- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
aktív tag
Leírtad a lényeget... A másik 2 kamera is jó, de mivel az nem volt az előző telómban.... ezért nem is lehet őket összehasínlitani.
Ha nem lenne előre lépés akkor az újjabb telefonokat nem lehetne eladni, ez egy kicsit ellent mondásos lenne, semmi plusz és viszik a hülyék... -
cultfeca
tag
Üdv a klubban (play szolgáltatások).Én már nem használom a gmail-t.Letiltottam azokat amik nem kellenek a play-en belül,de még mondig a legnagyobb fogyasztó.Napi 10 óra felett fut a háttérben még így is.Nagyon várom a frissítést,mert ez így nekem nem jön be.Ha az se hoz változást akkor szerviz.De ha rászánom magam lehet holnap reset lesz(bár ezt nem nagyon szeretném,mert kb note3 óta nem kellett resetelgetni a telefonjaimat).Most is megvolt a reset főverzió váltás után,mondjuk nem tiszta telepítés volt,hanem visszaállítottam a legutolsó biztonsági mentésre.Lehet itt a baj??
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
Akkor ti kaptatok valami selejt telefont
Nekem semmi éjszakai mód meg ilyen akku kimélő hülyeség nincs bekapcsolva only 4g be feles fényerővel 1 óra google maps-es használattal nem ment le 10% ot.
Én nekem sok telóm volt de egyik se csinált ilyen szép képet. munkatársam iphone 11 szarabb képet csinált -
vohanyi
senior tag
Hali, mi is asszonnyal S7Edgeről váltottunk S10+ - ra, és kamera nagyon is testre szabható.
Mutatok példát, direkt szobai, csak tv,és monitor háttérfénnyel, és a fürdőből kiszűrődő fény.. méret 16:9 :
Vakuval, minden aut. : [kép]
Éjszakai mód : [kép]
Prof. mód.iso 100, exp.1/3s: [kép]
Prof.mod.iso100,exp1s: [kép]
Minden kép állványról készült, tény, szabadfényben is a lényeg a stabilitás, ne remegjen kezed..stb.. és a beállítás, de sima fénykép módban is szabadfénynél tökéletes - sz.tem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest