-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tivike81 #28528 üzenetére
Keress vissza, apaszka kommentjeire, ő egy szlovák cégtől "rendelt" nem rég. Az akkumulátor jónak tűnik, de nincs benne NFC (gyárilag az akkuban van az NFC). Szóval, mint akku, jó, de jelenleg ezzel neki nincs NFC-je.
Én emagról rendeltem még black friday idején, akkor 6 ezer forint körül volt. Most is van elvileg, de 7590 az ára. Mivel az asszonyé a Note4, még nem ellenőriztem, hogy milyet kaptunk innen, van-e benne NFC. -
Kleroo
veterán
válasz
Tivike81 #28528 üzenetére
Elsőre refund, második meg hát "nem nyert", nem eredeti.
99.8% körüli eladó, 100+os darabszámú eladás környéke az aktuális cuccból, és reális áron van (5ezer környéke/fölött) nagy eséllyel valóban 100000% eredeti. Ha pedig nem, akkor refund.
Csak magadat fosztod meg pár elhibázott lépés miatt a bőségtől.Soksok kiegészítőt, terméket rendeltem már. Egyszer szívtam csak meg hamisítvánnyal (xiaomi pistol) de az olyan viccesen olcsó volt, hogy a poén kedvéért is rá kellett próbálnom.
-
a.sebi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged