- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz Flashback #35363 üzenetére
Azt a felsoroltak kozul csak a pixel 7 tudja (meg az ip68-at is), kenyelmes volt eddig az esti ejjeliszekrenyre csak lerakom es tolt de ennyi kompromisszum belefer foleg az arak fuggvenyeben
Parszor volt olyan amugy is hogy kicsit melleraktam aztan nem toltott semmit este...viszont a gyorstoltes karpotol, az asszonye brutal 120w-on tud tolteni.te avatarod is jo, Sheldon?
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz Flashback #35355 üzenetére
En hamarosan Poco F5-re nyargalok at, 125k-ert sikerult vadasznom egyet,pixel 7 volt neg a masik kiszemelt de a design nem anniyra jott be,meg a vastag kavak sem.Asszony most valtott iphone 11-rol szinten xiaomira (redmi note 12 pro+) es nagyon elegedett vele.Nem top kategoriak de a poco eleg brutal hardveresen.Ahogy nezegettem a tipusokat meg az arakat 200 korul kozepkategoriat kap az ember...en meg 227-ert vettem az S10+ anno...most a top boven 350-400k felett van annyit nekem nem er egy telefon sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
mihione
őstag
válasz dvtkfan #34808 üzenetére
Szia!Elso korben azert kipucolnam a mikrofonok lyukait,en egy rossz fejet szoktam hasznalni erre elektromos fogkefevel,langyos csapviz alatt.Nalam a kihangositasra panaszkodtak,tisztitas utan tokeletes lett.
-
mihione
őstag
válasz chubby2o6 #34670 üzenetére
Szia!
Mennyire vagy elégedett ezzel a rommal?Én most keresgélnék valami customot,régebben volt nexus mobilom ott a natúrabb android romok mentek pl Lineage OS, úgyhogy nem idegen annyira a téma viszont szükségem lenne egy megbízhatóan működő,minnél bloat mentesebb ROM-ra, ami gyors és jó akkuidőt is tud.A gyári samsung featureok közül van egy kettő ami tetszik, pl a beépített videó és képszerkesztő app,viszont se dex se bixby nem érdekes úgy mint kb a samsungos bloat 80%-a, ezért nem tudom merre induljak el.Gyári Rom heggesztgetve,vagy egy Lineage OS szerű puritánabb vonal.Attól tartok ezek a mókolt,"könnyített" gyári romok nem mindig működnek jól a sok módosítás miatt, viszont pl egy lineage OS "0-ról építve" kamerás appja mennyire tudja jól kezelni a kamerákat,képminőség kényelem stb...
Akinek van tapasztalata custom romokban szívesen olvasnám a véleményét,neki mi vált, be mi volt az igénye stb...
-
-
mihione
őstag
válasz Micsurin #25340 üzenetére
Be tud egni,de ez attol fugg milyen minosegu kijelzot kaptal.Van ami konnyen beeg es van ami nehezen,nekem az elozo telom egy axon 7 ugyan az a kijelzo van benne mint az s7 edgeben es nalam is napi 8 orat megy gpskent hetkoznap kb masfel eve.Gmapsot hasznalok es annak pl beegett a fektetett modban levo felso zold kocka also csikja amiben jelzi a kovi iranyvaltoztatast.Nehezen lehet eszrevenni de ott van.
-
mihione
őstag
Rohogni fogtok de en a telo vasarlasakor vettem egy fekete cellara premium tokot es baromi jo,mar 3x megmentette a telot pofara esestol betonon.Neztem slim tokokat de az osszesel az a baj hogy nagyon rovidre csinaltak a kijelzo feloli eleit,legtobb a kijelzo hajtasnal veget er.Alul felul meg nem igazan nyulik tul.Ez a cellara tok vagy 3-5mm tullog a kijelzon es baromi sokat ved igy.Ha valaki tud valami jot linkeljen,en sajna meg nem talaltam :(
-
mihione
őstag
Hali!par napja eleg fura dolgokat csinal az s10+-om,random fokepernyore dob alkalmazasokbol most reggel 3x is 10perc alatt (fb,insta) olyan mintha a home gombra nyomnek,de kozelbe sincs az ujjam,gyari swipeos vezerlest hasznalom.Masik erdekesseg hogy az fb sokszor nem hajlando megnyilni csak a tolto logot latom,neha dob eg, uzit hogy crashelt az fb,le is fagy a telo.Mitol lehetnek ezek?Eddig jolent minden,nem telepitettem semmi uj appot,valami akkufigyelo jelzett az fbre es felkinalta h altassa-e,arra nyomtam egy oket de azota kiszedtem a pipat mellole es igy is szar.
-
mihione
őstag
válasz TTomax #23800 üzenetére
Nekem mar vagy 4x esett le zseb magassagbol betonra,murvara,jarolapra.Szerencsere mindig megusztam a kijelzo torest,viszont en a vodaban vettem ra cellara tokot ami a hajlitott szelnel is picit magasitott,es gumis boritas alatt van egy merevebb muanyag vaz.Neztem slim tokokat d
e nem merem bevallalni :DJa es folia nincs rajta gyari sem
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz Bence004 #23079 üzenetére
En ugyanigy jartam csak nekem egy kavicsra esett,raadasul tokban de ugye ott a nyilasnal pont nem vedte es meghorpadt kicsit.Mukodik minden,toltes stb.Bar en vezetek nelkul toltom ugyhogy nem foglalkozom vele,meg emiatt nem akarom biztositozni,majd 1-1,5 ev mulva amikor mar ramatyabb allapotban lesz...ugyis levettem a gyari foliat is rola mert pofara esett es kilyukadt,kaptam is egy melyebb karcot azota Ha mar havi szinten fizetek erte+onresz legalabb erje meg nekem is.En dolgoztam vodanal,nem fogjak visszadobni ha elolvasod az aszf-t es aszerint cselekszel...
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz Kitti14 #22631 üzenetére
En 182 centi vagyok atlag kezmerettel (9-es kesztyu) de egy kezzel nem lehet kenyelmelesen hasznalnin az s10+-t,alul kisujjas tamasztassal a huvelykujjam a telo kozepeig er be magassagra ott meg elerem a bal szelet is de fentebb mar biztosan nem,mondjuk nekem egy vastagabb szilikon tok van rajta.
-
mihione
őstag
Nekem meg nem jelzi a frissitest (vodas keszulek).Kivancsi vagyok az uj funkciokra,szeleslatoval lehet mar videozni?
-
mihione
őstag
válasz GmailOutlook #21688 üzenetére
Barmilyen telot veszel 2. ev vegere jo eselyel cserelhetsz benne akkut,nyilvan ez hasznalattol is fugg,meg attol ki mennyire ellenorzi a telo allapotat.Altalaban csak azt fogod eszrevenni hogy pl 32%-rol egybol leugrik 26%-ra,vagy 15%-alatt hirtelen kikapcsol mert mar nem tud leadni annyit amit kene.
Tegnap frissult ota a marciusi secu patchre a telom es azota nem mukodik a fokepernyos lefele simitasos ertesitesi panel lehuzas.
Beall-kijelzo-kezdokepernyo-ertesitesi panelert huzza le be van kapcsolva,ez lenne az a kapcsolo ami engedi nem?Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz bandi0000 #21635 üzenetére
3 eves a masik telom es nem egett be az ertesitesi sav,nem is vilagosabb,egyedul a google maps fektetett nezetben levo zold infos savjanak az egyik szele vekonyan egett be,de normal hasznalatnal nem veszed eszre.
-
mihione
őstag
Szerintem kicsit tul van lihegve ez a garancia tema mar,az elmult 5 evben 2 db muszaki cuccom ment tonkre 1 kb 7 eves pc tap es egy szinten ilyen kor korul levo ddr3 ram modul.Ami az elso 3 honapban nem hibasodik meg az 2 even belul nagyon minimalis eselyel fog.Amolednel ugyan fenn all a beeges veszelye de ez is csak extrem hasznalat mellett,elozo telomban 1 evig napi szinten 5-6 orat ment google maps es feher hatternel nagyon halvany csik lathato mar,de alig eszreveheto,lassan 3 eves az a telo de meg mindig hibatlanul.hasznalom(egy akku cseret azert kapott tavaly ev vege fele)
En szolgaltatonal vettem biztositassal,ez tobbet er barmilyen garinalLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
mihione
őstag
válasz icemad #21589 üzenetére
Kompakt fenykepezovel mar fogtam be villamot 1x, leghosszabb zarido,minimalis iso, allvany es szerencse kell hozza.
En a portre modot nagyon birom ebben a teloban bar nem ertem miert elo fokusz lett a neve :D[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
válasz ch.lac #21267 üzenetére
Azert ez nagyban fugg attol is milyen kornyezetben hasznalod,en pl egyszer voltam raktarban ahol epp felsoportek es eleg nagy por volt ahogy a telo kijelzojere szallt es zsebreraktam ossze is karcolta,igaz az nem s10 hanem meg az elozo telommal volt es nem durva karcok de azert kikapcsolt kijelzonel lathato volt.Leejtesnel viszont az uvegfolia meg tudja menteni a kijelzot a torestol az tuti.
-
mihione
őstag
válasz cicaslany86 #21230 üzenetére
Ilyen mar nekem is volt,de mas teloval is.Szinten voda,szimplan szar a halozatuk,telekom sokkal stabilabb volt nalam.
-
mihione
őstag
-
mihione
őstag
válasz dkovizoli #20461 üzenetére
Ha nem most vettem volna s10+ akkor en beneveztem volna ra,foleg a sima verziora.Kulsore egy kaptafa csak mashol van az elolapi kamera,nekem egyedul a hatso kamerasziget nem igazan tetszik,tul sok es nagy...
[ Szerkesztve ]
-
mihione
őstag
En vezetek nelkuli toltopadot keresek,hasznal valaki ilyet?
-
mihione
őstag
Bxactions appal elvileg be lehet allitani a bixby gombot hivas bontasara.En probara leszedtem de a zseblampat se sikerult beloni vele,igy kulon appal es gyari beallitasokban osszeraktam,bar csak feloldott kijelzo mellett mukodik es nem full fenyeron sajna.Az ujjlenyomat problemara is talaltam megoldast,mostmar sokkal jobban erzekel.Illetve akit zavar hogy kicsit sargas a kijelzo de maradna a termeszetes modnal,kekfenyszuro be es 0.-ra le kell huzni igy picit huvosebb lesz a szinhomerseklet.
-
mihione
őstag
Hali!Csatlakoztam en is az s10+ tulajok koze.folia es tok temaban ki mire eskuszik?Jelenleg a gyari sima folia van meg fent,de egesz jonak tunik eddig.Uvegfoliabol van olyan amitol nem lesz csunya a telo?Teljes kijelzot fedi vagy erdemes inkabb sima folianal maradni?Zte axon7-rol valtottam.Az ujjlenyomat olvasora van valami trukk hogy jobban mukodjon?Nagyon nyogvenyelosen sikerul feloldani vele altalaban 3. probara,masik telomnal ez villamgyors es pontos volt hatlapi szenzorral.Lehet meg nekem is szokni kell,nem jol teszem ra az ujjam...Tokbol most egy cellara van,jo a fogasa de kicsit bumszli.Ezek a korbe pattintos tokok mennyire jok(ebay full body,360)?A temak a lehuzhato ertesitesi sav ikonjait is megvaltoztatjak?Lecserelnem ezt a keket valami feherre vagy narancsra.Sotet mod mar aktiv appok is tisztaba vannak teve.Always on display mennyire meriti ha allandoan aktiv?Bixby gombra zseblampa be-ki kapcsolast lehet valahogy allitani?Bocs a hulye kerdesekert :D
Ezeken kivul abszolut jo kis telo,Op 7t pro lett volna helyette de proba hianyaban feltem a meretetol es sulyatol igy samu lett,pedig a touchwizes korszakban utaltam oket es nem is volt meg soha samsungom :DLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3DFX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest