Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nekem a nagyobb kijelző és a cserélhető akksi miatt inkább note. A one x persze gyönyörű, de én már kínlódtam egyszer htc-vel az akksi miatt, anno a desire-m gyakorlatilag szinte töltőről működött.
Ha zavar a note nagyobb mérete és meg tudsz barátkozni a cserélhetetlen és gyenge (?) akksival, akkor a one x szerintem egy szép telefon.
-
Cyberpunk
félisten
Note. A HTC kicsike a Note mellett.
Ha nem feltétlen számít a méret, akkor a HTC a jobb, de elég sovány az akku üzemideje. És annak nem cserélhető. A Note amiben jobb, fekete, kamera, cserélhető akku, nagyobb kijelző. A HTC meg 4 mag (persze nem sok haszna van ennek még e-pénisz növelésen kívűl), habár műanyag, de minőségibb, Sense.
Nagy vonalakban ennyi. -
Cyberpunk
félisten
-
kchris78
veterán
a hajlitas miatt akar lemaszni? nem azert mert SLCD2 és nincs pentile? olvastam eleg sokaig a OneX topicot es olyan screen-on idoket irogattak be ami itt egy kis odafigyelessel (invert google appsok telepitese, etc..) eleg nevetségesnek mondható...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1669179 egy újabb brick.
nekem a CM9ben van a legnagyobb bizodalmam, a MIUI még ha nem is adathalász (honnan ez az info?) de gagyi, fehér háttér AMOLEDen. Főleg hogy _kiadták a note droid forráskódját_
. A speakerphone hiba már orvosolva is, a többi hiányosság javítása is várható ennek segítségével.
Egyszerűen nem hiszem el hogy a TouchWizben nem oldották meg azt hogy 320dpi-n kívül más felbontást használ az ember azt lekezelje..
Vicces hogy 5.3" a kijelző és annyi információ lenne rajta vele mint az előző 4.3"-as Sensation-ömön... (global megoldás lehet csak alternatíva, az hogy minden alkalmazásban ha van rá lehetőség kicsire veszem a betűméretet az nem ér)
-
zola-
őstag
"Na megvan a note. Itthon leteszteltem a kijelzőjét ahogy írtátok.(*#0*#) Szóval mindenhol érzékel, csak a jobb alsó sarkában,a legalsó legszélső egyetlen szektort erősebben kell megnyomni, a nagyon finom érintést nem érzékeli! Ez most hiba, vagy teljesen normális?"
Az s-pen tesztben pedig a ceruza szinte alig viszi a azt a cellát.3 napig cserés lenne vagy mi. Belefér szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest