- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FaTHI
őstag
válasz
Lacka89 #32859 üzenetére
Sziasztok vettem egy galaxy 10+ ot. Minden király kivéve ha kihangositva beszélek, illetve akivel beszélek nagyobb hangerőre téve torzit a hangja. Digis vagyok eddig az öreg s7edgevel nem volt ilyen bajom, illetve kipróbaltuk másik hálózaton illetve messengeren is ott is torzit a bejövő hang. Ha zenét ibditok vagy alkalmazást ott ugye sztereóban szól es nincs is baj a hag minőséggel. Találkozott valaki ilyennek?
-
sgeza
veterán
válasz
Lacka89 #32859 üzenetére
Teljesen mindegy, mert mindegyik ugyanaz.
De nehogy innen szedd le, mert borzasztó lassan fog jönni! Arra ott a Frija.Helyesbítek: nem tudom, hogy ebből látszik-e, hogy OXM mind vagy nem. A német és svájci biztosan jók. Frijával ezek DBT és AUT kóddal érhetők el.
Egyébként a lényeg, hogy te OXM csoportban vagy (XEH). Minden olyan CSC kóddal lekért firmware jó neked, ami ugyanebben az OXM csoportban van, mint te (vagyis a XEH). Ilyenek jellemzően az európai független verziók (DBT, AUT stb.), illetve van még néhány (pl. ILO, ami izraeli).
-
sgeza
veterán
válasz
Lacka89 #30172 üzenetére
Kapcsold ki a wifi meg bt keresést, az egy hülyeség szerintem. De mondjuk ez nem oka a problémádnak. Egyébként szerintem hagyd azokat a GPS progikat, konkrétan szedd le mindet! Utána nyomj egy restartot (esetleg egy cache törlést és akár alkalmazások optimalizálását is), majd várd meg a szabad ég alatt, hogy GPS jelet találjon úgy, hogy közben legyen net kapcsolat (először mobilnettel)! Olyan nincs, hogy GPS-szel rossz helyre tesz. Utána nézd meg, hogy mi történik! De mindent lépésről lépésre!
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #30162 üzenetére
Erdekes csak Wifin csinalja, most hoztam el egy huawei cube routert baratomtol Ullorol. Nyomtam rajta egy resetet es ugy raktam bele egy Telenor kartyat. Ha lecsatlakozom a wifirol pontos a helymeghatarozas, amint felcsatlakozik ismet Ullore dob... Mit lehetne ezzel kezdeni? A router a hibas, de ez, hogy lehet egy reset utan?
-
tothl
addikt
válasz
Lacka89 #28908 üzenetére
Erre tuti nem cserélném az S10+ -t, nem egy kategória, de még ha ez nem is számítana, az S10+ egy nagyon jól eltalált telefon és szerintem sokkal jobb mint ez a Mi10tpro, de persze izlések és pofonok.
Én most cseréltem note 20 ultrára, hogy egyszer még kipróbáljak egy noteot mire megszűnik.
Jó készülék tényleg semmi de semmi hibát nem találok benne, de ha azt veszem, hogy az S10+ -om 512 -es volt és nem is nagyon kapkod érte senki a hardveraprón, már bánom valamennyire. A pénztárcám mindenképp. -
Luser2000
addikt
válasz
Lacka89 #16791 üzenetére
Vélhetően fog működni.
Egész pontosan: az biztos, hogy van olyan külső eszköz (és kábel), amit a DEX-re kötve képes vagy kihasználni annak érintőképernyős funkcióját is.Lásd pl.:
https://www.youtube.com/watch?v=deTtZUDmg7Y
https://www.youtube.com/watch?v=B521pmtH1nkEzeket te is megtaláltad volna.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Lacka89 #16612 üzenetére
Csak akkor tudsz a német simmel regelni, ha csc-t is váltasz. DBT-re. Az ugye teljes törlés. De az sem biztos, hogy még lehet jelentkezni a bétatesztelésre. Én most már nem biztos, hogy foglalkoznék vele. A harmadik bétánál járunk, a hírek szerint, ebben a hónapban akár jöhet a végleges is.
-
Teal'C
veterán
válasz
Lacka89 #4845 üzenetére
Két magyar sim kell, majd újraindít. Elvileg akkor megjelenik, ha nem akkor fr. A sim választó amúgy is csinálna.
Az lehet a baj hogy amikor betették a thai sim et akkor megkérdezi hogy az 1 vagy a 2es sim szerint álljon be akkor az 1 es simet kellett volna választani de a Thai kiscsaj gondolom a 2est választotta. -
gusthy
veterán
válasz
Lacka89 #4795 üzenetére
Hát ha nem a gyári, eredeti TMH van fenn, akkor nem is fog jönni, muszáj lesz kézzel feltenned. És onnantól jönni fog elvileg megint.
(Ami a Huawei aksit illeti, ezzel óvatosan, itt többen valamiért személyes támadásnak veszik, ha az ember megemlíti, hogy a Huawei-k ezen a téren köröket vernek a Samsungra.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest