- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
IamSociopath
aktív tag
-
F_Gergely
őstag
válasz
Kleroo #40531 üzenetére
Én eddig megvagyok vele elégedve, hozzáteszem a note4 is hozta az elvárást de azért ott már voltak lassulások amik számomra zavaróak voltak.
Összességében nekem szimpatikus, az üzemidő remélem jó lesz, és a hangja nagyon jó.
Kamerát még nem nagyon próbáltam de majd azzal is eljátszok ha lesz rá időm -
F_Gergely
őstag
válasz
Kleroo #40529 üzenetére
Engem mondjuk a kijelző felbontása nem zavar, de az pl tök furcsa, hogy pl a névnap alkalmazás a kezdőképernyőn tök nagy betűkkel irja a nevet, mig a note10 esetén ez kisebb de gondolom a felbontás miatt van.
Note4: 1440x2560
Note9: 1440x2960
Note 10 plus: 1440x3040
Ha ez igaz akkor nem kisebb a felbontása, hanem pont ellenkezőleg, nagyobb, nem? -
Massmurderer
őstag
válasz
Kleroo #40381 üzenetére
Nálam is van valami ilyesmi.Csak nálam sötétbe való fényképezésnél van,és szinte mindig úgyanott.Itthon,és máshol nem fordul elö,csak szinte azon a részen mindig.Sokat bicozok,és néha néha lövök egy képet,de eddig azon a részen egy esti képet nem tudtam összehozni.Automatán van a vakú,fényképezek,megjelenik 2 vagy 3 függöleges csik a kijelzön,azt kikapcsol a teló.De pl. itthon vagy máshol fényképezek,ott ilyen soha nincs.
-
fityfiritty
csendes tag
-
bobace
addikt
válasz
Kleroo #38043 üzenetére
+1000. Abszolút jó még mindig. Nekem ráadásul az Edge változattal még a kuriózum érzése is megvan, nem láttam még másnál igazából, de még a szervizben is csak nézték
Egyedül az FM rádió hiányzik nekem, de hát az már Note 3 óta nincs. Rákerestem a múltkor gsmarenan arra, hogy melyik telóban van pl infra és fm-rádió manapság phabletban és csak LG V20 meg Redmi Note 4 jött ki. Ezek pedig nem jobb telók igazából a Notesznál.
-
mycso
veterán
válasz
Kleroo #29767 üzenetére
Pedig még valamelyik nap ott volt a link.
Most melóban vagyok, ha holnapig nembtudod beszerezni, akkor holnap ha otthon leszek, elküldöm neked.
Mod.: most így gyorsban ezt találtam: n910f pit files.(#29761) dancsuri: holnap ezt is berakom 6.0.1 roothoz
-
mycso
veterán
válasz
Kleroo #29715 üzenetére
Lollipop romoknál volt ilyen probléma, arra van megoldás.
"Itt megjegyezném hogy akinek esetleg az Odin HIDDEN flashelésnél FAIL-al megszakítja a műveletet annak mindenképp egy HIDDEN200-as PIT fájlal újra kell partícionálnia a készülék belső memóriáját és utána jó lesz!" [link]
-
B1T3
addikt
válasz
Kleroo #29670 üzenetére
Én is így gondoltam, de hasznos az, hogy ahogy jönnek az esti órák vagy a lámpafény, az S7 még mindig tud rövidebb záridővel is értékelhető képet csinálni, és nem olyan nehéz nem elmosódott fotókat csinálni. Szóval az S7-re már tényleg igaz, amit írtál, Note 4 pedig tényleg kiváló telefonos fronton, de ehhez képest még van hová fejlődni (már csak a manuális beállítások hiánya miatt is).
-
kissandras20
aktív tag
-
dobobazsy
őstag
válasz
Kleroo #29367 üzenetére
de hiszen nem is kaptunk hozzá még egy rendes VR kütyüt se
volt egy, de azt szerintem nem is nagyon lehetett kapni felénk.. ami van az már az S6 generációhoz volt jó...
legalábbis én egyszer néztem a note4-hez valót, de sehol nem találtam ahol forgalmazzákszerk.
közben megelőztek. -
Hando
tag
válasz
Kleroo #28629 üzenetére
Szerintem nem lenne annyi dolguk a mérnököknek ha a Samsung havonta nem adna ki 5 hardwareben ugyan olyan vagy közel hasonló telefonokat (mikor azt állították, hogy kevesebb lesz) és nem 200 féle szoftvert kellene írni hanem csak 20-t és ráfeküdnének az optimalizációra (személy szerint jobban örülnék mint még egy új Galaxy J vagy A modellnek )!
-
kano
nagyúr
válasz
Kleroo #28456 üzenetére
Függőn vetted ezt a telefont?
Az a helyzet, hogy nem merem megvenni a kiszemelt telefont. Ugyanis sajnos nincs meg hozzá a Telenoros számla, így csak az első évben lenne garom, ráadásul nem is tudni, hogy részletre vették-e vagy sem. Praktikumos telefont lehet venni részletre egyáltalán? Honnan tudnám megállapítani, hogy a telefon tényleg Praktikumban lett vásárolva?
Az eladó pedig azt mondta, hogy ha ráér akkor bemegy a Telenorhoz és elküldi a számlát. -
tuzpenge
őstag
válasz
Kleroo #28183 üzenetére
Nálam is tönkrement a töltő. Viszont nekem csak bolti garim van (b-tel -> ez a reklám helye
). Bementem az átvevőpontjukba (Nagykáta), mivel itt lakom tőlük 15 km-re. Mondom baj van, elromlott a töltő. Srác azt mondja miért lenne baj? Odaballagott a pulthoz majd egy 10 mp után ő is azt mondja hogy baj van, mivel nincs most csak sima 2A-s töltőfeje. Azt mondja rendel egyet addig meg odaadja ezt hogy tudjam tölteni. Addig én a dobozból bogarászom ki a garipapírt és adnám oda, mire ő: neki az nem kell az alkatrészekre külön van, majd azt ő intézi, hagyjam a francba! Hát ennyi volt. Remélem magával a készülékkel nem lesz baj, mert azt nem tudom hogy megy annak az ügyintézése, de nem is szeretném megtudni. De olvasva a példádat maga a készülék garancia intézése sem lehet egy leányálom még hivatalos samu garival sem.
-
válasz
Kleroo #28183 üzenetére
az a szervizmenü az nem szerviz menü, hanem az imeit alapból így írja ki: *#06#
amúgy ez a gyalulás nem az igazi módszer, de attól hogy te ott éppen nem láttál senkit, attól még bevett telóból lehet 100 (nem akarom őket védeni, de nekem is volt hogy 20p alatt végeztek és volt hogy 2 óra kellett) -
F_Gergely
őstag
válasz
Kleroo #25985 üzenetére
Ebben egyet értek, és igazat is adok neked. Viszont a technika fejlődik, és egyszerűbb lépést tartani mint leragadni. Te sem használsz win95-öt, én sem használok egy régi 3210-es telefont satöbbi.
De hogy példát is mondjak, ott az office, én a 97-est imádtam szuper volt. talán a 2007-es volt ami ár furcsa volt de gyorsan megszoktam és már jobb volt mint gondoltam. Most Office 365 vagy mi a bánat a neve, sehol semmit nem találtam, meg kell szokni. De inkább használom az újat és megszokom mint a régit, mert egyszer úgyis váltani kell és minél tovább húzza az ember annál nehezebb, szerintem.
Hiába tartom ocsmánynak a win10-et meg az office-t mégis használom, és próbálom megszokni
Mások vagyunk, van aki szeret leragadni, én inkább váltok mindig ha van rá lehetőség.Céges telefonról annyit, nálunk BB van, mert azt tartják biztonságosnak. Őszintén szólva én is pislognék ha androidos telefon lenne a nagy céges titkok őrzője.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Kleroo #25956 üzenetére
Nem, egyszerűen azért mert nekem is van olyan ismerősöm, szidja a win-t szidja a telefonját, lassú lefagy satöbbi. Ezáltal negatívként reklámozza az adott terméket (holott mondjuk már rég javították a hibát egy frissítéssel). Van frissítés de nem frissít mert attól szerinte csak rosszabb lesz. Na pontosan az ilyenek miatt tenném kötelezővé a frissítést! Nem poénból, nem felesleges unaloműzésként vannak a fix-ek az update-ek, hanem a felhasználó élmény javítása miatt. És azáltal hogy ő hülye és tudatlan és nem frissít jogtalanul szidja az adott terméket. Ezért tenném kötelezővé hogy igenis frissíteni kell!
-
Cold5
senior tag
válasz
Kleroo #25946 üzenetére
Én jövőhét szerdán megyek be pont hozzájuk egy Tab S miatt. Úgyanis, ha akarom ha nem letölti a készülékre az 5.0 szoftvert, de én ezt nem engedélyeztem (kikapcsoltam az auto updatet). Nem tudták távolról megcsinálni és meg is mondtam nekik, hogy nem úgy vettem a készüléket, hogy kötelező frissíteni...
Szóval azonnal tüntessék el (akár hard reset árán), de utána is magától le fogja tölteni hiezen háromszor próbáltam meg.
-
válasz
Kleroo #24366 üzenetére
senkit sem akarok annak nézni, de egyrészt láttam már sok "csodát" - biztos nem csak én vagyok így vele -, másrészt az ördög sokszor a részletekben lakozik, amire csak ebben a témában rengeteg példa van, hogy ilyeneken csúsztak el összehasonlítások, meg születtek helytelen általánosítások.
-
válasz
Kleroo #24285 üzenetére
Szerintem senki nem "kövezi" a kollégát. A hangnem az én esetemben az ő felütéséhez igazodott, már tudniillik, hogy:
"Én azokat az embereket nem értem, akiknek az élete arról szól, hogy felkelnek, élménnyel dolgozni, utána haza és lefekszem ék aludni, hogy ez a rutin másnap ismétlődjön. A hétvégét a lakásban töltik, és nem értik, hogy van olyan ember is, aki netán kimozdul otthonról, netán akár több napra is."Na, ez szerintem egy kicsit inkorrekt bárki számára, aki nem éppen szórakozásból, az élmény kedvéért gürcöli végig a munkanapjait.
Amúgy tényleg érdekes kérdés ez az üzemidőkérdés. Mi várható el egy telefontól?
Az alap feature phone-ok (mi erre a magyar kifejezés?) bírják akár az 1-2 hetet is, viszont minél több szolgáltatást használ az ember, annál több elektron kell neki, ugye.A Note4 nem egy dedikált kalandtelefon, ennek a piaci pozíciója kifejezetten a kényelmes, modern életben keresendő, ahol triviális a napi töltési lehetőség.
Ennek ellenére vannak kompromisszumos megoldások:
1. Eleve energiatakarékos üzemmódban, + odafigyelve használni,
2. Powerbank és társai,
3. Töltő hurcolása, autós töltő, napelemes töltő, stb.Üdv: MaCS
-
válasz
Kleroo #23662 üzenetére
még ha részben igaz is, hiába jó a tok, adott kategóriában olyan nincs, ami 100%-ig légmentesen zár, amellett felhelyezni is olyan környezetben kellene, ahol teljesen kizárt, hogy a legapróbb porszem is a tok és a készülék közé kerüljön, illetve ennek a későbbiekben is mindvégig igaznak kellene lennie, ellenkező esetben nem csak a készüléket védi a tok, hanem a tok és a készülék között lévő porszemre is olyan hatást gyakorol, ami erősen hátrányos a készülék állapotát és annak változását tekintve.
írtad, hogy óvod a készüléket, márpedig kellő odafigyeléssel sokkal jobban garantálható tok nélkül a jobb állapot megőrzése. -
Szakiii
addikt
válasz
Kleroo #22707 üzenetére
Ota-t rátoltam, utána csináltam egy gyári visszaállítást. Ki bekapcsoltam a telót, hogy jó töltöttségi értéket mutasson, feltöltöttem maxra, és belaktam, azóta is szuper. Mindent beállítottam ahogy szoktam, letiltottam package disabler-el mindent amit nem használok (nem sok dolgot csak azért mégis
. Eddig gondolkoztam a váltáson de ez a frissítés újra a legjobb választássá tette ezt a telót. ár/tudásban messze a legjobb és mostmár sebesség se csábít másfelé.
-
válasz
Kleroo #21939 üzenetére
nem csak az android ér oda, az ios is egyre problémásabb közben, a sok új funkció ott is egyre több hibalehetőséget hordoz magában.
azon dühöng most az iphone tábor jelentős része, hogy az ios 9 röcög...stb. még a 6-osokon is, holott ezt eddig nem nagyon szokták meg...
a random merülésekre is találni ott is példát, képesek ios alatt is beragadni alkalmazások, bár ritkábban, mint az android esetén. -
törölt tag
válasz
Kleroo #21939 üzenetére
Persze részben igazad van, de kocsma helyett inkább droid mint a kocsmában alma. Annyi a szabadidőm nekem is hogy ihaj, de a Note4-gyel szerencsére nincs baj. Ha mókolni kellene már nem lenne meg. Gyári rom van fent, különösebb törődés nem kell neki, talán az elején egy kicsi amig összeszokunk.
Miután be van lakva, minden be van állítva, beállt az aksi már csak akkor basztatom ha van rá időm. Ha nincs akkor megy ez basztatás nélkül is. A tul sok fórum olvasás is adott esetben bevonzza a mások által észlelt hibákat és olyan gondolatokat ébreszt amikre oda sem figyelnék.
Nekem bejött ez a telefon, már a harmadik. Az első két esetben is inkább a méretét nem tudtam megszokni. Remélem ezúttal megértem a feladatra. -
Zsombe
senior tag
válasz
Kleroo #21769 üzenetére
1. Stabilabb, biztonságosabb és gyorsabb a BB 10 OS, mint az android.
2. jobb a support, nem kell féléveket várni egy frissítésre, hogy a gyártó mikor méltóztatik portolni azt saját készülékére. Ráadásul nem csak 1-1,5 évig lehet frissítésekre számítani.
3. remélhetőleg itt nem kell majd félévente hard resetet nyomni, mert elkezd belassulni a telefon/android.
4. BB HUB félelmetesen jó.
5. mivel kommunikációra van kihegyezve, így segíti a produktivitást a munkában. Note 4-nél nagyon jó a toll, de azt vettem észre, hogy egyre kevesebbet használom.
6. fizikai QWERTZ billentyűzet. -
törölt tag
válasz
Kleroo #20590 üzenetére
Én se mondtam hogy lassú az N2
fürge kis jószág kb.3éves létére, az S3 nincs olyan gyors, de hát ez van, akik eddig feltették az 5.1.1et azok nem igen panaszkodnak rá
Nekem közel 130 app van telepítve és hasít a teló, 800mb-1.4gb között szokott lenni a szabad ram!
Fb, messenger, viber,skype,whatsapp,gear manager, meteora,időkép,vész,knox meg rendszer appok vannak leginkább a memóriában nálam, és nem lassú a gép egyáltalán! -
törölt tag
válasz
Kleroo #20584 üzenetére
Nana...azért egymás mellé tenném a kettőt...azért az exynos 4x1.6 nem teljesít snapi 805 4x2.7 teljesítménnyel...akár milyen rendszert teszel a note2-re...azért nem kell túlozni...volt nálam note2 és érezhetően lassabb volt a note4hez képest...
Ez a videó magáért beszél
-
apaszka
veterán
válasz
Kleroo #20574 üzenetére
Így van!
Fejlesztik, de túl hamar kidobják az újat, így nincs egy verziónál akkora előre lépés.Az aktuális S széria vívmányát megkapja a note. Ha nem tökéletes, akkor is az megy bele, hiszen idő nincs nagyon a javításra.
Én pl szeretem az ujjlenyomat olvasót. Viszont nem tökéletes, és sajnos a pulzusmérő sem a többi dolgával együtt.
Persze az s5 benn sem volt jobb....Szóval igazat kell adnom azoknak kik a következő típust átugorni javasolják a megvételre. Minden második a legjobb választás.
Sajna én ennyit nem szoktam kibírni, mert egy dologban javításért is képes voltam lecserélni az előzőt. -
Sword
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Kleroo #19071 üzenetére
Hát, lehet olyan lesz ez most, mint a Note 3.. Ott is, akkoriban volt olyan ismerősöm, aki megbánta, hogy 2-ről 3-ra váltott. Viszont a 4, az megint hozta azt, amit elvárt tőle.
A fene sem tudja.. Ha hozzák az s6 szolgáltatásokat, és nem lesz kilógó kamera, még akár jó is lehet.
-
-
BeastMode
őstag
válasz
Kleroo #18612 üzenetére
Kérdezném, hogy mikor ajnároztam a 64 bitet?!
Én csak annyit mondtam, hogy szerintem az Exynos variáns jobb. A 64 bitet azért írtam, mert volt egy kérdés, hogy melyik CPU olyan.
Nem ezért jobb szerintem a C, hanem egyszerűen szebben, nagyobb FPS-sel kezeli a komplexebb programokat. Hangsúlyoznám megint, SZERINTEM!! -
Parallaxis
addikt
válasz
Kleroo #18612 üzenetére
Fő ok: 4GB-nál több memória kezelése.
ARM esetén ez a legkevésbé fontos, a több regiszter és a gyorsabb utasítás végrehajtás lényegesebb.
Az Apple is azért vezette be, mert 25-30% sebességnövekedést lehetett elérni vele.Ha a Samsungaximálisan odateszi magát, és tökéletes szoftot ír az exynosra, és az alkalmazásokat is újraírják, tökéletesen optimalizálják 64bitre
Mivel az Androidot eleve Snapdragonra írják, így más architektúrán soha nem lesz tökéletesen optimalizált.
Androidon a 64 bit kérdése egyébként sem problémás, mert az ART simán lefordítja 64 bitre is az alkalmazást, ha olyan a vas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest