- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Egy titkos - eSIM-es - favorit, Moto G34 5G ( ~ 100 EUR)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz MikeWazowski #28568 üzenetére
A plusz ráadásul üveg hátlapos elvileg. MKBHD szerint legalábbis az. De ennyiért én nem fogok cserélni az fix... Valószínűleg az S10-el fogok megöregedni ha ez így marad
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
iszonyatosan durván merült az utóbbi hetekben standbyban is, egy éjszaka alatt simán merült 20%-ot, ami azért combos. FR után most aránylag jó...
-
kcsa
veterán
S10 megjött
-
kcsa
veterán
Na ilyen se volt még hogy S10e előbb kapja mint S10.
-
kcsa
veterán
Ti hogy álltok, a szeptemberi frissítéssel? Elsők között szoktam kapni, de még semmi... (xeh/xeh, xeh/dbt - német független, bár az xeh nem tudom mit jelent :) )
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
Ha már
fatertelefon nagyszidás: a közelségérzékelős téma ki lett már jobban fejtve, mint hogy nem jó?Nekem speciel erős a gyanúm, hogy nincs benne, csak fényérzékelő. Szenzorteszttel nem kipróbálható a működése, szerintem hívás közben nézi a fényerőt, és ha sötét van (füledhez nyomtad) akkor lekapcsol a kijelző.
-
kcsa
veterán
Hydrogel fólia, a kínai egydolláros van fent
mert ezen spórolok és megérdemlemmert a gyári nekem nem volt fent (amazon.de - bontott doboz). Pár napja ezzel szórakozom, soha senki ujja nem oldja fel, csak az én regisztrált ujjaim. Valószínűleg vab még egyéb információ is a háttérben, amit (még) nem kötöttek az orrunkra.Szerk.: most olvastam a sammobile-os cikket, és ott elég egyértelműen szerepel, hogy mi okozza. Hát nem az olcsójános fóliák.
A banki témára pedig csak annyit, hogy MNB elvárás, hogy a pénzintézet gondoskodjon az elérhető legmagasabb biztonsági szintről, hát az OTP így oldotta meg. Ha nem csinálja, és valaki emiatt felnyomja, jön a büntetés.
[ Szerkesztve ]
-
-
kcsa
veterán
DBT-re még nem. Meglepődtem, hozzám mindig hamarabb szokott jönni
-
kcsa
veterán
válasz Markizmark #14049 üzenetére
Bár teljesen együttérzek veled, de szvsz sehol senki nem vállal kötelezettséget a frissítésekre. Nyilván nem véletlenül.
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
Wifinél nem veszem észre ennyire, de LTE hálón elég durván érzem. Van egy fix hely ahol gyakorlatilag nincs térerő (ez is vicc: agglomeráció, sík terület, Bp, határtól olyan 800 méterre), 5T olyan 3-400 méteres szakaszon veszítette el a térerőt, ez 2-3szor akkora szakaszon, és lassabban is tér észhez.
Kicsit azért megnyugtat, hogy nem csak az enyém ilyen.
-
kcsa
veterán
Bár sejtem hogy mindenki telefonja tökéletesebb a tökéletesnél, de
S10 tulajok: Ti nem vettétek észre, hogy relatíve gyenge a térereje a telefonnak? Sokkal többször bizonytalankodik a hálózat, mint az előd Oneplus 5T-vel - többször szakadozik, lassul, stb.Ahol az még (épphogycsak, de) működött, emez már garantáltan nem.
[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
Érdekesség: ma kaptam a telenortól egy smst, hogy bekapcsolták a volte-t a telefonomon. Nem kértem, egyszerűen csak kaptam ilyet, már működik is
-
kcsa
veterán
ASE6 megérkezett OTA-n.
-
kcsa
veterán
válasz Ghostman78 #8142 üzenetére
Beállítások, Hangok és rezgés, Speciális hangbeállítások, Külön alkalmazáshang
-
kcsa
veterán
válasz wong kok wah #8125 üzenetére
Most hogy mondod, ez a hiba is megvan nekem is.
-
-
kcsa
veterán
Tegnap megjött az én telefonom is, persze a hibás frissítést csak később olvastam itt. Vannak hibák bőven... Egyes alkalmazások elég gyakran befagynak.
Remélem gyorsan javítják... :/
-
kcsa
veterán
Sziasztok,
Oneplus 7 helyett inkább megrendeltem egy S10-et. Van rá esély, hogy nincs rajta képernyővédő fólia (német Amazon, bontott), van ebből javasolt típus? (Aliexpress? )Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kcsa
veterán
Azt miért írjátok, hogy csak az S10e használható egy kézzel, a sima S10 már nem? Összvissz 7mm-el hosszabb, és fél milliméterrel szélesebb. Ez azért nem akkora különbség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982