-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomeee
tag
Szia uram, még nem probaltam, de gondolom regisztralnom kell ennel. Ha nincs mas akkor regelek viszont errol az oldalrol repartos verziot is le tudok tolteni vagy csak a sima egyfajlosat?
"Thomeee felhasználónak 90 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!" a régi rendszer szerint.
-
apaszka
veterán
Én eladtam az üzletbe 10%al olcsóban az utalványt.
Nézelődtem, közbe figyeltem.
Jött a vevő, hogy ballagásra akar a lányának Lg G2 őt venni.
Mondta feltöltősen.
Odaléptem, és mondtam , hogy itt kiválasztott telefonjából 10% engedményt kap, ha ezzel fizet.
Nekem van csere utalványom erre a telefonra, vagy értékékre!Én többé nem veszek itt készüléket.......
Ráállt!
Így abból a pénzből megvettem az előző Note3 am amit a kis feleségem használ jó ideje.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
F_Gergely
őstag
újraindítottam a telefont, most úgy tűnik tényleg ki van kapcsolva a telefon. Ez megint csak azt erősíti (gondolom) hogy valami beragadt és az tartotta indokolatlanul ébren. Játékom nem nagyon van, appok amik vannak mint felhasználói, pl közlekedés, navi, zenelejátszó,office, pdf olvasó ilyenek. Facebook nincsen, fiókom sincs, egyedül skype-om van se viber se semmi más. Szóval nem tudom.
Szerk.:
nem nyert, visszakapcsolta a wifit[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
Ejha nekem max 2-3% ot merül éjjel.
Root ,és a vitamin miatt biztosan.
Nekem az aksi időm jobb mint az 5.1.1 alatt. Még a régi aksimmal is kibír egy műszakot lazán,előtte azért rá kellett tölteni.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Véreshurka
senior tag
Köszi neked is, most már tényleg ki fogom próbálni! egyébként egy idő után úgy látszik engedi letölteni nagy sebességgel, nem figyeltem oda és már a telenoros rom is lennt van Ki érti ezt...
Csak egy ötlet 6-os android-hoz: ezt esetleg próbáljátok ki, hogy így milyen lesz merülés tekintetében. Nem teljesen az android rendszerhez kapcsolódik, de OPO-nál XDA-n sokaknak segített, én friss mályvatelepítés után mindig tiltom ezeket. Arra vigyázzatok hogy másnak OPO fórumon állandóan újraindult a telefon emiatt, nekem sosem volt ilyen gondom.
(#30607) apaszka: én még nyalókán vagyok és itt is ilyen gyenge (telenoros rom), de ROOT után fel fogom tenni ezt a romot, mert sokan dícsérték itt. Most abban bízom, hogy esetleg a német rommal jbb lesz.
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
apaszka
veterán
Nem 100% os a tudása az biztos!
Nálam sem mindig jól működik!
Már csak az autóban használom,a BT hez csatlakozva,a többi lehetőséget tegnap ki kapcsoltam!
Régóta használom de egyre vacakabb . Nem igen fejleszti a samu!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mikor került átnevezésre/eltávolításra? Amikor még váltottam, akkor megvolt, mert még feltettem az S7E-re, de amiért azonos lett az ikonja a témaváltással, letöröltem.
De már itt sem látom, csak a cardboard-ot. Viszont ez normál módban nem tud fotózni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
dancsuri
veterán
csak hogy akkor már teljes legyen.
a lentebbi írás "F"-re vonatkozik.
"C"-n annyiban változik, hogya linkelt CWM helyet ez kell: twrp "C"(#29788) Rabidsnail
ha jól működik ne cseréld gyárira. hiába a root a hangtuning nem akar 6.0....rendszeren összejönni[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Kleroo
veterán
Húúúdejó! Nagyon köszönöm.
vodás(VDH) 910F-hez melyik kellhet?
szerk: A második ugye?SM-N910F TTR multi CSC ( MAX TRG TTR )
TRLTE_EUR_OPEN_HIDDEN200M.pit
https://drive.google.com/file/d/0Bzy...ew?usp=sharingSM-N910F VFG multi CSC (ATL AVF CNX CYV MOB MTL OMN SIM SWC TCL VD2 VDC VDF VDH VDI VGR VIP VOD XFV )
TRLTE_EUR_OPEN_HIDDEN200M.pit
https://drive.google.com/file/d/0Bzy...ew?usp=sharing[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Áhááá ! Köszönöm szépen.
(most járt szervízben és valami samfirmwaren nem található számú áprilisi 5.1-et toltak rá; itt lehet valahol a probléma forrása. Csodálatosan. A problémát nem találták(persze-persze) amiért beküldtem, de kapott egy friss szoftot ami most még szivat is)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
b.bela1
őstag
Na pont ezt mondom.
Nézz rá, mekkora eltérés van a két színvilág között.
Adaptív-->alapvető.
Alapvetőnél mintha lekapcsolnád a "világítást" a színek mögött. A többi lehetőségnél világítanak a színek.
Még a szemet is bántja.Most megint megnéztem szervíz menüben. Esküszöm, hogy nincs beégve. Egy kicsit sem. Tuti, hogy a színeknél van a megoldás!
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
Már hónapok óta nem voltam 4g-n, hálózat vesztés anomália miatt. Most mintha nem lenne gond. Ma egy percre sem esett ki. Bár egy nap kevés következtetést levonni. Remélem megoldódott...
[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
justnow
csendes tag
-
-
bacus
őstag
Nekem ota-n jött, azóta drasztikus akku idö javulás van.
Megvettem, estére kb 40% - ra merült az én használatom mellett. Rá 8 napra jött ez a frissités, este 75%.
Ez remek, kibirna igy simán 2 napot.
Lehet az akkunak is kellett pár töltés/merités ebben nincs rutinom, de a lényeg, hogy most nagyon elégedett vagyok az akkuidövel.Napközben csak telefonálok, kevés képernyö használat van. Azért éjfélig le tudom még meriteni a telefont, ha olvasgtok rajta :-)
Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30
-
apaszka
veterán
Szóval az újraregisztrálás bekavart!
Lett ROOT,de semmi más!
Aztán egy régebbi ROMot raktam fel,és csak elindult a teló! Nem volt egyszerű!Ezt le kell videózni,amit meg fogok csinálni! Szerintem tuti jó lesz!
(#26547) kazanka
én ismerek egyet!
Kékbéka !?[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
Persze! Jót töltöttem le!
Sőt egy éve letöltött és amivel akkor ROOToltam azzal is próbáltam!
DE nem adom fel a számláló ugrasztását!MMára feladom,mert reggel kelni kell dolgozni menni! Holnap újra ...................
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
A Note 4-en Gorilla Glass 4 van, ami ellenállóbb a drasztikusabb behatásokkal szemben, ellenben a karcoktól kevésbé véd. (Az öreg Galaxy S II-met egy ismerősöm vette meg, a burkolata olyan már mintha a kutya megrágta volna, de a kijelzője makulátlan, mert a régebbi GG-k inkább a karc ellen voltak ellenállók.)
Nekem 3 nap használat után már látszottak az előző Note 4-em kijelzőjén hajszálkarcok, pedig bedugós tokban hordom. Szóval inkább legyen kicsit csúnyább a védőüveg miatt, mint, hogy egy karcos kijelzőt kelljen bámulnom.
A zsírtaszító rétegét a kijelzőnek meg akár egy flippes tok is tönkreteszi (igaz, ha Samsung tokkal történik, akkor cserélik a készüléket gariban), szóval egyáltalán nem mondható nagyon ellenállónak.
[ Szerkesztve ]
-
tomi613
aktív tag
Nos, én úgy vagyok ezzel hogy az első héten sikerült megkarcolni elég durván. 😔 Az s4 minim jobban bírja (pedig már a gyerek játszik vele) a mai napig semmi karc rajta.
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
Parallaxis
addikt
Ez tényleg borzasztóan eláll a kijelzőtől.
Nálam ez szabad szemmel nem, csak nagyítóval, vagy makró fotón látszik és saccra 0,05 mm, amit kitölt a szilikon, így csak a peremen tapadhat meg bármi szennyeződés ami le is törölhető, alá viszont juthat.
De látszik, hogy nem is azonos a cucc, mert az enyém le van szépen kerekítve a széleken, míg a tied nem annyira.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
ez a csodaüveg meg nem íves, ezért akad némi rés a széleknél körbe
Igen, van rés, ami kb. 0,05 mm, amit kitölt a szilikon, ami a felületre tapadást okozza.
Oda semmi nem jut be, max a széleken feltapad és ez is csak nagyítóval, vagy makróval fotózva látható (legalábbis az én készülékemnél). -
Parallaxis
addikt
-
saril
senior tag
-
zho-lee
addikt
"Egyébként a knox aktív védelme miatt szokott sipákolni, ez általában a roor metódus közben letiltható."
Szia!
Ezt nem értem, még csak másfél napja használom. (nálam is sipákol)
Le tudod ezt írni mit takar?Nagyon
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
leslien
nagyúr
EU tagállamokban vásárolt készülékek esetében itthon 1 év garancia érvényesíthető. Természetesen ha a külföldi üzlet, ahol a vásárlás történt hosszabb garanciaidőt vállalt az 1 év letelte után náluk lehet érvényesíteni
tehát aki vesz most sógoréknál MM-ban akkor második évben itthoni MM-ban is lehet vinni ha jól értem?...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
nggabi
félisten
-
F_Gergely
őstag
Nem feltetlenul, en is flottas vagyok de en mint magenmber veszem a telefont, husegidovel az en nevemrr az elofizetesem melle. Semmi koze nincs a munkahelyemhez.
Ha ceges elofizetesem lenne (ceg flottajaban) akkor meg annyi lenne a valtozas ha kirugnak hogy a ceg jelzi a szolgaltato fele aki a kedvezmenyes flottabol atrak egy alap elofizetesi tarifaba. Es ennyi, a telefon ugyan ugy marad nalam. -
Fernet
senior tag
Úgy legyen!
Remélem holnap válaszol az ügyfélszolgálat, akkor leszek teljesen nyugodt.
Lehet csak túlparázom, a honlapjuk szerint hivatalos samsung partnerek, az adatlapon gyári garit írnak, email-ben és telefonon is kérdeztem, minden formában biztosítottak felőle. Árukeresőn is sok vélemény van, többen írják, hogy a gyári gari miatt vásároltak náluk. Samsung ügyfélszolgálatot is hívtam vásárlás előtt, ismerik az üzletet, azt mondták nem szokott gond lenni velük. Ezért mertem náluk vásárolni. Remélem minden rendben van.
-
törölt tag
Ez a link mükszik, de az előző az kérte a visszafejtő kulcsot mint azt a mellékelt képen láthattad
Azt olvastátok amit linkeltem, hogy hogy járt az usában egy t-mobileos note5 tulaj? Egy hiba miatt megkapta az android 6ot...szegényke, úgy sajnálom
Bár több oldal írt az esetről, hát nem tudom...annyira nem néz ki rosszul...
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
legenda
barcika passz, ha jól emlékszem, ott akkor voltam utoljára, amikor még sehol sem volt 4g/lte az országban.
miskolc okés, ott nem olyan régen is voltam.
nekem 10 hónaposan sincs karc a kereten, a hátlap sem recseg, de biztos nem vagyok ezzel egyedül, ahogy te sem a gondokkal, mert mindenki más módon és körülmények között használja a telefont.
azt viszont nem értem, hogy ha valakinek sok gondja van egy telefonnal, akkor miért nem cserélte már le?!?!
én úgy tennék ám, mert azzal nem sokra mennék, ha csak szidhatnám, de közben használnom kellene...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest