- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Ennek az árnak semmi köze nincs a Samsung árazásához. Mivel EU import beszállítón keresztül jön hozzánk egyedül a forint gyengülésének köszönhető: frankó 365-370 Ft körül megy most az EURÓ. Nem az Eur lett erősebb a Forint lett gyengébb. (Ez a többi deviza árán is jól látszik.)
-
mihail38
senior tag
Most sincs már érdeklödés, hát ha még emelnek az árakon akkor lesz érdeklödés?
Kizártnak tartom, a szolgáltatókat meg értem valahogy ami még most is elég nehéz, de legyen..
Itt még jelenleg nem érzékelhető váltság ami csak idő kérdése és befog következni, de kizártnak tartom hogy az áremelés ebben a helyzetben segítene egy kereskedőnek az eladásban ez mindennek ellent mond -
FraFer82
tag
Köszi.
Én inkább valamilyen flip tokban gondolkozom, hogy a kijelzőt is védje, ezért gondolom, hogy elég a gyári fólia a kijelzőre. Gyári Samsung tokok közül melyik a jobb, amelyik a kijelzőt is védi: a Clea View vagy a Led View?
Kb. 2 évre venném, ha ez addig várhatóan még telefon marad (frissítések stb.).
Az S10 és az S10+ között, a méreten kívül, van érezhető különbség, vagy tényleg teljesen ugyanolyan a kettő gyakorlatilag? -
TTomax
félisten
Garanciát ad sufnigsm is igaz magukhoz szól.Ki 3 ki 6 hónapot ahogy nézegetem.Abban is biztos vagyok,hogy a samsung szervizben értenek hozzá,de ettől még egy gsm boltban is érthetnek,illetve elb@szhatják vica versa amugy nem ok garim van már rá,úgyhogy az olcsóbbat választanám ha lehet,persze csak addig a határig amíg korrektül meg is csinálják.Azért kérdeztem hátha van valakinek ajánlása valahova,esetleg innen apróról vagy tud valakit aki ezzel foglalkozik...
-
-
Yogibear974
senior tag
Tesztre én is gondoltam. (Az érdekes, hogy anno S7E-is csinálta néha. Persze volt rendszerfrissítés is). Bekavcsolva egyszer csak eltűnik az sd kártya. Újraindításnál egy darabig jó. Egy mélyformázás után több hónapig nem produkálja a hibát. Persze volt fő renszerfrissítés és nem vettem ki a kártyát. Elméletileg nem kellene teleszemetelnie.
Nincs rajta valami MBR féle, ami összezavarodik android frissítgetés közben? Mondjuk 2014.06.05. a kártya. Volt már S5;S7;most S10+ 10év gari van rá. Ettől függetlenül halódhat a kártya.
Mivel teszteljem esetleg?! PC.n?! Thx. -
GmailOutlook
tag
Köszönöm a válaszaid!
Akkor ha jól értem a megbízott partneri szerviz = bolti garancia. Ugye?Tehát a bolti garanciánál, amikor azt mondják, hogy majd ők intézik a szervizt (illetve rajtuk keresztül lehet szervizeltetni) ha arra sor kerül, akkor valójában majd nem is javíttatnak, hanem cserélnek kompletten...
Azért kérdeztem a 2 évet Samsung esetében, mert minőségi kiforrott telefonnak gondolom (nem egy kínai) és van ismerősöm aki 4 éves készüléket használ és eddig semmi baja sem volt. Nekem még nem volt Samsungom. Moto Z-m volt, annak sem volt baja csak az akkuja 1 éven túl, de a Motorola a 2 év garanciában cserélte. Magyar márkaszerviz híján román szervizben, ahol az akku cserével tönkretették a telefonom. A lényeg, hogy az is prémiumkategóriás volt anno és az akkun kívül 1 év 9 hó használat alatt más baja nem volt. Szóval a kérdésem arra alapozott, hogy ha pl. a Samsung tervező gárdája cca 4-5 év élettartamra méretezte az S10+ prémiumkategóriás készüléket, akkor 2 évig jó eséllyel nem lesz baja. Ebből próbáltam kiindulni. Hogy minőségi, átgondolt, kiforrott márka és készülék. Vagy tévedek?
23e a különbség a Turbadohoz képest. +10% az nem vészes a 2 év teljeskörű garanciáért.
-
GmailOutlook
tag
Felírtam, megnéztem egészen pontosan német Samsung szervizt mondott a Planet GSM-es srác.
- A megbízott partneri szerviz az nem jó?A bolti garanciát csak üzlettel rendelkező webshop adhat hitelesen szerintem. Mert ők legalább megtalálhatók valahol. De egy olyan webshopnál aminek a székhelye is kamu, ott elég nehéz bármilyen garanciát érvényesíteni szerintem. Pl. azt mondják küldjem be a készüléket, ők majd intézik a javítást. Elküldöm egy postacímre és többet nem látom a készüléket. Mit tudok tenni? Semmit. Mehetek Ukrajnába a 19 éves ügyvezető után.
- Egyébként az üzlettel rendelkező webshop bolti garanciája jó, vagy az is felejtős? Vannak ilyen bolti garanciás tapasztalataitok?
-
Én mintha láttam volna valami programot ami ugyan úgy jelzi a kamera körül különböző fénnyel ha értesités történik stb.Sokszor olyan helyen dolgozom koszos a kezem,és jó volt csak ránéztem a telefonra és ha villogott megnéztem. Vagy ha épp töltön volt néztem egy filmet láttam ha valaki irt stb sorolhatnám miért kellene nekem.
-
laci1892
őstag
Nem nincs. Viszont!
Azért az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nálam kicsit megvan bonyolítva ez az egész csomag mizéria. Nálam picit drágább a csomag mint alapból lenne.
Ugyanis :
Én 2 évvel ezelőtt vásároltam egy p20 pro-t Mobil L csomaggal, aminek a törlesztő részlete csomaggal együtt most augusztusban járt volna le. Azonban sikerült megoldania az ügyintézőnek a szerződést megbontani és így elhozni az s10 pluszt XL + korlátlan net csomaggal együtt nekem.
Viszont mivel meglett idejekorán bontva a régi csomag így nekem a törlesztő részlet pontosan 2550-el több.
Így fizetek az XL + korlátlan net + Telefonért 18.550-et. Egyébként csak 16 körül lett volna.
-
crowgun
tag
Gondolkozom azon, hogy érdemes-e várnom a Note 10-re, de ez az 512 GB-os akció elgondolkoztatott most, lehet belépnék a klubba. Valószínűleg tényleg nem lesz pl. headphone jack és a középső kamera se tetszik, megindokolni a valószínűleg 300-400.000 forinti kezdőárat pedig nem tudom. Milyen feltételek mellett vehető igénybe a biztosítás a Firstphone-nél? Főként árra gondolok. Nincs sok minden kiírva náluk vagy csak én vagyok vaksi. Elmondanátok? Köszi!
-
malisonX
aktív tag
Nem az volt a baj, hogy mindenhol a teljes ár volt kiírva, hanem hogy megvették a készletet több boltban is. A webshopon levő készletfigyelő így vagy kamu, vagy napok alatt frissül. Online meg sem tudod üzletbe rendelni, legalábbis én nem láttam rá opciót. Plusz azt sem láttam sehova kiírva, hogy meddig tart ez az akció. Úgyhogy mindenképp a lehető leghamarabb be akartam szerezni a "kicsikét"
-
-
A honnan vegyek S10-et temahoz kapcsolodik egy kicsit, hogy ismeri esetleg valaki a vip-phone-t? Az emlitett arukeresos listarol az olcsobbak kozul ok azok, akikrol egyaltalan mar hallottam, tobb ismeros is vett naluk telefont maganszemelykent, de meg igy is valahogy felek, hogy ha szamlat is kerek, akkor biztosan szamithatok nav-ellenorzesre.
-
-
jeni
félisten
amúgy ez a töltő powerbank ami hasznosabb lenne a wireless dolgot leszámítva.
márkában ezt dicsérik jobban. -
thedarkfox
senior tag
Jaja igen.
Én megértem és egyet is értek csak ugye, nem a rendes fizetőket veszik alapul.énis fizetem minden hónapban a teló részletet is nekik, nem is keveset savanyodjanak meg. De hát ez van.
#6065) dkovizoli dekedvesek
listaár 290 akciósan 199 a külmbözet meg na eccerü matek... kivan ez találva
(két fiktív számot írtam csak)
-
thedarkfox
senior tag
Első részre így van.
De pl.: most az s10-et függetlenül adja a voda is
Sőt asszem note9nél is volt amit már talán úgy adtak, de erre nem esķüszöm meg.
De amúgy érthető egy picit az ő részükről is. Megveszi a a legkissebb előfizuval a legdrágább telót, majd bacik fizetni, a telót meg más szolgáltató kártyájával vígan használja neki az nem buli.(#6061) dkovizoli
Ittis ugyan ez a metódus, mármint vodánál. De ittis pl a 10000-el kiváltható, nagybiznisz nekik... -
dkovizoli
addikt
Telenor ugyanez. Ráadásul ott csak a vásárló tud , aki vette a készüléket, személyesen a telefonnal együtt függetlenítést kérni. A hűség lejárta után. Én pl párom s8-át akartam függetleníteni, de hiába nincs részlet, mivel előfizetés mellé, kedvezményes áron vettem, ezért csak a hűségszerződés, vagyis két év után adják ki a kódot.
-
thedarkfox
senior tag
Nem kötelező, csak akkor ha egy összegben kifizeti a vevő,(illetve ha záras ki kell adnia a függetlenítő kódot) egyéb esetben tehet rá hálózati zárat. Persze az sem kötelező, de élhet vele ha részletre van pl. a készülék. De úgy néz ki tálán átállnak mindenhol a független készülékekre(nem.megerősített hír
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest