Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsanya
aktív tag
válasz
novinyul #1776 üzenetére
Tényleg nem kötekedésből kérdezném azoktól, akik az akkuidőt veszik No1 problémának, hogy olyan nagyon nehéz minden este felrakni töltőre???
Nálam egy szempont volt a vásárlásnál, egy napot kibírjon!!! Onnantól kezdve pedig nem igazán érdekel, hogy 2 vagy 3 napot megy el....
Nálam, az én használati szokásaimmal 50-60% közé szokott lemerülni nap végére, de mivel minden éjszaka "töltőn alszik" nagyon nem érdekel hogy elmenne-e még egy napot töltés nélkül. Tudomásul kell venni, hogy ezek az érintőképernyős telefonok (főként, ha ekkora a kijelzője) hamarabb merülnek, mint a régi telefonok (E51 egy hétig is kibírta töltés nélkül
).
Mégegyszer kijelentem, nem akarok bántani senkit, csak olvasom a fórumokban, hogy akksiidő így -akksiidő úgy..., nem értem, az tényleg gáz lenne, ha egy napot nem bírna végig....., de erről a Note-nál szó sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest