- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- iPhone topik
- Netfone
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SyMbioTe #19238 üzenetére
Ja jut eszembe...telefonon rendben van a kép, de ha kitold Dex-re, na ott már észrevenni, hogy igen csak szétesik sokszor a kép.
Pont a Forza4-et teszteltem én is. Illetve megnéztem a Gears of War-t. Nagyon állat.
Amúgy már régóta mondogattam a kollégáimnak, hogy ez lesz a jövő...felesleges lassan PC-ből is erőműveket vásárolni játékokhoz. -
Diokhan
addikt
válasz
SyMbioTe #18776 üzenetére
Jó, azért láttam már mind a két végletre példát. Ezelőtt iPhone-om volt, és az iPhone topicban láttam olyan dolgokat, hogy csujujuj... Szóval az aggodalom nem teljesen alaptalan, de igazad van, meg kell bízni a partnerekben. Erre mondjuk megfelelő lehet, ha lehet az adott szervízt értékelni.
-
Massmurderer
őstag
válasz
SyMbioTe #18625 üzenetére
Se 85,se 80ért nem adnám el az enyémet.Ilyen makulátlan állapotba lévöt tutti nem találnák.Meg hát jó,nincs bajom vele,és jelen pillanatba nem nagyon veszek másik telót.Engem a 3-4 kamerásak nem vonzanak,se az S széria,még az S 20 se.Majd ha a samu csinál notch nélküli telót,ami megfelel arra hogy leváltsam a note 8at,akkor esetleg.
-
S e t h
nagyúr
válasz
SyMbioTe #17920 üzenetére
Nem tudom hol lehetne ezt ellenőrizni. Most vettem egy T Roc-kot és valahogy nekem alapvetésnekn tűnt, hogy ezzel nem lesz , vagy lehet probléma.
Lehet én dobódtam fel túl korán, amikor kijött a hír, hogy már a samuk egy része is támogatott, nem foglalkoztam akkor a fejegységekkel.hatala: ok.
-
válasz
SyMbioTe #17831 üzenetére
Na, meg is fordult a telefon szervizből. Hétfőn vittem be, délelőtt óta mehettem érte. Viszont nem cserélték a kijelzőmet, arra hivatkozva hogy külső behatás miatt az LCD egység megsérült
Pedig nem volt leesve, nem is látszik rajta semmi külsérelmi nyom, kijelzővédő üveg is volt rajta. Kép van mellékelve, az egyiken az imei számok vannak, a másikon pedig egy kép a foltról. És ennyi. TMX-hez lett elküldve.Hol érdemes ilyenkor még próbálkozni? Pesten valamelyik nagyobb szervizben?
-
becenevem
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Filmvilág
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest