- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz
mihione #34708 üzenetére
Szia! Bocs, hogy csak most, de nem követem napi szinten a topikot.
Másfél éve használom az Ambasadii romot, most az A12-t, előtte a 11 is tőle volt. Hibát nem találtam benne, telefon, wifi, gps, mobilnet, bluetooth, minden úgy működik, ahogy kell. A kamera mint a gyári romon, ami nem meglepő, hiszen ez egy gyári alapú rom. Te döntöd el a telepítéskor, hogy miket szeretnél rá, csak vigyázz, mert alapból mindent telepít, azt kell bejelölnöd, amit nem szeretnél. Aksi idő nálam jó, éjszaka töltöm, ritkán megy estére 30% alá, mondjuk játszani nem szoktam, social media szintén nincs, telefonálás, zenehallgatás, böngészés, navigáció, ritkán hozok össze 2 óra képernyőidőt, de ez nem az aksin múlik.
Ja, és mostmár a rom is fizetős ( 5 euro ), régen csak a rom control-ért kellett fizetni, most te döntesz a telepítéskor, hogy akarod-e a rom control-t is. Én akartam, mert szeretem részletesen testreszabni a felületet, plusz van még néhány extra beállítási lehetőség is benne, meg benne van az 5 euróban, akkor meg nehogymá ne legyen.
-
-
sgeza
veterán
válasz
mihione #23378 üzenetére
Mondjuk ha így van, akkor méginkább alkalmazniuk kéne a VoWiFi opciót! Szerintem költség szempontjából nekik is csak jobb lenne. Adja magát a lehetőség technikailag. Kollégámnál a lakásban nagyon gyatra volt a térerő, rákérdezett a VoWiFi-re, hogy nincs-e véletlenül, a csaj azt sem értette, mit kérdez. Aztán küldtek neki egy eszközt, ami gyakorlatilag egy mini mobil adó állomás lakásba. Viszont ez is neten kapcsolódik. Ennek fényében méginkább érthetetlen, hogy minek ez a plusz eszköz, ha a telefon tudja a VoWiFi-t. Nyilván a rendszer képes lenne rá, de ha jelenleg nem is, nem hinném, hogy túl bonyolult lenne bevezetni.
-
Sawyer_
tag
válasz
mihione #21631 üzenetére
Azért kicsit árnyalnám egy kicsit ezt a gyártói garancia vs. bolti garancia dolgot. Nekem eddig csak vadonatúj telefonjaim voltak, tehát a garancia nem volt kérdéses. Ennek ellenére egyedül a régi Nokiáim szervizelésekor találkoztam megfelelő hozzáállással. Ott, bármilyen gond esetén megpróbálták elhárítani a hibát, nem tereltek le, egy esetben még készülékcsere is történt.
Ezzel szemben az elmúlt években már csak rossz tapasztalataim vannak a gyártói garanciával. A korábbi Honoromban behalt az akksi, garanciaidőben, egyértelműen cserés lett volna. Mit mondott erre a Huawei szervíz? Annyit, hogy tényleg cserés az akksi, de a kijelzőn van egy mikrorepedés, ezért nem cserélik ki azz akksit, amíg a kijelzőt meg nem javíttatom, mert a két egységet egyben lehet cserélni.
Másik esetem a hírneves Apple céggel: Iphone X, 3 hónapos teló, a térerő nagyon gatya. Mint kiderült viszonylag közismert probléma az Intel modemes európai modelleknél. Elküldöm a szervízbe, kimegy Csehországba, átvizsgálják, majd közlik, hogy szerintük minden OK, a telefon tökéletes. Rá pár hónapra, aztán a szoftvert is sikerült úgy frissíteni, hogy dobálta a hívásokat a teló, tehát akkor mind szoftveres, mind hardveres oldalról el volt b@szva.
A fenti két eset garanciaidőszak alatt történt. Kérdésem, hogy ha ilyen az általános gyártói hozzáállás, akkor biztosan megéri kifizetni 20-30-40 ezer Ft-ot pluszban, ha utána első dolguk az, hogy lepattintsanak? -
bandi0000
nagyúr
válasz
mihione #21631 üzenetére
Csak azt hagyod ki a képletből, hogy garantàltan be fog égni a kijelző 1-1,5 év után, ha más nem, akkor a felső sàv fog nyomot hagyni, illetve az akksi használódik, amire persze 1 êv gari van, de ha 1,5 évesen kicserélteted a kijelzöt, akkor cserélik vele az akksit is
De persze felőlem 50k ért is vehet bárki telefont akàrhonnan, nekem megéri a pluszt az, hogy nyugodtan használjam 2 évig
-
mihail38
senior tag
válasz
mihione #21631 üzenetére
Teljesen egyetértek veled, egy ilyen értékű és minőségű készüléknél a garancia fontos, lassan egy éve használom az S10 + és semmilyen hibával nem találkoztam vagy vettem volna észre, én is szolgáltatónál vásároltam, aki spórol a garancián az meg is érdemli ha vállal ennyi kockázatot mert az általad említett 3 hó alatt is kijöhet akármilyen probléma és ilyenkor nagyon sokat számít a gyári gari, ettől függetlenűl itt B.pesten van 1-2 megbízható gsm bolt, de én személy szerint ezeknél sem vállalnám be, hogy 200-250e ft kidobjam az ablakon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen digitális videókamerát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- PlayStation 5
- Medence topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest