vagyok, hogy kinek mi van
-
Elims
veterán
válasz
Kleroo #24673 üzenetére
"VAlami ott nem oké más téren, mert önmagában a 4G egy előnye, hogy kevesebbet hamizik..."
Lehet,hogy ezt több helyen leírták..,de nálam nem nagyon így van.Ill. nagyon nem.
Több évig 3g-vel használtam minden telefonomat (leginkább ios),pár hónappal ezelőtt bekapcsoltam a jelenlegi telefonomon is a 4g-t (xs) és a havi 2gb adatkeret 2-3hét után eltünt úgy,hogy kb.ugyanannyit használtam.Addig a pár hónapig így ment,kb.2héttel ezelőtt újra csak 3g és azóta a 2gb-ból 600mb fogyott el ugyanannyi mobilnet használattal.Mindig ugyanazokat szoktam nézni (email-ek/hardverapro/szifon/vatera).
Nem tudom,hogy miért van így pedig ez nem lehetne,de gyakorlatban bizony 100%-ra így van.
Ja,mindenhol full-os 4g-s térerőm lehetne. -
dkovizoli
addikt
Igen, a simeket már kivettem néhány napja. Sajnos még múlt héten történt. Két vagy három napig semmi baja nem volt, működött rendesen, a kijelző nem sérült csak az üveg előtte, nem is aggódtam az első infarktus után. Nem is értem rá foglalkozni sem vele, minden sz.r összejött egyszerre. Azután egy újraindítás után már jött a leírt probléma.
De a fenti segítség után, most mentem épp az adataimat. 512-es a készülék és alig volt 30 giga helyem szabadon, szóval időben sem rövid a dolog, a pc-n is behalt az usb 3-as port ráadásul, meg a helyem is éppen talán elég lesz. Mégegyszer köszönöm a segítséget mindenkinek, azóta visszatértem a 8+-ra, de igazából most veszem észre a különbséget. -
Kleroo
veterán
válasz
FireFox1996 #24661 üzenetére
VAlami ott nem oké más téren, mert önmagában a 4G egy előnye, hogy kevesebbet hamizik. 3G volt éhesebb standby-ban.
Lehet ahol élsz, ott hervadtan gyenge a 4G jel, a 2G viszont extrémerős. És így jön ki. De általános igazságnak nem szabad lennie -
dkovizoli
addikt
Van arra valakinek ötlete, hogy egy kikapcsolt állapotban leesett és sérült kijelzős készüléknél, hogyan lehetne hozzáférni a tárhelyhez? Bekapcsol, de nincs lehetőség beütni a feloldó kódokat, mert nem jelenik meg a kijelzőn, de ha közben töltöm akkor dupla koppra megjelenik a kijelzőn a lezárt óra stb. Le lehet húzni az értesítési sávot, látszanak az ikonok ahogy húzom lefele de csak egy sávban a képernyő tetején. Szóval maga a készülék működik csak nem tudok belépni.
-
Talala
senior tag
válasz
azigazimoris #24667 üzenetére
Nem egészen ezt keresem, de köszönöm válaszod.
Az alap gondolat, hogy szeretném ki/be kapcsolni az egyik szimet időnként. Ezt jó lenne egyszerűsíteni widgettel, esetleg automatizálni a folyamatot.Jó dolgok ezek a rutinok, de nálam valami maitt elég hektikusan működött 1-2 beállított rutin. Inkább macrodroidot használok.
-
Talala
senior tag
válasz
FireFox1996 #24665 üzenetére
Igen, a beállításokon belul meg van, csak jo lenne widgetbe kirakni, hogy szem elott legyen mert hajlamos vagyok megfeledkezni róla. Keresgélek store-ba. Köszönöm.
-
Talala
senior tag
válasz
FireFox1996 #24663 üzenetére
En is hasonló megoldást keresek.
Jól értelmezem, hogy ez root nélkül nem működik? -
FireFox1996
őstag
válasz
Ezzel lehet gyorsan változtatni 2G/LTE között egy kattintással: [link]
Tedd ki a widget-et az asztalra! -
Elims
veterán
válasz
Köszi szépen!!
-
FireFox1996
őstag
Komolyan írtam.
Ez az egyik trükk, ha vki hosszabb üzemidőt szeretne. Én így csinálom, amikor itthon, ahol van wifi, akkor átváltok wifi + 2G-re, amikor nincs wifi, és kell a net, akkor vissza LTE-re. Így 2G-n egy éjszaka alatt (8-10 óra) 3%-ot evett a teló, ha LTE, akkot 10-12%-ot evett. Szóval nem cinikusan, látszik, hogy elég lassan merül az aksi, ráadásul 2 simmel használom a telótKonkrétan: 2 simmel, LTE-n esélytelen volt 2 napig, érts 48h, nem tudtam összehozni 6 órás SOT-ot, de 2G kapcsolgatással megvan 6 órás SOT.
-
Elims
veterán
válasz
FireFox1996 #24659 üzenetére
Komolyan írtad vagy egy kicsit cinikusan? :-)
-
Elims
veterán
Ha vki belefut ugyanabba a hibába amibe a bnőm (x perc után szaggatottan hall a másik fél),kapcsolja ki a volte-t.
Talán visszafelé a 2. frissítéskor jött a telefonra és természetesen bekapcsolva. -
taranis
addikt
Sziasztok! Most vettem egy S10-et, az a kérdésem, hogy a DeX for PC-nek kellene e működnie ezen a készüléken. Tehát USB-vel van a PC-re kötve, nincs dokkoló.
-
wayne1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest