- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
válasz
Muerte68 #38625 üzenetére
Tegnap a Vodás viszonteladó azt mondat adnak vissza.
Ezért gáz, hogy sok esetben itt néha több igazság van, mint amit azoktól szerez az ember akikhez tartozik a dolog.
pl. a telefonos ügyfélszoli mondott olyat is, hogy sorsol majd a gép papírok alapján pár készüléket és csak abból választhatok.Az újra is ugye meg kell kapnom az 1+1 év garit?
Viszont azt nem tudod, hogy ha mondjuk az új is tönkremenne (esetleg közben hosszabbítok és vennék másik készüléket még), akkor milyen árat nézek. Akkor is az eredeti Note 4-ét? Vagy Hogy akkor a választott mi volt, és az mennyibe került (mert lehet ráfizettem most)?
-
szerzol
senior tag
válasz
Muerte68 #38514 üzenetére
Ezt még így nem próbáltam, de lehet hogy működik.
Így gyakorlatilag most nincs rá gari, csak elméleti lehetőség.
Sőt, talán volt már téma itt a topikban, hogy eladáskor nem csak törölni kellett az eladónak, de le is kellett levelezni a Samsung-al, az adásvételi csatolásával.
Mivel T-s, gondolom F-es, nem csak azért, mert hajlamosabbak alaplap hibára egyik pillanatról a másikra, mint a C-sek, de bármi lehet amíg el nem adod, a saját érdekedben inkább szánd rá azt a tíz percet a regisztrációra.
Főleg úgy, hogy én nem adnám oda az eredeti számlát, mert az az én nevemre szól, és visszaélésre adhat lehetőséget. -
szerzol
senior tag
válasz
Muerte68 #38510 üzenetére
Igen.
A 2. év-hez be kell regisztrálni a Mysamsungon, amit visszaigazolnak és ki is kell nyomtatni, mert csatolni kell a számlához, és így leszel jogosult a prémium szervizre, vagyis szervizfutár ingyen háztól házig cserekészülékkel. (Ami nem Note 4.)
Itt vásárolhatsz még plusz 1 évet kb. 12 ezerért, így összesen 3 év max.
-
amoledus
aktív tag
válasz
Muerte68 #38219 üzenetére
Detto , ha s8+t akar az ember tollal vesz egy tollat es hello
dualcamera kiprobalva tenyleg faxxa de nem eri meg a pluszt kovetkezo telo note 7 fan edition lesz abban megvan a kell nekem erzes
addig meg a jo kis note 4 teljesit szolgalatot egy c-s exynos verzio vegre
-
cyborg X
tag
válasz
Muerte68 #38196 üzenetére
Szerintem ez nem szolgáltató függő lesz. Miért? Miért akarsz függetleníteni? Nyilván szolgáltstót akarsz váltani. Mint a másik is, aki Vodafone-os, vagy Telenoros. Ez egy új verseny helyzetet teremt. Persze erre van a számhordozás, de van aki nem ragaszkodik a számához.
Ráadásul a szervizek szolgáltató függőek, tehát ha pl. beviszed/küldöd a Telemaxhoz, ott nem fognak azzal foglalozni, hogy milyen hálózatot használ a modil.
Hűség idő mentes telefonokat függetlenítenek. Tehát ha feltöltőkártyás csomagban veszed a mobil, akár ott melegében is kérheted, hogy függetlenítsék.
Voltaképpen a legértelmesebb dolog az lenne, ha feltöltős csomaggal vásárolt mobilok eleve függetlenek lennének, és csak az előfizetős, hitelre vásárolt mobilokat korlátoznák le beüzemeléskor.
De majd kiforrja ez magát... -
apaszka
veterán
válasz
Muerte68 #37699 üzenetére
Én szoktam minden honnan, innen onnan rendelni. Pl most jött meg a Nillkin üveg fólia, és a tok.
Régi nagy eladó, jó minősítés és eredetinek árult cuccok. Rendbe is vannak!AliExpress?
Onnan is szoktam, hiszen vannak gyártók kik csak ott árulnak!
Pl mostanában rendeltem autós töltőt mi tudja a gyors töltést... Csak itt lehet eredetit venni!
Egy kínai gyártó, de nagyon jó minőségű!Wish ?
Feleségem rendel inkább innen. Bár én is pár dolgot vettem már!
Szerintem mind hamis mit árulnak. De van pár cucc mi megéri így is. Ruházat olcsó, és jó!
Vettünk női télikabátot, és sok kutya cuccot. Ezek jók.
De vettem Gillette betétet, hát mit mondjak? Használhatatlan, húz......Szóval mindent a megfelelő helyről, utána kell nézni előtte!
Akkor jók ezek a helyek. -
Massmurderer
őstag
válasz
Muerte68 #37497 üzenetére
Ami cucc,program van alapba a note 4en.böven elég.totalcommandert feltettem,lucky pacher,igo.meg mx player,poweramp azt ennyi.Mobilnetem nincs,felesleges mert itthon van wifi.Facebok ökörség nincs telepitvel,telóval még soha nem léptem fel.4G helyet gsmre kapcsolam,mert nekem 4 G felesleges.Telekomos vagyok,térerö mindig van.Animácios képernyözárat kikapcsoltam,nem kell.
ui:amiota viszatetem a 4 filos gyári rendszert nem is nyultam hozzá.Se hardreset se egyébb.Nem is piszkálom a gyári rendszert mert jó úgy ahogy van.Spéci rom se kell,nem hiányzik a 7es droid.
-
synar
őstag
válasz
Muerte68 #36698 üzenetére
Hogy lehet ezt a frissítést elindítani? N910F a készülékem , de nem talál új frissítést, dec 6. az utolsó, ami telepítve van. Most vettem egy hónapja és akkor kapott egy gyári visszaállítást a készülék, de azóta nem telepített még frissítést. Mit rontok el, vagy kell hozzá recovery? köszi a választ előre is
-
bacus
őstag
válasz
Muerte68 #36558 üzenetére
ahogy elinditom az eredeti verziót (ami 5.1.1 androidnál) smart remote névre hallgatott, azonnal azt mondja, hogy van egy kötelező frissités, és nem is tudok belépni az appba, mert felhozza a play áruházat.
(Ja igen, C-s telefon, és nem frissitettem a hatos androidra, sőt, nem is akarom, mindenem jól működik, kivéve most ez az átok
. )
Lehet az előző is dobott reklámot, de nem az a baj, hogy heti 1x nem birom ki, hanem az, hogy állandóan fut, és mindenhova bepofátlankodik most, és teljes oldalas reklámokat dobál )
Ha van egy olyan apk ami még kikapcsolható, és csak akkor fut, amikor én elinditom és nem fut állandóan, teljesen megfelelő. Tavaly juniusi verzió is megfelelő, mert akkor is tudott mindent, ami nekem fontos volt..
Kerestem a neten egyébként, de annyi verzió van, össze vissza vannak a verziószámok, nem tudom ez melyik
, meg ismeretlen forrásból nem szivesen teszek fel..
-
válasz
Muerte68 #36500 üzenetére
Ezt beszólásnak vettem,így arra véleményre nem tudok normálisan tekinteni. Ha viccnek szántad elnezést miatta azt hittem untatlak vele. Nem akartam felhozni ezt a témát vagy untatni másokat. De nem nagyon volt még erről szó és a topik sem pörög már úgy mint régen. Gari után meg sűrűbb téma lesz akksi is. Ha nem haragszol
-
válasz
Muerte68 #36497 üzenetére
Én Jubatec akkut veszek. Nem a te véleményed érdekelt.
Csak miután ez a 2. Gyári akku ami évente megadja magát gondoltam megosztom a tapasztalataimat más akku gyártóról,mint lehetsèges jobb alternatíva.
Galaxy S-be is ilyet rendeltem és meg voltam vele elégedve.
Note 2-be 2016.06.22-én vettem. Azóta is használom. Heti 2x navigálok vele a kocsiban,akkor állandóan a töltőn van. Utána meg 1 hétig töltés nélkül és nem merül le. Kapacitása is minimálisan nagyobb.
Mivel a Note 8 baromi drága lesz,sokan megtartják még a 4-et. Nekik írtam le,ha nincsenek megelégedve a gyári akkuval tudjanak másik alternatíváról is.Legyen igazad,nem fogok gyárit venni ezek után
apaszka: Köszi,hogy mondtad. Szoftveres hibára gyanakodtam,battery statot töröltrm volna,de root nélkül azt nehezebb. Rendelek akkor egyet,mert jobb időben felkeszülni rá.
-
-
válasz
Muerte68 #36043 üzenetére
Ha ez az üzemidő nekik optimális,akkor ott gondban vannak a szavak jelentesével. Én meg lelkesen felrakom az összes frissítést,mert még mindig optimálisan sz@r a fogyasztás. Ennél már csak jobb lehet. Tudom direkt ilyen fos. Csak egyszer felejtsék ki az önmegsemmisítő algoritmust és akkor végre jó lesz
-
Anulu79
addikt
válasz
Muerte68 #35911 üzenetére
Az utóbbi időben nekem is nagyon lemerült a telefon. Ráadásul ha hastnáltam valami miatt torál felforrósodott a készülék. Ezért ma csináltam egy gyári visszaállítást. Meg is szünt egyenlőre a melegedés. Én 2016 januárjában vettem újonnan függetlenül. Én is mókolás mentesen használom. Próbálj meg te is egy resetet hátha segít.
-
saril
senior tag
válasz
Muerte68 #35313 üzenetére
egy telefon sem jó esti fényviszonyok melletti fényképezésre mindig meg kell nézni a képérzékelő méretét és összehasonlítani egy félprofi fényképezőgépével...
kép linkje -
CB
senior tag
válasz
Muerte68 #34511 üzenetére
Hát éppen ez az!!!!!!
Az agyamban vihar van a Note4, a Note Edge, és a Note 5 miatt.
A két régebbi telefont most beszerezni újonnan szinte nem lehet, egy-két példány még van a neten, aztán vége.
Előnyben részesítem az árat, a cserélhető akkut, a bővíthetőséget. Viszont a Note 5 újabb szofttal, jobb kezelő felülettel rendelkezik. Mellette sokkal sérülékenyebbnek tűnik.A toll használatában nem tudom van-e előrelépés, többet tud-e az új toll? Talán a kihúzásakor több funkció jön elő....
Igazából a Note Edge változatba szerettem bele. Asszem az lesz a befutó holnap. Felhívom a boltot, és megkérdezem, hogy bontatlan-e a doboz. -
amdxp2
tag
válasz
Muerte68 #34020 üzenetére
Annyira még engem sem zavar, bár nem örülök neki hisz nincs még 1 éves sem...:/
Egyszer volt egy S4-em, az naponta többször is csinálta, bár volt hogy pár napig meg semmi...(#34021) Weeman1
Jó neked...Amúgy mennyi idős a készüléked?
(#34022) dancsuri
Ez nem jó hír ha valóban így van...Azért bízok benne hogy nem fog rendszeressé-sűrűbbé válni a jelenség...(#34023) Anulu79
Rendben, ma itthon vagyok wifin megoldom én is, remélem nem lesz geb@sz... -
apaszka
veterán
válasz
Muerte68 #33320 üzenetére
Van de hatásosabb, ha a menüből gyári visszaállítást csinálsz!
Figyelj mert a belső memória tartalma ugrik! Tehát ments le mindent, és ha vabb memkarid, vedd ki .Az a tuti!
Utána mehet ! Lenyílóban van segítség odin hoz is!
Spityu oldalán is. [link]
Más!
Na ez kell nekünk! Már itt lenne, ideje lenne!
-
SzalaiÁdám95
tag
válasz
Muerte68 #32787 üzenetére
Nálam régiot meg iranyito szamot kell valasztani és magyarorszag nincs benne a listaban addig nem hasznalhatom a gyarit de ugy 1 ève még nem volt vele ilyen gond sőt még most tavasszal sem ha jól emlekszem es ameddig nem valasztok addig nem leptet tovabb a taviranyitora ha meg mast irok be akkor hasznalhatatlan.
-
Petyus1
tag
válasz
Muerte68 #32730 üzenetére
(#32730) ferq68
Trékomnál meg Telenornál nem biztos hogy releváns lesz a különbség, ugyanis ők nyomják az LTE-t a régi konvencionális 1800+ és 900Mhz-es sávon is, és az ezen a sávon működő bázisállomásokkal annó teleszórta az országot a Westel meg a Pannon. Egyedül a Voda az amelyik a 800 és 2600-as sávon tolja az adatot (jelenleg még elég gyöngén), ezért van ez a bibi.
-
hito
nagyúr
válasz
Muerte68 #31939 üzenetére
Köszi!
Most nyugi van fényképezőbe is, telefon fronton meg már megnyugodtam. Ez nálam annyit tesz, hogy 2-3havonta cserélem. A régi gyakorlathoz képest (2-3naponta cseréltem) azt hiszem ez elég meggyőző teljesítmény
Egyébként ha ezt cserélem, akkor maximum Note Edge-re, az meg szinte ugyanez. Jó visszatérni Note 4-hez
-
dancsuri
veterán
válasz
Muerte68 #31906 üzenetére
az nem az 1 kezes volt hanem az osztott képernyős sáv(multi windoes), amiből kettőt behúzva az asztalra, osztoznak a képernyőn. okosabb romoknál nincs mennyiségi határ, bármennyit, és bármit megnyithatsz mint a Win alatt. valamikor linkeltem
(#31907) Weeman1
a rendszerszintű hibának az ismertetőjele, hogy minden gépen egyformán jelentkezikkíváncsi lennék, hogy a panaszosok ha "csak" az alapból felrakott rendszert használnák, "alap" beállításokkal, akkor milyen fogyasztás jönne ki
-
zack
nagyúr
válasz
Muerte68 #31081 üzenetére
Ezt azért át kellett volna gondolnod mielőtt leírod, mert vicces lett.
Annyira kísérleti, hogy az USA-ban vezeti az eladási listát.
A forgalmazásról, hogy miért nem, nem tudni túl sokat, kár fantáziálni a tényeket nem ismerve.
De hogy megnyugtassalak, nekem volt sokáig Note4, és most a Note5, tehát van összehasonlítási alapom, ellentétben veled.Nagyon jó telefon a Note4, de köszönőviszonyban sincs az 5-höz képest.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Muerte68 #31081 üzenetére
Igen en is elegedett vagyok, elozo telefonom is 200k volt de a masodik ev vegere nagyon megutaltam, pedig alapvetoen lehetett volna jo telefon is. Nameg rakaptam a nagy kijelzore navigacio miatt, nameg a kamera is szempont lett, es a ceruza amugy is nagy vagyam volt excel miatt. Elegedett vagyok, es lekopogom de nincs is vele gond ami meg van, azt tudtam akkor is mikor vettem pl hatlapi hangszoro.
-
apaszka
veterán
válasz
Muerte68 #30847 üzenetére
Ez pedig szerintem egy alap lenne!
Bár volt főzőt ROMban olyan ,hogy az utolsó beállítsásról indult az újra indított kamera! S3 nál is létezett! Onnan már nem lenne messze a jó megoldás!
De ezzel egy szakács sem foglalkozik!Egyszerűbb skinezni egy alapot,de egy ilyenre még a gyártók is felfigyelnének biztosan!
Szóval lehet írok valakinek!
-
-
törölt tag
válasz
Muerte68 #29803 üzenetére
ezek teljesen gyári érintetlen rendszerek..., forrás: sammobile.com
nggabi: nem hinném hogy megszűnik, erről semmilyen információt nem küldtek a mai napig sem, pedig 3 email címem van reggelve megára(3x50gb), ha megszűnne mind3ra kellett volna kapnom instrukciókat...csak úgy az egyik napról a másikra nem szűnhet meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest