- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Visszatér a Pebble
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz Atlantis #20002 üzenetére
Beállítod a fiókokat, hogy mindent levelet töltsön le, utána hagyod egy kicsit. Szinkronizál és utána már gyorsan betölt minden levelet. Persze, ha van 10k leveled azért idő kell neki, de egy 30 perc után ránézel, utána már gyorsan mutat minden levelet.
Amennyiben nincs gondod a gmail-lel akkor használd azt. Nekem mindig volt, így pár évig Outlook volt, de most a gyárit használom egy ideje.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Atlantis #19995 üzenetére
Ez nem igaz. Be lehet állítani, hogy az összeset töltse le.
Azokat a leveleket melyekre később szükségem lehet, csillagozom vagy bejelölöm és most megnéztem, látom a 2017-es leveleket is....Nekem egy negatívuma van, ami annyira mégsem negatívum az az hogy húzási műveletnél még az ikonjára is kattintani kell, szemben pl. az Outlook-kal, mert ott csak elhúztad az ujjad és olvasott is lett a levél, de itt még egyet kattintani is kell
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
kekedi
senior tag
válasz Atlantis #10589 üzenetére
+1 google fotók
16Mp-be tömöríti a képeket. vagy is én akkor úgy veszem, hogy a 12Mp-hez nem fog nyúlni és eredetibe menti el.
Korlátlanul tölthetsz fel videót és képet (én nem rég töltöttem fel 42Gb-ot és a Google drive-hoz nem nyúlt...bár belesem fért volna a 15Gb-ba ) -
Parallaxis
addikt
válasz Atlantis #10072 üzenetére
ott meg nem találok opciót, hogy minden fiók bejövő leveleit egyszerre mutassa
baloldal fent menü: "Minden bejövő levél"
--
A Samsung levelezője nekem is jobban tetszene, de számomra érthetetlen módon nem ismeri az archiválás funkciót a Gmail-es fiókoknál.
[ Szerkesztve ]
-
kekedi
senior tag
válasz Atlantis #10072 üzenetére
Sajnos azzal a levelezéssel én is bajlódtam. Sose találtam amit kerestem.
Így visszatértem a gmailre.
Állítólag úton van a sötét mód.Hogy egyszerre mutassa az összes levelet (gondolom arra gondolsz, hogy ne legyen külön a fontos, közösségi, stb)
Beállítások-saját emailcímedre katt-Beérkező levelek kategóriái- És itt vedd ki mindenből a pipát (de ezt legfelül írja is, hogy akkor mindent egybe fog mutatni) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gumi és felni topik
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest