- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
Kipróbáltam most ez az Edge-t, de nem sötétek az oldalak, hiába az a beállítás. Ez így kuka. A Samsung böngésző viszont tudja.
-
válasz MikeWazowski #21194 üzenetére
Az nem valami chrome variáns? Vagy csak a PC-s verzió?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
tibbike01
őstag
válasz manokaki #21192 üzenetére
A chormenál a jelszavak szinkronizálása, az előzmények, könyvjelzők, auto kitöltések áthúzása más bejelentkezett eszközökről nekem nagy előny.
Otthon pc-n, munkehelyen laptopon és telón is chrome-ot használok, de mégis olyan mintha 1 eszközön használnám. Imádom.Valószínüleg ezért is fogyaszt többet.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz james008bond #21180 üzenetére
Már TV-t is gyártanak? Mert azt tudom, hogy egész bőséges készletük van okoseszközökből, de nem tudtam, hogy teljes a palettájuk
-
válasz james008bond #21180 üzenetére
A xiaomi a kínai apple. Jó cuccokat csinálnak.
-
bigsee
addikt
válasz james008bond #21179 üzenetére
Mittudomain, mert okos, azért megy tönkre... Bár szerintem a kis kapacitás miatt kisebb volt a zsúfoltság is. LCD kijelző, kinek FF, kinek színes, az brutálisat nőtt az elmúlt 20 évben.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
james008bond
őstag
válasz csorbajeno #21168 üzenetére
Kínaiaknak nincs saját ökoszisztémájuk? Akkor nézz körül pl Xaomi táján... le fog esni az állad.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
james008bond
őstag
válasz bigsee #21167 üzenetére
Aha. És akkor, ha évekig ne volt töltve, miért nem ment tönkre? A mostaniak ha 0-ra merülve (nem is nulla, de védelemből kikapcsol, vagy tönkremegy )és kell pár perc, mire elindul a telefon ( ha elindul ). A többivel részben egyetértek, bár akkor nem 4-5000 akksi volt benne hanem néhány 100-as, és szerintem volt 1-2 alkatrész ami akkor jobban meríthette, mint a mostaniakat.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek! A világító széleket be lehet állítani a facebook messengerhez S10+-on?
-
válasz csorbajeno #21176 üzenetére
Hát az szívás, mert nekem normál sebességű videónal kellene a 120 fps... Felbontás igazából nem is számít.
-
-
Sziasztok. S10+ tud valahogy 4k 120fps videót felvenni?
-
TODI1111
veterán
Ennyire nem érdekel a dolog, itt a hangsúly azon volt, hogy amig volt infra bármit irányithattál vele.
Nem vagyok márkafüggő. Amikor éppen vásárolok és akkor nekem a legjobban bejön azt veszem. Ezért van gorenje mosógépem és tűzhelyem, bosch hűtőm és porszívóm, samsung mikróm, lg tévém és médiám, asus laptopok........... teljes ökoszisztéma[ Szerkesztve ]
-
Bencen
csendes tag
válasz HoldfenyLuna #21170 üzenetére
Az otlet jo volt, de sajna nincs semmi ami beragadt volna, megneztem gyorsan
-
Bencen
csendes tag
Sziasztok!
Remelem tud valaki segiteni, a mai nap reggel amikor elkezdtem hasznalni az s10-em, teljesen megbolondult, ossze vissza akadozik, pl ha belépek az alkalmazás váltóba, akkor ugranak egyet az appok aztan visszaallnak a helyukre, lemaradnak random az animaciok, a bongeszo is meg volt zakkanva, mindent amit megnyitottam kb 5-10 masodperccel kesobb hozott be, pedig mar tudtam scrollozni az oldalon, de azon szerencsere egy ujrainditas segitett. Az apple music is megbolondult, ha visszalepek egy albumbol a zeneim koze, akkor minden albumkepet latvanyosan ujratolt minden alkalommal. Probaltam atallitani gesztus vezerlesre is, de ugyan ezeket produkalja, kozben kikapcsoltam a task changert, mert meguntam, azota ugral a gyari alkalmazasvalto, de minden mas elotte kezdodott. A kerdes az hogy mit tudok csinalni a teloval hogy ne legyen ilyen? Amit probaltam: ujrainditas, kikapcsolva hagyas egy fel orara, cache torles a one ui home-bol, a gesztusvezerlos cumokbol, de eddig csak a samsung internet kapott eszbe.
Otletek? -
csorbajeno
veterán
Egyetértek veled. Lassan valóban eljutunk oda, hogy minden nagyobb gyártónak lesz saját ökoszisztémája és a csak a kínai gyártók telefonjában lesz infra, mert nekik még nincs saját ökoszisztémájuk. Csak ezeket elérhetővé is kellene nekik tenni globálisan, nem pedig ilyen--olyan beszerzés által hozzájutni. Ja és éppeszű áron.
-
bigsee
addikt
válasz james008bond #21149 üzenetére
Alacsony teljesítményű (-igényű) kijelző, modem, antenna. Az egyikben.
Processzor és memória teljesítménye az egekben, igen, ezek a csipek direkt rontják a teljesítményt... A másikban.
[ Szerkesztve ]
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Piziii
tag
válasz bedibazsa #21151 üzenetére
A Huawei és Samu között tényleg hatalmas a különbség, ezt én is tapasztaltam... barátnőmnek vettem egy P30-at és azt egy pár napig használtam aztán vettem magamnak egy S10-et használtan és eleinte azt hittem, hogy hibás mert olyan gyorsan merül a P30-hoz képest...
Én naponta, barátnőm 2-3 naponta tölti a telóját 😮
Sokat agyaltam, hogy melyiket vegyem magamnak, de aztán a vízállóság döntött és a Samu tabletem még órám mellé amúgy is jobban áll egy Samu telefon 😅 -
Keem1
veterán
válasz TODI1111 #21158 üzenetére
Mert LG. Az én Samsung 4k UHD tévémet (QE49Q60RA) lehet vezérelni. Lassan minden a saját ökoszisztémájában lesz tökéletes: ha iPhone-od van, PC-vel meg egyéb dolgokkal tök fölösleges hülyéskedni, ha Apple TV-vel, iMac/Macbook-kal, Apple Watch-csal tudod csak kiaknázni a lehetőségeket. Ugyanez várható másnál is, a Samsungnál is. Nekem S10-em van, Samsung tévém, Samsung mikróm, porszívóm, mosógépem, fülhallgatóm.
-
-
laci1892
őstag
válasz bedibazsa #21155 üzenetére
Az infra kifejeztten hiányzik nekem az S10 szériából. Annak idején az utolsó Samsung telefonom amiben volt infra, az a note 4 volt.
Nem is értem miért nem pakkolja bele a Samu a high-end telefonjaiba. Egy rakás mindent lehet vele vezérelni. Kifejezetten jól jönne most is.
-
bedibazsa
senior tag
válasz laci1892 #21154 üzenetére
Nem, annyit nem ér egy telefon sem.
Nova 5t, az amoled alacsony fényerőn bántotta a szememet és az aksi, illetve ujjlenyomat-olvasó miatt váltottam.
Az S10 szebb, jobb képet csinál, a szoftver kb. hasonló, de a funkcionalitás győzött. Ettől függetlenül a legjobb telóm eddig az S10 volt. -
Kitti14
csendes tag
Az első oldali hangszórót mivel lehetne kitisztítani. A zsebembe bekerült egy zsebkendő mellé és összeszedte a szöszöket róla
-
bedibazsa
senior tag
válasz james008bond #21149 üzenetére
Nem voltak jobbak azok, de amíg azokat heti egyszer töltötted, az új telefonokat meg napi egyszer. 7x annyiszor van igénybe véve az aksi, plusz a régi telefonokon nem volt mit nyomkodni.
Más: amúgy lecseréltem az S10-et egy Huaweire és félelmetes, hogy majdnem ugyanakkora aksival 2x annyi az üzemideje a kínainak, mint a Samunak volt. Nem akarok most harcot, hogy melyik a jobb vagy melyik nem, de az tény, hogy nagyon boldog vagyok, hogy nem kell mindig azt nézni, ahogy készenlétben merül a telefon. :-D
-
Keem1
veterán
válasz laci1892 #21145 üzenetére
Arról már volt itt szó, hogy az akku egészségének szoftveres megállapítása nem akkurátus, hanem szoftveres, használaton alapuló becslés. Ez mind a kondíciójára, mind a kapacitására igaz. A szoftverek a használati statisztika alapján algoritmusok segítségével "tippelik". Hétköznapi használatra jók, de a túl szélsőséges állapotok durván hibásak lehetnek.
Az én 4 éves S7 edge telefonom félévente változik 75 és 85% között az egyik app szerint.
Hiteles eredményre csak a készülékből kivett akksi feszültségének mérésével jutsz. A Li-ion akku cellafeszültsége 3.65 V, egy csumára feltöltött akkué picivel fölötte van, 4 V fölött durva túltöltésről, 2,5 V alatt pedig súlyos kisütésről van szó, mindkettő káros az akkura nézve (bár egy modern akksi egyiket se hagyja).
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Régi, mondjuk 10-15 éves, Alcatel, Sony-Ericsson évekig bekapcsolás nélkül szekrény mélyén, majd feltöltve működik. Napokig. Akkor ez most hogy van? Akkor készült akksik ennyivel jobbak vagy a mostaniakban van direkt egy chip, ami tönkre teszi vagy legalábbis azt szimulálja?
-
sgeza
veterán
válasz laci1892 #21145 üzenetére
Ne foglalkozz vele szerintem! Mármint az antutuval semmiképp. Az akkut bizonyos töltési módszerekkel lehet valamelyest kímélni, de amennyi kényelmetlenséget ez okoz, az jóval nagyobb, mint amennyi ennek mondjuk két év alatt a jelentősége.
Tudomásom szerint papírforma szerint a Li-ion akksinak az ideális az, ha 50-80% között tartjuk a töltöttségi állapotát. De ennek vajmi kevés értelmét látom a gyakorlatban.[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Srácok egy kérdés. Ki mennyire szokta lemeríteni a telefont?
Vagyis... Mennyi százalék alá nem engedítek ( vagy nem érdemes ) beengedni az akku töltöttséget?
Csak mert ma találkoztam egy nagyon fura dologgal. Az AnTuTu szerint az akkum ( az egy hónapos telefonom akkuja... ) 93%-os.
Ami azért rohadt vicces mert a több éves céges iPhone 6plus akkuja 96 ...
Kicsit azért ez így érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Tamás 1984 #21133 üzenetére
ha 1 éven belüli Európai vásárlású akkor itthon elvileg javítják.
-
manokaki
addikt
Itt is megkérdezem hátha tudtok segiteni van egy olyan gondom ,hogy éjjel ha feltőltödött az aksi , akkor megjelenik a kijelzőn ,hogy 100%-os a töltötség ezt hogyan tudom megszüntetni ,mert ugye csak reggel veszem le a töltőről , de ezt igy a fél éjszaka jelzi nekem !??
Kikapcsolom az AOD-is meg pluszban telepitett AODNotify-t is és mégis mikor feltöltődött 100%-ra , megjelenik és reggel látom rajta hogy jelzi 100% és magátol bekapcsolja az AOD-t..
Attila
-
jeni
félisten
válasz Tamás 1984 #21131 üzenetére
garanciális?
pixel hiba lehetséges, az meg LCD cserével jár. -
Tamás 1984
csendes tag
Sziasztok.S10+készülékem bal alsó részénél megjelent egy fekete pötty.Nem utöttem oda kijelzőt,nem esett a telefon.Hozzáértőket kérdezném ez mitől lehet,illetve gondolkodjak el telefoncserén?
-
poli27
veterán
Hali
A chrome böngészőbe valahogy ki lehet kapcsolni, azt az idegesítő funkciót, hogy ha újra megnyitom akkor frissítse az aktuális oldalt, senki nem kéri ilyenre... és nagyon idegesít a munkámban ...
-
h_benjamin
aktív tag
válasz RoryBreaker #21121 üzenetére
Nekem jó volt a héten csinálta ezt 4-5 nap de ma megint jött értesítés..
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
aprokaroka87
nagyúr
Lehet a Google szerverei sem mindig állnak a helyzet magaslatán
-
Keem1
veterán
Nem, de nekem is késik időnként, ami az elmúlt 10 évben egyszer se fordult elő.
-
RoryBreaker
aktív tag
Sziasztok. Új android óta gmail nem küld értesítést, ha mail jön. Nem tudjátok miért lehet? Előző android verzión működött.
Köszi!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
DeBe
tag
Sziasztok!
Van valakinek jó tippje, hogy telefonon mivel tudom szerkeszteni a hdr10+os videókat?
Kicsit babrálni a színekkel például. A gyári szerkesztővel csak a hosszát lehet mahinálni. -
-
laci1892
őstag
Sziasztok egy kérdés :
Úszott egyet véletlen a telefon ( kádban )
Elvileg ugye ip68-as. Ennek ellenére megszárítottam hajszárítóval + át törölgettem. De ha telefonálok nehezen értenek, plusz olyan mintha még mindig nem száradt volna ki a teló rendesen..
Van valakinek tapasztalata?
-
james008bond
őstag
Ok, de! Óra bt-t kommunikál, de otthon jövés menés közben lekapcsol, wifire vált, vissza bt-t telefonnal kapcsolódik és viszont. Szerintem így már legalábbis az óra jobban merül, ha viszont bt kikapcsol a telefonon, marad a wifi és az meg az egész házban full megy.
-
mihail38
aktív tag
válasz balintka #21108 üzenetére
A pontos nevét nem tudom, de a Ferenciek terén lévő SES-ben tették fel rá géppel, az Allee-ban voltam ott akartam rá tetetni fóliát és ott mondták hogy a Ferenciek terén tesznek fel fóliát mert csak ott van gép ami fel teszi a fóliát, néztem a számlát, de ott sem látom a nevét.
-
Rigormortiis
veterán
Azt be lehet valahogy állítani, hogy ne látszódjon mindig a fenti állapotsáv az előlapi kamera mellett, és az a képernyrészt is hasznosuljon?
A kamerakivágás elrejtése funkció ki van kapcsolva, de piszok zavaró, hogy sem a böngésző, sem a yt, sem a hbo go nem fut teljes méretben, sőt, ez utóbbi még egy kis pixelcsíkot is húz.
Lehet, hogy a videók a "spéci" kijelzőarány miatt futnak ilyen gané módon, de akkor meg b.ssza meg a Samsung, hogy a relatíve kis kijelzőt még nem is lehet teljesen kihasználni sem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
espi38
őstag
válasz Erdei88 #21106 üzenetére
Nem az én előfizetésem volt.
3 készüléket fogtam meg így kettő S8as és egy P20 lite-mindegyikről írtunk adásvételit-letiltásra garanciát-persze mondanom se kell,hogy ez semmit nem ért.
Eladtam mindhármat félár alatt és elvitték olyan országba ahol ezeket még lehet használni.
mihai38 igen hiba volt az a fólia levétele,ráádsul már sehol nem kapni ezért keresek alternativát.[ Szerkesztve ]
-
mihail38
aktív tag
válasz espi38 #21104 üzenetére
Én kb 2 hét után le kaptam a gyári fóliát ami utólag kiderűlt, hiba volt.
Próbáltam már több üvegfóliával, de az ujjlenyomat nem működött ( másnak működött :) ) és most a SES-ben rakattam rá fóliát hasonlót mint a gyári, de sokkal erősebb és jobb ami az árában is meg mutatkozott 7490ft volt... -
espi38
őstag
[link] Ezt a fóliát használta már valaki?
-
-
espi38
őstag
Ez a letildos dolog örök téma lesz.
Több vásárolt készülékeimet letiltotta a szolgáltató ,ezért döntöttem úgy,hogy én veszek egyet szolgáltatótól na ezt tiltsák le
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest